Bolest zbog neverstva

Ima ljudi koji o neverstvu razmišljaju u stilu: „Ma, to je bilo samo jedno veče“, „Ne znam šta mi bi da to uradim, ali to ionako ništa ne znači, ta osoba mi uopšte nije bitna“ i slično. Da ne spominjemo sada koliko je uvredljivo prevariti partnera/partnerku s osobom koja vam ionako ništa ne znači (koliko vam onda znače partner/partnerka kad ste ih prevarili s potpuno vam nebitnom osobom?), neverstvo ne može da ne znači ništa. Ono ne samo da narušava poverenje koje postoji između partnera već narušava i zdravlje prevarenog partnera/partnerke. Na šta mislimo?

Sprovedeno je istraživanje o neverstvu i rezultati su pokazali da prevareni partner/partnerka pati mesecima, i to i psihički i fizički. Psihički pati zbog narušenog poverenja, zato što se oseća izdano i povređeno, a fizički simptomi su psihosomatske prirode, počev od mučnine, glavobolje i opšteg lošeg osećanja pa do različitih bolesti koje se mogu razviti zbog oslabljenog imuniteta (neverstvo je veoma jak uzročnik stresa i kao takvo može prouzrokovati priličan pad imuniteta).

/copy/

Ah, kako patim zbog neverstva.....:hahaha:

Ovako izgleda žena koja je prevarila muža:

American-Beauty-0114.jpg

A ovako muž koga je prevarila žena:

american_beauty_spacey_1-300x199.jpg

images

Cesto vise pati onaj ko vara, cak i kad misli da je ispravno.

Nema male prevare i jedna prevara, makar samo u glavi, vec ima
posledice koje se ne popravljaju nikad.

- - - - - - - - - -

Interesantno je da je najcesca bolest prevare, medicinski utvrdjeno,

upala pluca.

OK!
Onda rasprava na ovu temu sa tobom nema nikakvu svrhu.

a upitah te za bananu... o jbmti mene lude... :lol:

pa nemoj se sama...ima ,onijeha , koji bi ti oma izasli ususret resavanju tvoje dileme:rumenko:

- - - - - - - - - -

yebes ljubavnicu ako imas zenu...to ti ko da jedes dve namirnice koje se ne podnose

i jes vala , nis nije isto , i svaka ima drugaciju.;)

Razumijem Blajbija iz dva razloga. Prvi bi bio godine u kojima se nalazi, tacnije godine u kojim se nalazi njegova veza, i lako mogu sebe da zamislim sa slicnim stavom ... drugi razlog ; pa jbt vidite gdje covjek zivi, tu malo ko gace nosi, htjeo ne htjeo u takvom okruzenju moraju ti se apetit i vidici prosiriti :D

Back