DjomlaSPLAT
Ističe se
- Poruka
- 2.037
...Toliko! Ovo stvarno vise nema smisla..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ocigledno nisi skapirao o cemu pricam, al' nema veze! Na stranu to sto smo danas bili losiji, nego inace. To stoji.Kakav naslov i kakvi komentari uplakanih Grobara
Niste dovoljno dobri i to je to, ekipa ste koja zavisi od motivacije.
Imate realno bolji tim od Zvezde trenutno, ali džaba vam.
Ocigledno nisi skapirao o cemu pricam, al' nema veze! Na stranu to sto smo danas bili losiji, nego inace. To stoji.
Kakav naslov i kakvi komentari uplakanih Grobara
Šta to "pobediti onako u 97'?...Toliko! Ovo stvarno vise nema smisla..
Kakav naslov i kakvi komentari uplakanih Grobara
Misliš da to njih interesuje?Shvatio sam.
I reći ću samo - izgubili smo i mi od vas uz poništen čist gol pa smo vam pružili ruku i čestitali a 90% nas je reklo da smo zasluženo izgubili jer ste više hteli pobedu.
Bacao sam koji pogled na vašu utakmicu danas, i video sam da je Stojković kao zadnji igrač dobio samo žuti karton, da još jedan penal nije sviran za Voždovac, da navijači gađaju sudije bakljama...
I ko vam je za to kriv, Zvezda ??
Što se Zvezde tiče, muva se, nekad sam išao na Marakanu i na domaće utakmice, sada samo na Ligu Šampiona.
Sto se tice vaseg gola.. Prilikom formiranja zivog zida protivnicki igrac ne sme da budu deo njega. Mora da stoji najmanje jedan metar udaljen.Šta to "pobediti onako u 97'?
Misliš da to njih interesuje?
Jedan se ovde pozivao na stručnjake u studiju a kada su ti isti stručnjaci rekli da nije bilo faula nad Mustafom - muk.
Znam samo ako ih ima više od dva,ovde je bio samo jedan na kraju.Sto se tice vaseg gola.. Prilikom formiranja zivog zida protivnicki igrac ne sme da budu deo njega. Mora da stoji najmanje jedan metar udaljen.
Na stranu konstantno navlacenje za vas i naravno onaj penal nad Benom. Ima tu gomila stvari za analizu, ali nema potrebe. Recimo, gledaj gde je stajao zivi zid.
Veceras je mnogo toga postalo kristalno jasno, ako je uopste i bilo potrebe za tim.
Je l' to oni "strucnjaci" sa Arene? Ja ih uopste ne uzimam za ozbiljno, sta god da kazu. O strucnjacima iz FSS-a da ne pricam.
Sve će to da izleče pastorčad u novom izdanju Vjesnika duševnog bolesnika Pantića i homoseksualni prasac profa Vuletić novim saopštenjem.Evo nakon Savinog emotivnog govora sam se i ja rasplakao. Nema, covek ne moze da ne veruje grobarskim suzama. Steta sto nije bio toliiko emotivan kada su nam ponistili gol na derbiju, ali dobro.
A ja se svakako slazem, ovako vise ne moze. Mislim da je krajnje vreme da se grobari konacno oslobode ciganskog terora, da istupe iz lige i da se vrate lepo u hrvatsku nogometnu ligu odakle su i potekli.
Da i ono kada ti psihijatrija sa druge strane priziva karmu a sama ne shvata da je ovo upravo dug koji karma vraca za one toletove godine. Uglavnom, jos jednu noc cete natapati jastuk suzama.
Sporcki pozdrav
Džaba im, nemaju sudije. Možda kada se promeni režim. Pa će onda opet oni da se raduju kao za vreme Toleta, a vi da kukate i pozivate se na pravdu.
A za nas ostale će sve ostati isto. Mi ćemo večito biti nezadovoljni. I sutra i dogodine i za 100 godina...
I da si u pravu sve ništa od toga što si napisao nema veze sa mojim komentarom niti sa ovom temom.a vi "ostali" će da slavite bod protiv topole u zadnjem minutu na svom terenu kao da ste osvojili ligu šampionai vama je tribina puna narko huliganskih nakaza i to po broju navijača procentualno mnogo više nego kod večitih
![]()
Sto se tice vaseg gola.. Prilikom formiranja zivog zida protivnicki igrac ne sme da budu deo njega. Mora da stoji najmanje jedan metar udaljen.
Na stranu konstantno navlacenje za vas i naravno onaj penal nad Benom. Ima tu gomila stvari za analizu, ali nema potrebe. Recimo, gledaj gde je stajao zivi zid.
Veceras je mnogo toga postalo kristalno jasno, ako je uopste i bilo potrebe za tim.
Je l' to oni "strucnjaci" sa Arene? Ja ih uopste ne uzimam za ozbiljno, sta god da kazu. O strucnjacima iz FSS-a da ne pricam.