Bolja opcija

• Začetnik teme Začetnik teme jsjbt
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

jsjbt

Poznat
Banovan
Poruka
7.183
Da ste u nekoj vezi/braku sta god s nekom zenskom.I sve je super kao...ona je ok simpa I tako al nije nes specijalno zgodna.
Naleti vam neka super sega mega giga riba (sta god bilo to za vas).
Dal bi sutnuli ovu finu ili bolje golub u ruci?
Recimo kres sa strane a da ova ne sazna vam nije opcija...nego cisto teoretski dal bi izabrali zgodniju i ako je ova sigurica?
Da li vam je zenska s kojom ste samo odskocna daska za nesto bolje ako se pojavi?
Pitam jer zene cesto tako rezonuju samo njima izgled nije kriterijum za bolje.

Da ste u nekoj vezi/braku sta god s nekom zenskom.I sve je super kao...ona je ok simpa I tako al nije nes specijalno zgodna.
Recimo kres sa strane a da ova ne sazna vam nije opcija...nego cisto teoretski dal bi izabrali zgodniju i ako je ova sigurica?
Da li vam je zenska s kojom ste samo odskocna daska za nesto bolje ako se pojavi?

Šta ćeš uopšte sa nekom koja ti nije zgodna?

slusaj polovnjaci nista nisi duzan... to kao prvo!
ko je razbusio nek je zeni.
a kad naidje neka za kucu odma staroj pedala u buljanfer, cak iako ti nije sigurno sa tom novom moras da udaris svim silama i uzgred ratosiljas se te opajdare koja te koci...

slusaj polovnjaci nista nisi duzan... to kao prvo!
ko je razbusio nek je zeni.
a kad naidje neka za kucu odma staroj pedala u buljanfer, cak iako ti nije sigurno sa tom novom moras da udaris svim silama i uzgred ratosiljas se te opajdare koja te koci...

Imam jedno pitanje za tebe KiZo.

Momak razdevici jako lepu ribu koja tripuje da je pichka kosmicka, razmazena do bola, uobrazena i ima prohteve sacuvaj boze.:roll:
Jel duzan da ozeni takvu mladjanu rospijicu ili je moralno pedaljeros u buljanfer? Cisto me zanima tvoje misljenje.:kafa:

Nisi mi odgovorio na pitanje.
Ne mora da bude ruzna ali uvek ima neko bolji.

Ne postoji mogućnost da budem sa devojkom koja me fizički ne privlači u startu,samim tim početni scenario je malo verovatan. Ako se umeša neka druga dobro ću izvagati.Ako me trenutna veza ne zadovoljava iz bilo kog razloga a ova ima potencijal nečeg boljeg onda je logično da ću naginjati ka novoj vezi sa njom. Ako je samo zbog izgleda ne, neću ostavljati vezu koju gradim n godina jer sam se "raznežio" u trenutku bez nekih makar minimalnih garancija da ima tu nešto više od malo gimnastike., pošto si isključio neku kres kombinaciju iz opcija.

Poslednja izmena:

Sega mega je favorit zasto da gubim vreme pored neke što je simpa

Ljuštura je nebitna tako da nikad ne bi prevarila svoju đevojku zbog radi toga. Msm ne bi varala uopšte al ako bi se već kao skopčala sa nekom drugom što je opet malo verovatno al ajd da zamislim da je moguće, rekla bi svojoj curici taka i taka stvar, ebi ga i to je to. A bila je jedna prošle godine slatka lepa i plava, dopala mi se, al šta kad ništa...

Nikad mi spoljašnjost nije bila presudna ...jeste važna ali imam specifičan izbor kad su osobe u pitanju
Ono što me spaja sa nekim su karakter, ponašanje...i sl.
Tako da bi neki giga mega ostao nezapažen kod mene

Jok, nisam ja za te varijante.

Da imam neku curu sa kojom se super slazem, i naleti mi tako neka riba, zeljna avanture, odbio bih.
Jednostavno ne radim ono sto ne zelim da drugi rade meni.

Znaš, te super mega giga ne naleću tek tako. Ova tvoja postavka zvuči kao bajka koju ti je mama pričala svaku noć pred spavanje...

Znaš, te super mega giga ne naleću tek tako. Ova tvoja postavka zvuči kao bajka koju ti je mama pričala svaku noć pred spavanje...

Nalecu sve dok trazis. kad prestanes da trazis onda mogu i na glavu da padaju.
Dok ne nadjem sta sam trazio i imam isti takav odgovor, svako ima pravo da ode ako nadje bolje.
Zar to nije stalna situacija. Neko je nekome samo privremeno i odlazi kad nadje bolje.

Poslednja izmena:
Današnjica....svi su postali sebični
Svako odlazi kad nađe bolje
Nema poštovanja, seti se da si nekom dao sigurnost tom vezom /brakom
Svi lako šutiraju partnere
Ali razumem samo ako im je važna spoljašnjost i nema drugih vrednosti ...onda menjaju samo izgled osobe

Zene su uvek bile takve, osim dok je vazio strogi patrijarhat, a i tada.
Muskarci su postali malo komotniji, posto salate ima za bacanje, sto bi se zezali kad je sve to isto samo malo drugacije.:)

pokazalo se da sigurne opcije nikad nisu sigurne koliko izgleda, tako da je budala onaj ko nema rezernu opciju.

Poslednja izmena:
Današnjica....svi su postali sebični
Svako odlazi kad nađe bolje
Nema poštovanja, seti se da si nekom dao sigurnost tom vezom /brakom
Svi lako šutiraju partnere
Ali razumem samo ako im je važna spoljašnjost i nema drugih vrednosti ...onda menjaju samo izgled osobe

Bas je ovako nazalost. No honour.

- - - - - - - - - -

Boginja Afrodita i Helena Trojanska, kako mi to obicni smrtnici da zasluzimo :worth:, lele i ququ, nismo dostojni dobrih riba.:rida:

Nalecu sve dok trazis. kad prestanes da trazis onda mogu i na glavu da padaju.
Dok ne nadjem sta sam trazio i imam isti takav odgovor, svako ima pravo da ode ako nadje bolje.
Zar to nije stalna situacija. Neko je nekome samo privremeno i odlazi kad nadje bolje.

Nisam shvatila poentu sa padanjem na glavu.
Ultra mega i giga uglavnom imaju svest o tome koliko vrede pa shodno tome imaju očekivanja prema muškarcu, tako da se ne petljaju sa svim slojevima ... to je svima manje više jasno.
S druge strane svako ima svoje kriterijume kada traži partnera za vezu, pa ako su uslovi ispunjeni ne luta mu pogled levo desno tražeći nešto bolje.
Ljudi koji pristaju da budu u vezi sa nekim ko im ne paše po svim pitanjima ali samoća im teško pada pa troše nečije vreme i nerve dok ne nađu nešto bolje su pravi mediokriteti.
Da li kupiš dva broja manje cipele noseći ih dok ti žuljevi ne pokidaju noge zato što nisi našao svoj broj? Ne?
Pa kako onda pristaješ na vezu koja ti nije potaman

- - - - - - - - - -

Boginja Afrodita i Helena Trojanska, kako mi to obicni smrtnici da zasluzimo :worth:, lele i ququ, nismo dostojni dobrih riba.:rida:

Ne plači sine, naći će mama tebi finu devojku koja ume da umota sarmicu za nedeljni ručak :lol:

A kako znas da li ti je cipela taman, dok je ne probas?
I fino lepo udobna, ali posle dva dana pocne da zulja, nekad treba i dva meseca.
Uostalom, to je bolje pitanje za zene, njima je to hobi.

Back