Bolest

gost 333986

Legenda
Poruka
58.056
Sta mislite o tome da imate vezu sa nekim ko ima neku bolest;
npr. ostane invalid ili dobije secernu bolest ili ne moze da ima decu...itd?
Da li bi vas bolest sprecavala da budete u vezi sa tom osobom?
Hocete li biti uz njega ili ce te ga odbaciti?
Kako bi reagovali kada vam partner kaze da je na bilo koji nacin bolestan?

Sta mislite o tome da imate vezu sa nekim ko ima neku bolest;
npr. ostane invalid ili dobije secernu bolest ili ne moze da ima decu...itd?
Da li bi vas bolest sprecavala da budete u vezi sa tom osobom?
Hocete li biti uz njega ili ce te ga odbaciti?
Kako bi reagovali kada vam partner kaze da je na bilo koji nacin bolestan?

Što se ono kaže--i u dobru i u zlu.
Dakle, ostala bih sa njim.

Пошто не верујем да би неко са мном остао да имам неку од тих болести, не би ни ја била превише милосрдна.

Nitko od nas ne zna šta nam život nosi...prije bilo kakvih izjava, stavimo se u tu situaciju da smo bolesni i da nam netko tada okrene leđa, kad ga najviše trebamo.

:aha: :lol: to mu dodje nešto kao obavezna tema svakog foruma ....
to valda da se vidi kolko smo plemeniti

- - - - - - - - - -

Пошто не верујем да би неко са мном остао да имам неку од тих болести, не би ни ја била превише милосрдна.

uvek se na ovakvim temama obradujem kad vim ovakve odgovore, jer su retki

Ne razumem te. Meni ni na kraj pameti ne bi bilo da ostavim voljenu osobu pa makar imala ne znam koju bolest.
Ali dobro, ima nas raznih...

А ако поуздано знаш да би она тебе оставила? Лако је из овог угла говорити шта би и како би.

А ако поуздано знаш да би она тебе оставила? Лако је из овог угла говорити шта би и како би.

Pa i da znam da bi ona mene ostavila - ja nju ne bih. ;)

Bezvezno ti je ovo stavljanje na vagu i razmisljanje u fazonu "ko ce koga da zajebbe". To nije ljubav!

zasto tako mislis?

Већ сам горе написала да сам за једну од тих болести сигурна да не би.

- - - - - - - - - -

Pa i da znam da bi ona mene ostavila - ja nju ne bih. ;)

Bezvezno ti je ovo stavljanje na vagu i razmisljanje u fazonu "ko ce koga da zajebbe". To nije ljubav!

То је по мени непоштовање самог себе, да за другог чиниш нешто што он за тебе не би, не мислим само на болест него на било шта.
Вероватно и није, можда касније и променим мишљење.

То је по мени непоштовање самог себе, да за другог чиниш нешто што он за тебе не би, не мислим само на болест него на било шта.
Вероватно и није, можда касније и променим мишљење.

Bice da si mlado celjade a?

Za mene je ljubav samo ljubav ako je bezuslovna. Svako odmeravanje i kalkulisanje nema veze sa tim.

kad bi ja zapao u takvu situaciju nedaj bože i vido da joj je nega mene i sam boravak kraj mene mučenje, a to se lako vidi, reko bi joj idi bratesvojim putem, nema veze...

Pošteno rečeno. I rekao bih ispravno. Ima vremena za promenu mišljenja, ionako se svi razbole pre ili kasnije. Niko ne umire zdrav, osim ako je nasilno.
Kad dođu godine da poboliš, biće prihvatljivo da i taj drugi ima neku bolest, mislim u rangu onoga što je tebe snašlo, ne teže.

zivot je nepredvidiv i neizvestan...nego
drugo neshto mene zanima
naime...postoje,na ovom svetu,u vashoj,nashoj,neposrednoj okolini
osobe koje taje svoje boljke
koje neretko nisu nimalo naivno
mnoge genetski prenosive
nije li to svesno obmanjivanje pre ikakvog upushtanja u vezu?

Bice da si mlado celjade a?

Za mene je ljubav samo ljubav ako je bezuslovna. Svako odmeravanje i kalkulisanje nema veze sa tim.

Јесам.

За мене је љубав само ако би и једно и друго учинили све за оно друго. А не да ти знаш да он из неког разлога не би био с тобом а ти са њим ипак останеш.

Back