Боли у куку.

Чварков Ђорђе

Primećen član
Poruka
965
Боли ме леви кук кад стојим. Некакав туп бол који се појави после пар секунди стајања. Нисам падао нити се повређивао. А кад ходам, седим, скачем, лежим, пливам, роним онда нема бола, то није нормално. Ово већ пар дана овако. Кажу неки као промена времена, ди сте ви видели промену времена. Имам 22 године. Дијагноза?

Па нисам имао ону класичну прехладу дуже време, нити је сад имам. Али шта знам, а тај песак кад долија пред крај пута, јел ће то да буде гадно? Или како да откљештим тај нерв? Хвала на одговору.

Verovatno si se oznojio u predelu ledja i majica se osusila na tebi,ili nisi stigao ili nisi mogao da se presvuces i eto bubreg uspori sa radom i eto peska u njemu.A za ukljestenje nisi morao nista tesko da radis vec da kines odjednom i eto problema.Saznaces tek za neki dan.Ako je pesak onda ce bol da se premesti polako prema preponi sa koje te strane boli kuk,a ako je ukljestenje onda ce bol da se siri ili niz nogu ili na karlicu s te strane koje imas bolove.Stoga ne bi bilo lose da odvojis malo vremena i odes kod interniste i proveris krv i mokracu i ako nemas problema sa mokracnim kanalima,onda odes kod reumatologa da te pregleda.Ovo ti govorim iz iskustva post imam problema i sa bubregom i sa kicmom.Ne cekaj nista nego na proveru.Mozda je to obicna prehlada pa se ispoljilo tako,ali ipak proveri.

Ej...
Meni su pre dve godine videli pesak u mokracnim kanalima
Eee sada... od moje 15 godine imam hronicni zatvor
I pijen lekove za to
...pre par meaeci neko mi da nekE gorkeJONE ...(magnezijum hlorid...ili tako nesto)
Od kog ja krenem da idem u wc
svaki dan bez tableta.
Pijem to vec mesec dana
...i ne znam da li je od toga
Ili od glupog vremena cele zime
Ali pojavljuje mi se bol u kuku
Nekako ...nije u samom.kuku nego nekako...oko kuka
Kao da pocinje tamo gde su bubrezi i zaobilazi kuk desni
I zavrsava se gde su jajnici
....kod kog lekara da idem i kakve upute i labaratoriju da trazim??

Ej...
Meni su pre dve godine videli pesak u mokracnim kanalima
Eee sada... od moje 15 godine imam hronicni zatvor
I pijen lekove za to
...pre par meaeci neko mi da nekE gorkeJONE ...(magnezijum hlorid...ili tako nesto)
Od kog ja krenem da idem u wc
svaki dan bez tableta.
Pijem to vec mesec dana
...i ne znam da li je od toga
Ili od glupog vremena cele zime
Ali pojavljuje mi se bol u kuku
Nekako ...nije u samom.kuku nego nekako...oko kuka
Kao da pocinje tamo gde su bubrezi i zaobilazi kuk desni
I zavrsava se gde su jajnici
....kod kog lekara da idem i kakve upute i labaratoriju da trazim??

Ultrazvuk ti treba.Tu se vide bubrezi i mokracni kanali.

Back