Боли ме нерв!

• Začetnik teme Začetnik teme KraNp
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

KraNp

Veoma poznat
Poruka
10.755
Пре ДВА МЕСЕЦА кренем да устанем са патоса и некако ми се палац искриви и јако заболи. И од тога увек осећам бол тог нерва кад држим нешто теко у руци а притом морам да користим палац. Јел зна неко шта да радим ? Коју маст да купим. Који лек да пијем ?

Пре ДВА МЕСЕЦА кренем да устанем са патоса и некако ми се палац искриви и јако заболи. И од тога увек осећам бол тог нерва кад држим нешто теко у руци а притом морам да користим палац. Јел зна неко шта да радим ? Коју маст да купим. Који лек да пијем ?
Otkud znaš da je baš nerv?

Da li se spolja nešto promenilo na palcu tad?

da li ti je bio bandaziran?

vidi..jednom prilikom na basketu su izbacivali loptu iz auta i ja da je presecem lopta mi je kresnula saku i izvrnula (uvrnula u polukrug) jer je bio jaci izbacaj, nije bilo nekog velikog bola, nije nista oteklo, prosto je malo bolelo i to je to..narednih skoro godinu dana sam imao bolove u tom zglobu kad sam ga izvrtao..

bandaziraj palac sa ostatkom ruke i smiri ga jedno dve nedelje i procice bol.

Mora da se zagreva i isteze svaki dan neka fizicka aktivnost,ja sam zakrzljao od slabog kretanja i juce preteram bajs 70km jedva dodjoh kuci,leva noga iznad butine sam nesto istego jedva je podizem

Poslednja izmena:

Back