bolja proshlost

hirajgoagain

Zaslužan član
Poruka
127.166
je l vas ponekad hvataju tripovi o vashoj boljoj proslosti, da ste nekad bili bolji i onda ste nesto bas mnogo zeznuli, realno ili ne, i sad ste jadni bedni i srecni se sto ste zhivi uopste? ok to je verovatno nekakava neuklopljenost

eto to je lichna tema ali evo mozete se raspojasati ovde a mi cemo vas shpijunirati i beleziti vase mane, ne ocekujem bas da neko pise ali ajde ; )
malo je mozda neduhovna na neki nacin

ima i ono "sta god sam uradio trebalo je tako" ali evo ako se nekad zanimate i ovakvim metodama...

meni je asocijacija bila ovde vishe neka zhal za mladost, znate kako ljudi kukaju ili npr bash mislim u tim delima, koshtana valjda

mada moze i drugacije da se gleda pa sad kako je ko raspolozen a verovatno nista ; ))

dobro neki jos nisu matori

mada je to glupavo tako ako neces nista da uradis, onda je to onako

Poslednja izmena:
koliko zaradis prodajuci ga

- - - - - - - - - -

meni je asocijacija bila ovde vishe neka zhal za mladost, znate kako ljudi kukaju ili npr bash mislim u tim delima, koshtana valjda

mada moze i drugacije da se gleda pa sad kako je ko raspolozen a verovatno nista ; ))

dobro neki jos nisu matori

da to sam i ja mislila i shvatila :)

- - - - - - - - - -

samo kad si mladji ne vidis neke stvari dobro

Ne zaradis mladost.
Ali ipak ljudi to rade.

Proslost ne postoji, prosla je. Ljudi grabe buducnost, ne osvrcu se ni za vremenom ni za ljudima.
Ni za delima koja (ne) ostavljaju.

Poslednja izmena:
evo sad bih se vratila u neku 25 godinu da mi tako deluje da imam nesto napred :aha:

mada kao necemo nostalgije i slicne stvari. posto sad vidis iskrivljeno

da li ste nekad imali neke opcije a one su prosto umrle? znaci niste odustali nego su umrle
vrlo uzasno nekako
tj vi ste verovatno nesto zeznuli... i treba da pocnete da gledate drugacije na stvari

ok mozda je trip tj verovatno

Poslednja izmena:
Mogao sam bolje? Zvuci kao Milovanoviceva tema "da li je moguce bolje od loseg ili dobrog":
Mogao sam bolje?
Kako sada reci sta bi bilo da je bilo?
Proslo je, necega se sada rado secamo, necega se jako stidimo.
Znamo tacno sta smo uradili.
Znamo i sta smo propustili.

Sve to zajedno nas je stvorilo ovakve kakvi smo danas.
Da smo nesto od toga uradli drugacije, danas bi ovde pisali drugaciji ljudi.
Sebe sam stvorio ja svojim odlukama. Kako stvoreni ja sme da kaze da su odluke bile pogresne? :think:

Mogao sam bolje? Zvuci kao Milovanoviceva tema "da li je moguce bolje od loseg ili dobrog":
Mogao sam bolje?
Kako sada reci sta bi bilo da je bilo?
Proslo je, necega se sada rado secamo, necega se jako stidimo.
Znamo tacno sta smo uradili.
Znamo i sta smo propustili.

Sve to zajedno nas je stvorilo ovakve kakvi smo danas.
Da smo nesto od toga uradli drugacije, danas bi ovde pisali drugaciji ljudi.

Sebe sam stvorio ja svojim odlukama. Kako stvoreni ja sme da kaze da su odluke bile pogresne? :think:

I to je tacno...
trebalo je sve tako

Back