Bolje vrabac u ruci...

• Začetnik teme Začetnik teme divlja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ti si njoj upravo rekao da golubovi, a to su pravi frajeri, nikad nece ni da je pogledaju, osim nekih mucenika kojima si ti dao ime golubovi a cim je mucenik ne moze nikako biti golub, to je vrabac.

Ja sam razumela Artistija onako kako je i sam mislio kad je napisao, a to nije slichno tvom tumacenju.

Mucenik je zato shto je uzeo strategiju kuliranja u nameri da se ja zainteresujem za njegovu, toboze, nezainteresovanost :)

Mada je Artisti previshe ljubazan kad je ovako neshto napisao, al` ajde :)

Mislim da svi uvek teže ka tom golubu na grani, i da svi imaju neke svoje kriterijume... ali se u svakom tom golubu malo otkrije i vrabac... mislim da niko nije savršen i da se uvek ispostavi da nije baš onakav kakvi smo mislili da jeste... :)

...nego golub na grani. :razz:

Sinnke me inspirisao slucajno. Jel' pravite kompromise u zivotu kad su partneri u pitanju?

Ma naravno da pravimo...covjece...sve ako meni odgovara i tako ...ubijedis sve lijepo da to nije uredu i tako i onda navedes da je ono sto ti mislis u redu i onda ako to ne upali..kazes biraj bem ti il to il ja....e ako ti to ne upali onda si u kurci...ali uvijek upali ovaj prvi dio....Pa eto ti..kud ces bolji kompromis...:D

Ja sam razumela Artistija onako kako je i sam mislio kad je napisao, a to nije slichno tvom tumacenju.

Mucenik je zato shto je uzeo strategiju kuliranja u nameri da se ja zainteresujem za njegovu, toboze, nezainteresovanost :)

Mada je Artisti previshe ljubazan kad je ovako neshto napisao, al` ajde :)

Što volim što se razumemo...

I, mada se donekle šalim, ipak mislim da uopšte nisam daleko od istine...
znači golubovi, vrapci, petlovi, paunovi, ostala pernata živina kao i orlovi, verujem da se sve to loži na tebe...samo... vrapci se plaše i da ti priđu, dok im prva ne baciš mrvicu, paunovi ti se smešno udvaraju smarajući poslovnim "uspesima" i time što imaju stan (nasleđen:))), petlići se šepure, ali hoće i da "skoče" za tebe...orlovi samo napadaju....
a patke.......ma, valjda i patke nešto rade8)

Back