T
trachara
Gost
aaa ne idu...
a sto ne idu? u je u, bilo u sredini, bilo na kraju
mnogo ti tezak taj tvoj pravopis
a sto ne idu? u je u, bilo u sredini, bilo na kraju
mnogo ti tezak taj tvoj pravopis
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I JEDNO I DRUGOS N O W:Izvinite mlada damo ...jel ovde rec o godinama ili centimetrima :shock:?????
MRSAVA:Ma nemoj,ja cu ipak pre za onoga od 32 nego od 16.![]()
uze mi rech iz usta.Cruella:koka, petao, pile il' jaje..
al' 16 je malo.
.moja drugarica uchiteljica u jednoj shkoli ,imali razredni zbog jedne male iz 6 razreda koja pljuga osmacima ,strashno je ali istinito josh snimali .........Copy_Cat:de se bre glodju sa 12 pa to je peti-shesti razred osnovne shkole o budibogsnama.
Choveche, secam se pesme ali ne mogu da se setim ko je Bajone! Kako majke ti? :-D :-D :-DČili:..boli me boli doktore mrak..prepisite mi suncev zrak...
...bajone je kriv ...
gospodjica14:Znam ja to, al ajd da probamo mi to da objasnimo prvo 4masima a posle siroj muskoj zajednici zemlje Srbije... ovde bre cim dodjes do te carobne 30te odmah si za staro gvozdje, matorka iliti polovnjaca. Ono sto je kontradiktorno u celoj prici je da ce te pre prozivati matoriji muskarci nego mladji... Cudo nevidjeno.
no imagination:Choveche, secam se pesme ali ne mogu da se setim ko je Bajone! Kako majke ti? :-D :-D :-D
...eeee...no imagination:Choveche, secam se pesme ali ne mogu da se setim ko je Bajone! Kako majke ti? :-D :-D :-D
To je ovaj sa guzicom umesto bradePsihologue:Ebote gde je ovde Niki?
mario80:Od 16- te? Pa ja sam troshio klinku koja je tada imala 16 i pitam je za analni a ona ok, probala... Ja na zemlju pao :shock:
Danas klinke kretju da glodju sa 12 verovali ili ne![]()
Sto je nizi nivo u porodici... Ono, grand show i slicno...
Ma bezi tamo! Imam sestru od 14 god, da je vidim sa takvom matorom konjinom koja "trosi klinke" pa se hvali na netu, ku*ac bih mu otkinula! Pa zar te nece ni jedna starija, pa moras da pricas bajke deci?!mario80:Od 16- te? Pa ja sam troshio klinku koja je tada imala 16 i pitam je za analni a ona ok, probala... Ja na zemlju pao :shock:
Danas klinke kretju da glodju sa 12 verovali ili ne![]()
Sto je nizi nivo u porodici... Ono, grand show i slicno...
Gazdarica:E Ljubo podsjeti me na pricu mog ex-a, nakon sto je poceo da kupi devojcice koje u odnosu na njega jos "mirisu na majcino mleko"... Veli on da se nacisto relaksira kad se sa njima malo druzi.
Jasno, nije to bas za neku ozbiljnu vezu, ali prija kao promjena, opusta i podmladjuje. Kaze, pocne opet da se osjeca kao klinac.
A, ove starije, sve su skenjane zbog necega. Ili su u frci zbog posla, ili zato sto se jos nisu udale, ili su traumatizovane propalim vezama/brakovima, ili tavore u nekim nesrecnim brakovima... Uglavnom, smor! Ali, s njima se, s druge strane, moze biti ozbiljan, razumjeti na nekom dubljem nivou, pricati o stvarima koje covjeka zaista interesuju.
Tja, kako god okrenes, nesto fali...![]()