Bolest zbog neverstva

BLAJBI

Zaslužan član
Poruka
103.496
Ima ljudi koji o neverstvu razmišljaju u stilu: „Ma, to je bilo samo jedno veče“, „Ne znam šta mi bi da to uradim, ali to ionako ništa ne znači, ta osoba mi uopšte nije bitna“ i slično. Da ne spominjemo sada koliko je uvredljivo prevariti partnera/partnerku s osobom koja vam ionako ništa ne znači (koliko vam onda znače partner/partnerka kad ste ih prevarili s potpuno vam nebitnom osobom?), neverstvo ne može da ne znači ništa. Ono ne samo da narušava poverenje koje postoji između partnera već narušava i zdravlje prevarenog partnera/partnerke. Na šta mislimo?

Sprovedeno je istraživanje o neverstvu i rezultati su pokazali da prevareni partner/partnerka pati mesecima, i to i psihički i fizički. Psihički pati zbog narušenog poverenja, zato što se oseća izdano i povređeno, a fizički simptomi su psihosomatske prirode, počev od mučnine, glavobolje i opšteg lošeg osećanja pa do različitih bolesti koje se mogu razviti zbog oslabljenog imuniteta (neverstvo je veoma jak uzročnik stresa i kao takvo može prouzrokovati priličan pad imuniteta).

/copy/

Ah, kako patim zbog neverstva.....:hahaha:

Ima ljudi koji o neverstvu razmišljaju u stilu: „Ma, to je bilo samo jedno veče“, „Ne znam šta mi bi da to uradim, ali to ionako ništa ne znači, ta osoba mi uopšte nije bitna“ i slično. Da ne spominjemo sada koliko je uvredljivo prevariti partnera/partnerku s osobom koja vam ionako ništa ne znači (koliko vam onda znače partner/partnerka kad ste ih prevarili s potpuno vam nebitnom osobom?), neverstvo ne može da ne znači ništa. Ono ne samo da narušava poverenje koje postoji između partnera već narušava i zdravlje prevarenog partnera/partnerke. Na šta mislimo?

Sprovedeno je istraživanje o neverstvu i rezultati su pokazali da prevareni partner/partnerka pati mesecima, i to i psihički i fizički. Psihički pati zbog narušenog poverenja, zato što se oseća izdano i povređeno, a fizički simptomi su psihosomatske prirode, počev od mučnine, glavobolje i opšteg lošeg osećanja pa do različitih bolesti koje se mogu razviti zbog oslabljenog imuniteta (neverstvo je veoma jak uzročnik stresa i kao takvo može prouzrokovati priličan pad imuniteta).

/copy/

Ah, kako patim zbog neverstva.....:hahaha:

Sum,njam da ce neko da se razbol;i bas ali onima kojima ne smeta neverstvo su osobe kojima je otvroren brak ok, ili kojima i nije tolio stalo do partnera;)

evo Ceca otpevala pravu pesmu na ovu temu:

dakle u pesmi se radi o nekoj tamo ženi koja se vraća pravom partneru pošto je bila crveni krst za jednog tamo samca drkadžiju
sad koliko je to sve pametno ja nemam pojma, jer jednom drkadžija zauvek drkadžija
što se nije oženio? jel fali žena? čak ih ima i više od muških, mnogo će žena izvisiti...

- - - - - - - - - -

pa ako partner zvoca ceo zivot onda nije ni priblizno patio prevarom od par snoskica

aham... prevara je dakle da si ti vlasnik nečijih genitalija, sve ostalo nije bitno?

- - - - - - - - - -

evo JEDNO TRIK PITANJE:

U ČEMU JE RAZLIKA IZMEDJU:
a) nemoj da se iebeš sa nekim dok sam u inostranstvu - a ona te ne posluša
od
b) nemoj da kupuješ ništa iz te prodavnice nemamo para - a ona kupi?

u prvom slučaju iebe nekog tamo a u drugom sve redom...
drugi slučaj je MNOGO GORI

Mala zenska neverstva ucrscuju ljubav...

naše žene znaju ono što se prenosi s kolena na koleno: "pa šta ako je bio sa drugom, muško je to, vidiš da se vratio u kuću"

mislim, naše žene pre oproste izlet nego impotenciju,
svakoj ženi je drago da ima muško koje ima sposobnost za druge ali bi da ga ljubomorno drži za sebe u inat tim ženama

a kako je nama muškarcima?
šta ako ta druga pa i nije bila nešto naročito?
opet moramo da tražimo novu i da se pitamo kako smo uopšte mogli da se zaebemo?

dakle u pesmi se radi o nekoj tamo ženi koja se vraća pravom partneru pošto je bila crveni krst za jednog tamo samca drkadžiju
sad koliko je to sve pametno ja nemam pojma, jer jednom drkadžija zauvek drkadžija
što se nije oženio? jel fali žena? čak ih ima i više od muških, mnogo će žena izvisiti...

- - - - - - - - - -

aham... prevara je dakle da si ti vlasnik nečijih genitalija, sve ostalo nije bitno?

- - - - - - - - - -

evo JEDNO TRIK PITANJE:

U ČEMU JE RAZLIKA IZMEDJU:
a) nemoj da se iebeš sa nekim dok sam u inostranstvu - a ona te ne posluša
od
b) nemoj da kupuješ ništa iz te prodavnice nemamo para - a ona kupi?

u prvom slučaju iebe nekog tamo a u drugom sve redom...
drugi slučaj je MNOGO GORI
vidi ta filozofsko psiholoska forumska proseravanja o emotivnim prevarama kao gorim od fizickih meni ne znace nista

E, ova se, vala, naprimala ****** za svoga veka !
To bi se moglo izraziti u nautičkim miljama.
Da joj sudbina nije poslala onog siledžiju i kriminalca,
završila bi u nekoj štali na Ibarskoj magistrali.

Krezavi i neobrijani seljaci bi je vaćarili za dupe, a junoše
čekale fajront, da za 5 E skinu mrak.....!

Poslednja izmena od moderatora:
E, ova se, vala, naprimala ********* za svoga veka !
To bi se moglo izraziti u nautičkim miljama.
Da joj sudbina nije poslala onog siledžiju i kriminalca,
završila bi u nekoj štali na Ibarskoj magistrali.

Krezavi i neobrijani seljaci bi je vaćarili za dupe, a junoše
čekale fajront, da za 5 E skinu mrak.....!

Jao Grofe sto si ti pokvaren....:lol:

Poslednja izmena od moderatora:
Mala zenska neverstva ucrscuju ljubav...

У већини случајева, женско неверство није мало. Мало женско неверство је мит. Маломушко неверство је један сасвим друга ствар. На пример, велика већина мушкараца који варају своје жене, докуће забораве сс ким су били, и даље воле своју жено ко и пре. Мало је жена која нема појма имена својих љубавника.
Осим професионалки, наравно.

У већини случајева, женско неверство није мало. Мало женско неверство је мит. Маломушко неверство је један сасвим друга ствар. На пример, велика већина мушкараца који варају своје жене, докуће забораве сс ким су били, и даље воле своју жено ко и пре. Мало је жена која нема појма имена својих љубавника.
Осим професионалки, наравно.

E bas to su momce mitovi.....

Pravi muskarac, ako je siguran u sebe i svoje ljubavnicke kvalitete, ne obazire se na sitna zenska neverstva.

Kao komarac da ga pecne....

Samo slabici napustaju zenu zbog sitnog neverstva, jer misle da je onaj drugi bio bolji od njih.

To ne postoji! Postoji samo neverstvo! Nema olaksavajuce okolnosti.

Kako da ne?

Postoje LAKA i TESKA neverstva.

Laka su lako oprostiva, a teska - tesko.

Lako neverstvo je kada zena na nekoj maturskoj veceri, ili na nekom skupu, rodjendanu ili slicno u polupijanom stanju ostane jednu noc sa nekim ko joj se na momenat dopao i posle se vrati momku ili muzu kao da nista nije bilo...

Takva neverstva UCVRSCUJU ljubav ako je ljubav prava i ako muskarac nije iskompleksirani slabic.:rtfm:

Teska neverstrva su ona kada veza dugo traje, kada ljubavnici imaju planove za buducnost i kako se osloboditi bracnog partnera...To je vec tesko...

Kako da ne?

Postoje LAKA i TESKA neverstva.

Laka su lako oprostiva, a teska - tesko.

Lako neverstvo je kada zena na nekoj maturskoj veceri, ili na nekom skupu, rodjendanu ili slicno u polupijanom stanju ostane jednu noc sa nekim ko joj se na momenat dopao i posle se vrati momku ili muzu kao da nista nije bilo...

Takva neverstva UCVRSCUJU ljubav ako je ljubav prava i ako muskarac nije iskompleksirani slabic.:rtfm:

Teska neverstrva su ona kada veza dugo traje, kada ljubavnici imaju planove za buducnost i kako se osloboditi bracnog partnera...To je vec tesko...
:eek:

:lol:
Ne trolaj!!!

Trolas?!!

- - - - - - - - - -

Šta ću ?
To je realnost !

Kako znas?!
Pasivni... mislim, drzao si svecu ili ipak aktivni ucesnik..m..?

Back