Bolja

Postoje dve vrste ljudi koji ne znaju ništa o ženama: oženjeni i neoženjeni muškarci.:DFransoa Sagan
Žena se zamori da bude čovekov prijatelj.:DAndrić
Nije to vise aktuelno danas. To je moglo da se kaze za par decenija nakon WW2 u vreme razvoja feministickog pokreta.
Danas, nakon feministicke revolucije je sve mnogo drugacije.
A ako neko ima preko 60 godina ovo je verovatno vazilo u njegovo vreme.
Baba bi trebala da se apdejtuje.
Vreme kada su zene bile samo oslonac za muskarca i kada je to bila njihova glavna uloga, a to je u vreme americkog konzervativizma i ranije, je prosto nestalo.
Muskarac radi, a zena sedi kuci i brine se o deci. To je bio americki konzervativizam, isto je bilo i u Evropi i slicno i u svetu, ali sve to se mnogo promenilo, a promene su isle upravo iz SAD pa u Evropu, a nakon toga sirom sveta.

Poslednja izmena:
Zato te riba naziba papucarom...ma funkcionisete ful, lol
Pa ako ti tako mislis, OK, ali ja sam prezadovoljan.:D
Eno ga jedan forumas na Muskarcima koji je prokukao u braku-mraku kako sam kaze, a smatra sebe Alfom, a ja koji sam Papuchar sam prezadovoljan.:D
A mislim da se na osnovu mojih postova na ovoj temi moze lepo videti da li sam papucar ili ne.:)

A pokazao sam i da li sam pecaros ili nisam, za sta si me pre optuzivao, zar ne?;):D

hahahahahhha:D
Bar smo pokusali:D

Tacno. Sad razlaz...ali kulturno ako moze. Hvala.

Pa ako ti tako mislis, OK, ali ja sam prezadovoljan.:D
Eno ga jedan forumas na Muskarcima koji je prokukao u braku-mraku kako sam kaze, a smatra sebe Alfom, a ja koji sam Papuchar sam prezadovoljan.:D
A mislim da se na osnovu mojih postova na ovoj temi moze lepo videti da li sam papucar ili ne.:)

Neka si ti prezadovoljan, mnogo mi je drago....uzivaj. LOL

Ne dolazim i ne odlazim po želji;)
Nisam čitala tvoje ostale postove, po drugim temama...ali definitivno moraces da poradis na rečniku i to kako mozes i kako ne mozes da razgovaras sa zenama tj. sa mnom.:heart:

Dusica moja, studira delo Pivcetovo....ljubim ja... :lol:

Nemoj da preteras sa trudom, znas vec sta kazu khm khm... :)

Glupaca mozes da budes, ako imas sreca da ti zapadne neki dobar covek...
koji ce da te pazi i mazi...I koji ce biti srecan zato sto mu nije zapala kuccka.

Kuccke ce svejedno lose proci do kraja :manikir:

ja zelim slobodu
nit me zanima muskarac niti pitam gde sta kako
volim svoju slobodu i to me jedino plasi... ako se sazivim sa njom
sta ako...preteram
problem je kada muskarac, a vecina i ne kapira, duhovnost, ono sto je da se vecina vezuje, i ja se vezujem emotivno ali ne i duhovno
tu je problem

evo originalke..
ali zar duhovno nije i emotivno, zar strast nije emotiva?

Back