hope28
Domaćin
- Poruka
- 4.489
Kako se vi nosite sa time? Sta koristite od lekova?Meni brufen pomaze, nekad moram da popijem istovremeno i brufen i kafetin,pa kada prodje dejstvo opet me boli...Ma uzas svaki put.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako se vi nosite sa time? Sta koristite od lekova?Meni brufen pomaze, nekad moram da popijem istovremeno i brufen i kafetin,pa kada prodje dejstvo opet me boli...Ma uzas svaki put.
Ajd dogovorite se u kojoj farmaceutskoj kući da kupimo lekove...
Treba spavati pored osobe koja jauče...
Hvala
Kaže Hajdučka trava pomaže samo diže apetit itd. itd.
ta sam..imam nesnosne bolove punih 33 godina kombinovane sa povracanjem..
i nisu se smanjili posle porodjaja ni malo..
ono sto je jos gore - ima ih i moje dete..samo mi je zato bilo zao kad sam cula da cu da rodim devojcicu..strah me je bilo da ce na isti nacin da prozivljava i na zalost tako je..
jedino resenje je sto je neko gore napisao - dva dana pred ciklus po jedan brufen ili bilo sta sto koristite kao analgetik..kad dobijete (ja moram i sutradan)..
termofor sa toplom vodom na stomak i cvrsto moram da stegnem stomak sa necim..
jos jednu stvar sam primetila - kad sam u punom i redovnom treningu, povecam nivo testosterona u telu i smanjim dejstvo zenskih hormona..onda su bolovi podnosljiviji..
divim se zenama koje ni ne osete kad dobiju..ne mogu ni da zamisle kolike su srecnice..
Све може сем термофора с топлом водом.
Повећава се на тај начин крварење.
Ko nije imao bolne menstruacije,taj moze da predlaze razno povrce,regulisanje ishrane i ostale gluposti....s pravom kazem gluposti,jer sam 16 godina svakog meseca imala bolne menstruacije,tako da su za mene porodjajni bolovi bili maciji kasalj....trenutak kada dobijem do pocetka ludackih bolova,iznosio je oko 15min....znaci,odmah odlazak iz skole ili sa posla....hitno kuci jer moze da se desi i da se onesvestim od bolova.....i zivela sam sa tim,s tim da je i sef na poslu bio upoznat,i nastavnici u skoli,i momci i cimerke......jer jednom mi se cimerka tako uplasila,mislila je da umirem pa zvala hitnu pomoc....dok nisam otkrila Kofan (Bosnalijek) koji me je obarao u roku od 10 -tak minuta....zaspim i svo to ludilo prodje za pola sata i kada ustanem kao da nista nije bilo....samo sto sam uvek morala da budem na oprezu tih dana.....kada sam se PORODILA, prestali su menstrualni bolovi....doktor kaze da je to zbog zavaljene materice,pa ti grcevi budu tako jaki dok menstrualna krv ne krene a nakon porodjaja materica se prirodno skuplja i vraca u normalan polozaj....sva sreca moja nije znala da je bila u nenormalnom polozaju....zato ako je uteha,proci ce sve nakon porodjaja.....sada moja cerka ima taj problem pa pije femisan A kapi,buscopan za opustanje misica i kad pocnu bolovi nimulid.....zao mi je da je gledam kako se muci.....sad planiramo na akupunkturu pa cemo videti da li ce to pomoci...meni je akupunktura pomogla da se resim migrene i svima toplo preporucujem...
Pozdrav, da li je neko od vas, ko ima jak PMS, probao da koristi zlatnu maku ? Perunska biljka. Kazu da jako pomaze, dosta sam o tome istrazivala, pronasla sam neki preparat MAKAMU, ali nisam jos sigurna da li da bacam pare i probam tako nesto. Pa pre nego se odlucim da cujem da li je mozda neko od vas to probao i imao pozitivna iskustva, ali bez naduvavanja, nije mi problem da probam, niti mi je problem da platim, ali sam se umorila od svega i svacega, iskreno. Pisite ko ima, moze i porukom da se javi.
Pozdrav, da li je neko od vas, ko ima jak PMS, probao da koristi zlatnu maku ? Perunska biljka. Kazu da jako pomaze, dosta sam o tome istrazivala, pronasla sam neki preparat MAKAMU, ali nisam jos sigurna da li da bacam pare i probam tako nesto. Pa pre nego se odlucim da cujem da li je mozda neko od vas to probao i imao pozitivna iskustva, ali bez naduvavanja, nije mi problem da probam, niti mi je problem da platim, ali sam se umorila od svega i svacega, iskreno. Pisite ko ima, moze i porukom da se javi.