- Poruka
- 15.221
Imam par predloga za BusPlus kao poštovani putnik (kog baš nešto i ne poštuju kad zaboravim da ponesem markicu a imam uplaćeno).
1) Zvučnu poruku "Poštovani putnici očitajte vašu kartu" zameniti sa "Ako ste spali na gradski prevoz kupite bar kartu". Razlika izmedju ove dve poruke je u tome što kod prve kod nečasnih putnika postižemo da se oni osećaju bolje jer su "dobri 73 dinara" a sa drugom postižemo da se osećaju kao Cigani (što inače jesu svakodnevnom ponašanju) koji zloupotrebljavaju uslugu.
2) Grobljanski 35 naplaćivati karte od druge stanice u smeru ka Trgu Republike. Nije smešno nego žalosno a posebno kazniti sataniste fensere koji znaju da tu nema kontrole pa sednu pa izvade mobilni pa puste muziku pa njišu u ritmu muzike dok ožalošćeni ridaju u sebi.
3) Izmeniti zvučnu poruku "Nemate dovoljno kredita" sa "Izadjite napolje" ili "Nemate prava da sedite do prozora a da lične stvari seljački stavite na sedište pored jer ste netrpeljivi ka drugima" ili nekako drugačije al u tom smislu
4) UVESTI PRETPLATU ZA NEPRIJAVLJENE - oni dobijaju istu ili sličnu platu kao prijavljeni radnici i u svakom slučaju su u boljoj poziciji nego nezaposleni. Neprijavljeni a zaposleni imaju potvrdu sa biroa rada kako su neprijavljeni a ne nezaspoleni, zloupotrebljavaju. Lako se provale jer svako jutro u 7:15 ili u zadnjem momentu 7:35 oni ulaze u prevoz da stignu do 8:00 na posao. Na stranu sad polemika što u svakoj normalnoj državi sa manje Cigana nezaposleni preko biroa dobijaju neku paricu pa mogu da kupe kartu.
Smatram da ovim promenama možemo doprineti da stigne više para, a za šta će biti upotrebljene ja kao poštovani putnik ne ulazim i ne izlazim.
- - - - - - - - - -
Molim da moderacija ne zatvara, ne briše i ne spaja ovu temu sa postojećim a glupim.
Ova je konstruktivna i finansijske prirode.
Dakle da ne reagujete kao kolege inženjeri (oni što se fale fakultetom al ne i pameću) kada sam uložio žalbu bivšoj državnoj firmi zašto za verski praznik za koji nismo radili jednako 6 dana dobijamo nejednak dodatak u smislu koeficijent prema poziciji, radnom stažu ako smo pred Bogom svi isti? Oni su se uplašili i skočili ko ošureni al ne za to da ja dobijem više nego da oni svi ne dobiju manje ako smo svi isti. Kao i da je nejasno zašto je muslimanima data lova njima dosta što su 6 dana bili uBosni da ne uzimaju pare od Srbije. Jedan musliman se doduše oglasio sa - a što si ti uzeo kao ateista a ja sam rekao da ali ja priložim za crkvu makar ptt za paket lepio dodatnu markicu kada ti uzimaš privatne kurirske službe zbog markice od 10 dinara. Tada je taj bivši kolega rekao - oću bole me k. na šta sam ga ja podsetio da on k. nema zbog običaja nego spravu za pišanje.
Tako da ne brišete, ne spajate i ne zatvarate temu valjda vam glava ne služi samo za češljanje
Poslednja izmena: