Bolest Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
dr hirurg:
Svi znamo da su smradikali i legIJalisti najveca bolest u Srbiji. Kancerogeno delovanje Stranke Retardiranih Srba i Druge Socijalistichke Stranke je odavno poznato. Ostaje josh samo pitanje kako da eliminishemo taj tumor?
Da 5. Oktobar pobedi 12. Mart!

SRBIJI SE RADI!!!

:D :D :D :D :D Ma, ovo je provokacija, ljudi :D :D
Beba Popovic u avataru, ovakav recnik, izrazavanje, i na kraju bojni poklik :roll:

hahhahaha....ma radikal....garant :D :D :D :D (ili "OBRAZ") :D :D

p.s.
Kaze se "SRBIJI SE ZURI" a za rad......nisam nesto siguran :wink: ...

no_problem:
e moj decace ... ko gubi ima pravo da se ljuti
Radikali non stop gube (ili kako tvrde "pobedjuju"), pa su nesto non stop ljuti. :)

No, sto se tice teme, mislim da je najgore iza Srbije, treba imati vere u glasace, a oni ce vec na jednim od sledeceh izbora i izaci da glasaju (posto su apstinenti vecinom demokrate, radikali imaju jedan te isti broj glasaca, mozda cak i manji).

Kada ce se to desiti vec zavisi od politicke 'ponude' medju strankama. A i to se jednog dana teorijom verovatnoce i inercijom mora desiti. Jednog lepog dana. ;)

Kohen:
:D :D :D :D :D Ma, ovo je provokacija, ljudi :D :D
Beba Popovic u avataru, ovakav recnik, izrazavanje, i na kraju bojni poklik :roll:

hahhahaha....ma radikal....garant :D :D :D :D (ili "OBRAZ") :D :D

p.s.
Kaze se "SRBIJI SE ZURI" a za rad......nisam nesto siguran :wink: ...
radi je parola kampanje

ma nije provokator, ne bi oni sebi nikad mogli ono da kazu za SRS i DSS
8) ja se s likom slazem 100%

p.s. treba neko sa mixajlovim manirama i na "demonokratskoj" strani, kad ovi "srBske patriJote" prekardashe ;)

napred bebo doktore!!!

crow:
a ti se zali za bebu doktora ako te uvredio, shto se meni zalish...

Ne može mene da uvredi očigledno poremećena osoba; samo mi se čini bezveze da se buniš zbog vređanja na potpuno besmislenoj temi koju je pokrenuo lik čije su bukvalno sve poruke uvredljive. Ja sam ranije uputio apel povodom doktora bebe i nema smisla ni da se ponavljam, kao što nema smisla ni da se ova tema neprestano "gura". Takođe ne želim da se mešam u tvoj odnos sa gospođicom; vaša stvar. Obraćanjem tebi skrećem pažnju na pokretača teme, pošto vidim da njegovo ponašanje nije sankcionisano a očigledno besmislena tema, bez jasnog smera i toka rasprave stoji otvorena, dok su mnoge druge, ozbiljnije, zaključane. I nemoj moje obraćanje tebi shvatiti kao žalbu ili ne-daj-bože poistovećivanje sa dr bebom.

jomini:
Pa to je onaj ''demonokratski'' post o kome smo pričali na Primedbama. Nisam više ništa dirao.
ma ...
izvini. :)
mislio da mi neko demonstrira ono DELETE, ;) neko novi.

a sad ostade bez odgovora wesliju :( zbog "uvrede" na rachun "mojih"...

a mrzi me da kucam ponovo
odo da spavam.
pozz

dr hirurg:
Svi znamo da su smradikali i legIJalisti najveca bolest u Srbiji. Kancerogeno delovanje Stranke Retardiranih Srba i Druge Socijalistichke Stranke je odavno poznato. Ostaje josh samo pitanje kako da eliminishemo taj tumor?

SRBIJI SE RADI!!!

Ljudi ovo Nejaki Urke sprovodi svoj krvavi pir. On se vec pojavljivao sa raznim "likovima" na raznim 4umima.
A neki sto govore da je provokacija... Pa oni jedino tako i mogu da deluju i na estradnim emisijama tipa Klopka, Zamka, Utisak nedelje, Insajder, Poligraf...

Original postavio dr hirurg

SRBIJI SE RADI!!!

zar ovo nije uvreda?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back