Боље ојачати него лечити привреду (hahaha)

Stojkov Menidjer

Stara legenda
Poruka
83.070
Треба бити пажљив и не давати помоћ линеарно, већ селективно. – У случају најављеног пакета треба, осим туризму, помоћи и сајамској привреди јер и у овом сектору не раде, а сад су изостављени

На почетку године све земље се пресабирају шта ће даље у борби са последицама вируса. Тако је Џенет Јелен, кандидаткиња :lol: за министра финансија САД новоизабраног председника Џозефа Бајдена, а раније је била шефица Федералних резерви, позвала посланике у Конгресу да дејствују с обимним корона пакетом подршке, истичући да економске користи од тога далеко надмашују ризике од повећања терета дуга.

http://www.politika.rs/scc/clanak/471369/Bolje-ojacati-nego-leciti-privredu

Mislio sam da više ništa ne može da nasmeje, kad eto ovi neoliberalni propaliteti opet na visini svojih bolesnih ambicija.

Sad će pootvaraju tašna mašna turističke agencije sa 1 zaposlenih i sa adresom na onu kućnu

Stižu donacije od države koju oni vode

Daleko od toga da će Amerika pukne ove godine ali da će napreduje sa liberal retardima za brzo pražnjenje budžeta - teško.

A ni žurnalista nije ništa bolji...

Ako je kandidatkinja jel onda za ministra ili za ministarku?
Ali eto, nije bila nosačica liste....

Jel bi ste vi ulagali u bolesno prase ili bi ga lečili?

Liberalni mozak je poremećena spoznaja sveta oko sebe.
Liči na parazitsko tazmišljanje ali nije.
Parazit možeš da budeš pod bilo kojim statusom ali liberal samo sa šifrom
Jel pobedio Tramp nisam pratila vesti

Znam da si ti tvrdio da pobeđuje k'o iz Dragice Nikolić

Samo stampaj. Sama Kina moze tolko proizvesti da nikada nije dovoljno para. Ljudi ce potrositi sve sto im odstampas, gladni su para i kupovina, tako da samo rokaj stamparijo, nikad dosta!
Pare...
Nevidjen izum...

Za razliku od ostalih izuma pare su ipak specifične

Pare može da zaradi svaka budala (Stojko, Džegi...)
Ali ne može svaka budala da ih sačuva (Džegi)

Bajden je, pored ostalog, rekao da očekuje 500.000 mrtvih Amerikanaca od korone do kraja sledeće nedelje. Takodje je izjavio da će situacija biti loša sve dok ne bude bolja. Baš tim rečima. U prevodu:"dragi gradjani zabole me demokratski"

I tako ide svet na onu jednu milijardu živih, samo mene da zaobidju. Šta ima mene? Ja nisam nikom ništa. Ostali nek vide...

Thanks.

Da, mi kapitalisti smatramo da bi svet bio uspešniji kad bi svi bili ko mi, a niko ko Stojkov.

Tvoji preci nisu verovali u kapitalizam kada su stigli iz šume da nas streljaju, ali zato ti veruješ u špekulativni kapitalizam.

Ti si dete komunista na biciklu
U kapitalizam se razumeš ko Marica, menidjerka na kupac

Nije čula ona za inovacije, već samo za trange-frange !

Tvoji preci nisu verovali u kapitalizam kada su stigli iz šume da nas streljaju, ali zato ti veruješ u špekulativni kapitalizam.

Nije čula ona za inovacije, već samo za trange-frange !
Takvi su ti danas kičma srBske privrede i razvoja.
Otpišite i ovu generaciju što krenula u osnovnu, vidi se da su deca debila.

Kako li su Englezi izračunali da će tek sedmoj generaciji od naše doći iz dupeta u glavu, ja ne znam? Al da su i ovi sad debili vidi se iz aviona.

Takvi su ti danas kičma srBske privrede i razvoja.
Otpišite i ovu generaciju što krenula u osnovnu, vidi se da su deca debila.

Kako li su Englezi izračunali da će tek sedmoj generaciji od naše doći iz dupeta u glavu, ja ne znam? Al da su i ovi sad debili vidi se iz aviona.
Ti si verovatno najveći antitalenat za ekonomiju ikad viđen.

I dok američki tisak otvoteno kritizira "plan i program" (iz tvog u moj džep) dotle se domaće fuxe iz tabloidnih listića "Vreme" i "Danas" bave neuspešnim glumicama koje su (možda) videle onu stvar od profe... Fotorobot kako izgleda ne može biti uradjen čak ni posle datih izjava, malo naduvanih po običaju...

Studenti su spremni na sve samo da ne rade fizički posle diplomiranja - čak i da odnesu potpidanu knjigu radi korupcijskog tiraža a knjiga sastavljena himerom raznih drugih već napisanih.

Intelektualna pristitucija je najgora prostitucija.
Zar ćemo takvima da dozvolimo da nam tupe o poštenju? (Vreme i Danas)

U Americi završi faks pa još i rmba fizičke poslove, moj ti...
Ne znam ja koju ste vi Ameriku videli van uvodnih špica iz serija...

Poslednja izmena:
I dok američki tisak otvoteno kritizira "plan i program" (iz tvog u moj džep) dotle se domaće fuxe iz tabloidnih listića "Vreme" i "Danas" bave neuspešnim glumicama koje su (možda) videle onu stvar od profe... Fotorobot kako izgleda ne može biti uradjen čak ni posle datih izjava, malo naduvanih po običaju...

Studenti su soremni na sve - čak i da odnesu potpidanu knjigu radi korupcijskog tiraža a knjiga sastavljena himerom raznih drugih već napisanih.

Intelektualna pristitucija je najgora prostitucija.
Zar ćemo takvima da dozvolimo da nam tupe o poštenju? (Vreme i Danas)
Svakako su svi od pomenutih listova bolji od "Kamsamaljskaje Pravdaje," na koju se ti pretplaćuješ.

Svakako su svi od pomenutih listova bolji od "Kamsamaljskaje Pravdaje," na koju se ti pretplaćuješ.
Ima i Rusiji siromašnih, ali oni bar žive na plodnom zemljištu.

Naselili na vreme

Takodje Rusi imaju socijalnu politiku, ovi naši pušteni sa lanca...Nacionalna Služba za Zajebavanje bi trebalo da delu neku džeparac nezaposlenima, baš kao na Zapadu ili u najbližem regionu, da se plastično izrazim...

Sve više mladih u Americi kaže:
"Pa da, Bajden jeste pedofil i tako ta trgovina decom i ono što who izmišlja viruse i vakcine i seče kite deci po svetu (i po domaćim forumima) ali eto nudi taj tok novca od tih delatnosti jer od kite skalp donosi i do 100.000$ po komadu. A onda ratovi u sredinama gde su se ionako zakrvili, nije neka šteta, bar da se uzme neka para a ovi nek se mlate i dalje"

Jer ako demokratija stane...
Uf...uf...uf...

Back