Bolje da ljulja ili da žulja?

može da ljulja u seksu iako nema širinu.

muškarac ne bi trebalo da ima prekomernu težinu smetaće mu salo i zamah neće biti efikasan i energičan
za ženu je pitanje ukusa, neki muškarci vole da se ženi tresu velika guza ili stomak dok je obrađuju :lol:

ipak zdravije je za svakog da ne jede previše i ne lepi masne naslage oko stomaka a jednako je važan i vizuelni momenat

Sve to ide sa godinama. Naravno da ti nece smetati stomacic kod svog mlohavog dedice, ali istina je da nikad ne moze da bude privlacan kao mlad i potentan. Strast i ljubav su odvojene stvari. Pametni ljudi to shvaju. A svi znaju sta je zgodno i potentno, a sta ofucano i zadriglo. To je glupo i pitati.
Hvala @strahota dao si mi ideju za novi topic. Thanks for inspiration ❤️

Uvek se setim jedne budale iz Bg: “Sta bre veliki mi stomak?? Ja kad legnem na nju, pa je pritisnem stomakom, p***a joj sama iskoci na gore!“
Својевремено кад сам тренирао стрељаштво, тадашњи председник стрељачког савеза, Власта, имао је ауто камп негде на мору, не знам где.
Стомак до зуба.
И прича он како приведе младу немицу, "кренемо увече, ја се заљуљам као чун, до ујутру она срећна а ја одспавао..."
bili ste napredna generacija
Галофакс!

Back