BOLJE 16 NEGO 32

gospodjica14:
Znam ja to, al ajd da probamo mi to da objasnimo prvo 4masima a posle siroj muskoj zajednici zemlje Srbije... ovde bre cim dodjes do te carobne 30te odmah si za staro gvozdje, matorka iliti polovnjaca. Ono sto je kontradiktorno u celoj prici je da ce te pre prozivati matoriji muskarci nego mladji... Cudo nevidjeno.

staro gvozdje? ja skidam rdju sa "starog gvozdja i pravim celik" i nista mi nefali... :lol: :lol: :lol: normalno imam granicu nepreterujem :!:

mario80:
Od 16- te? Pa ja sam troshio klinku koja je tada imala 16 i pitam je za analni a ona ok, probala... Ja na zemlju pao :shock:
Danas klinke kretju da glodju sa 12 verovali ili ne ;)

Sto je nizi nivo u porodici... Ono, grand show i slicno...
ZXC.jpg

Zene kad su sa dosta mladjim tipom onda je to vise neki eksperiment,cisto da proba kako je to.
A muskarci traze puno mladje,jer tu nikad ne mogu da omanu,sta god da je oni ce reci tako treba ja sam iskusniji.Oni vole da vaspitavaju i kroje po svom ukusu...a da li mogu tako lako sa vrsnjakinjom,eee ona je za njih mozak u svakom smislu,pa se osjecaju nize rangiranim.Njih ne mogu da lazu,foliraju a neku od 16,mogu bajke da prodju k'o od sale...

mario80:
Od 16- te? Pa ja sam troshio klinku koja je tada imala 16 i pitam je za analni a ona ok, probala... Ja na zemlju pao :shock:
Danas klinke kretju da glodju sa 12 verovali ili ne ;)

Sto je nizi nivo u porodici... Ono, grand show i slicno...
Ma bezi tamo! Imam sestru od 14 god, da je vidim sa takvom matorom konjinom koja "trosi klinke" pa se hvali na netu, ku*ac bih mu otkinula! Pa zar te nece ni jedna starija, pa moras da pricas bajke deci?!

...мене су увек ложиле старије и за везе и овако опуштено...оно пар година само...значи никад нисам имао неку преко 30, а ни млађу више од две године...а онда напуним 25...и свиди ми се клинкица од 17 :oops: ...мислим хаос...:lol: . Променило се само то што се доња граница спустила на 18+...а горња се не мења и стоји на око 30...:wink:

...а јесте некако опуштеније са тим клинкицама...оне су опуштеније, отвореније за зезање, више се труде...подложније су нашим мушким сугестијама и прохтевима...сад што неке ствари не капирају...ма нема везе...битно је да уче...:) Да се разумемо...не бих ја мењао ове старије и вршњакиње, пријатеље никад...али опет се осети код њих та нека оптерећеност другим стварима (што је и потпуно нормално)...некад прија мало наивне невиности...:wink:

E Ljubo podsjeti me na pricu mog ex-a, nakon sto je poceo da kupi devojcice koje u odnosu na njega jos "mirisu na majcino mleko"... Veli on da se nacisto relaksira kad se sa njima malo druzi.
Jasno, nije to bas za neku ozbiljnu vezu, ali prija kao promjena, opusta i podmladjuje. Kaze, pocne opet da se osjeca kao klinac.
A, ove starije, sve su skenjane zbog necega. Ili su u frci zbog posla, ili zato sto se jos nisu udale, ili su traumatizovane propalim vezama/brakovima, ili tavore u nekim nesrecnim brakovima... Uglavnom, smor! Ali, s njima se, s druge strane, moze biti ozbiljan, razumjeti na nekom dubljem nivou, pricati o stvarima koje covjeka zaista interesuju.

Tja, kako god okrenes, nesto fali... :roll:

Gazdarica:
E Ljubo podsjeti me na pricu mog ex-a, nakon sto je poceo da kupi devojcice koje u odnosu na njega jos "mirisu na majcino mleko"... Veli on da se nacisto relaksira kad se sa njima malo druzi.
Jasno, nije to bas za neku ozbiljnu vezu, ali prija kao promjena, opusta i podmladjuje. Kaze, pocne opet da se osjeca kao klinac.
A, ove starije, sve su skenjane zbog necega. Ili su u frci zbog posla, ili zato sto se jos nisu udale, ili su traumatizovane propalim vezama/brakovima, ili tavore u nekim nesrecnim brakovima... Uglavnom, smor! Ali, s njima se, s druge strane, moze biti ozbiljan, razumjeti na nekom dubljem nivou, pricati o stvarima koje covjeka zaista interesuju.

Tja, kako god okrenes, nesto fali... :roll:

...ето видиш како си ти то лепо објаснила...баш то...релаксира...:wink:
...мислим далеко да се осећам маторо или да желим да се осећам као матурант нпр...али ми симпа некако кад слушам те причице и пустим мозак на испашу...бееееееееее...:lol:
...и онда тако кад улети неки бисер...не преостаје ти ништа друго него да почнеш да се слатко смејуљиш...
...обашка што се све те клинкице ненормално ложе и угл те овако...:shock:...гледају...оно...није да уживам у том својеврсном подгревању ега...огуглао сам на то...на ногама сам...али је лепо...
...па и сам секс...нисам пробао...али баш верујем да је занимљив...великодушно показати некој нешто...уживати у томе што се од почетне треме, дрхтавице...опушта полако...тај осећај тутора, заштитника...максималне нежности...
...ауууу...можда зато што никад нисам био дефлоратор или имао мање искусне девојке...али...признајем...свашта ми се врти по глави сад...:lol:

...са друге стране...не верујем да би ту ишта озбиљно могло бити...можда ако је разлика само 5, 6 година...а то дружење потраје довољно дуго да ти толико прирасте за срце и да мало сазри у међувремену...мада ће ти увек требати неко с ким можеш озбиљније да попричаш...ок су пријатељи, женски пријатељи...али је једно кад се ви видите, не знам, пар пута месечно и нисте увек у идеалној ситуацији за причу, а друго је кад ти спава у кревету, будите се заједно, темезгавите после секса и сл...

Back