bolesti novog doba

latica:
da moji bivsi momci (ne racunajuci jednog do dva retarda)
Ti si neki lepak za retarde... :lol:
Ili je ipak stvar tvog licnog izbora sa kim se druzis, a tad bas i nemas prava da ih tako nazivas jer si ih sama odabrala... Nekad ne mozemo znati neke stvari unapred ali ipak je tu mozak pa da isfiltrira "retarde"...
Neki ce i da ti kazu sta misle... a neki ce da ti slazu bilo sta samo da bi dosli do ribice... mada uvek treba imati meru i granicu...

anakin:
kaze neko ko je nepismen i ko mora da odgovori na svaki post makar to trajalo 5 sati...
Kaze neko ko govori neistine i ko trazi nekog za svadju svaki... ali ama bas svaki dan... :P sad znamo i zasto... :lol:

PS Ja nikad nisam polagao na knjizevnost ali moj mozak je naspram tvog ko svemir naspram kamencica... :razz: (kad smo vec krenuli sa prozivkama) :wink:

Petar_Pan:
Ti si neki lepak za retarde... :lol:
Ili je ipak stvar tvog licnog izbora sa kim se druzis, a tad bas i nemas prava da ih tako nazivas jer si ih sama odabrala... Nekad ne mozemo znati neke stvari unapred ali ipak je tu mozak pa da isfiltrira "retarde"...
Neki ce i da ti kazu sta misle... a neki ce da ti slazu bilo sta samo da bi dosli do ribice... mada uvek treba imati meru i granicu...

Vidis prva recenica veoma tacna :lol:
Znas Pero kad bi covek znao di bi pao on bi seo. A ti uvek nepogresivo vidim procenjujes ljude? Jel ti bre zivis u Diznilendu, znas li ti kakvih premazanih ima? Inace ni o jednom od njih ne mislim nista lose, pod tim retard sam mislila na neciju utripovanost u vezi necega, naravno pogresnu. Za ni jednog od njih ne mislim da je los covek.
Eto Pero ;)

Ma jok bre objasnih to da me ne pogadja, ali ja nekako ma koliko da vidim "pustenih za vikend" :lol: nikako cudu da se nacudim. Cak i pod pretpostavkom da se tip zezao i hteo samo da me isprovocira, cim neko moze ovoliko da se unese u tu tematiku, covek mora da se zapita
;)

anakin:
daj bre latice,covek je nepismen i potpuno lud a ti ga shvatas ozbiljno...

a provali "ne vinost"...covek je cuo za odvajanje NE od necega ali ne zna bas tacno cega....:)

a ja sam tek sad skontala tu rec kad je čovek odvojio... :lol: (vinost jednako krivica)
i ne mogu da verujem da, stupida, ranije nisam primetila kako je nastala i kako je u biti glupo koristiti je u rečniku sexualnih termina...

latica:
Ima definitivno nesto u tome sto si naveo.

Vidi, desilo mi se jednom, samo me povuklo a nisam planirao. Ostao sam bez jedne devojke zato što se uplašila da sam previše "liberalan"... Jbiga, krenulo samo od sebe, sve je bilo u redu u krevetu, ali meni je sve i svašta padalo na pamet (da se razumemo, ništa neprirodno) i ona je počela da se povlači. Nikako mi nije bilo jasno šta se desilo, što me je ostavila... Mnooogo kasnije sam ukapirao da je za nju seks isključivo i samo ako je u dve poze - misionarska i ponekad da je ona bude odozgo. I ništa osim toga! Njen izbor i sada sam svestan da to treba poštovati. Pazi, imaš tipova koji će zbog "liberalnije" spike da se udalje od tebe. Ne prepadaj ih, ako ti je stalo do nekoga - samo lagano. Zato sam i napisao da ne treba braniti tuđe stavove. Tvrdim da je bolji neizbrušeni dijamant.

Jao kako ti iritiras... nemas pojma... No elem ovo je samo bilo da ja budem nacisto na cemu sam... da mogu mirno da spavam....
A ti uzivaj sa svojim retardima sa malim kiticama koji nisu ribu u zivotu videli a da nisu platili...
I druzi se samo sa onima koji te cene kao osobu i individuu...
Pacijenti svi... licemerni do bola...
Jednom recju -retardi.... Ne znam samo na osnovu cega za sebe misle da su pametni...
Nadam se da ce neko uzivati u ljupkoj konverzaciji sa tobom... jer meni definitivno nije uzivanje... a nikad mi nije ni bilo kad malo bolje razmislim...
Cozdra vozdra.... balava...

I evo srecnog dobitnika :D Nadjosmo posiljalaca ovih pp. Organizujemo nagradnu igru pogadjanja :lol: Razmislite dobro. Neko koga odlicno znate. Ali ne onakav kakav se predstavlja. Neko ko ne voli vredjanja i izvrtanja onoga sto ljudi kazu. Cekamo vase odgovore :lol:

I cure mogle ste me upozoriti s kim imam posla, jer pretpostavljam da je neka vec imala slicna "iskustva" sa njim.
Ali neka svako iskustvo je zlata vredno, a ja sam sebi obecala da bez obzira sto zivim u svetu punom mentalnih bolesnika, necu poceti da se bojim zivota. Samo ti da snage da se boris za normalan zivot. Nek nam je Bog svima u pomoci.
E moram da se nasmejem :lol:

Vala ti je dobro i rekao... :P
A jesi ti sigurna da ti je to sve pisala ista osoba? I sta li ti pricas njima kad dobijas ovakve mailove... Mislim meni je tebe zao... ali svet je onakav kakav ga sebi stvoris... Zato bezi od tih "retarda"... Najbolje da im se ne obracas uopste... onda ce i oni tebe kulirati...

latica:
Cari ignora. Zivci ce mi jednog dana biti zahvalni

You'v got the wrong man...
Izvinjavam se ako sam opet ispao glup u drustvu, ali ispod mog posta napisala si "jao kako ti irtiras...". :? Jel se na mene odnosilo iili na tog sto ti je slao one pp?
Izvinjavam se jos jednom ako je nesporazum... :?

Back