Marty Misterija
Elita
- Poruka
- 22.419
Нисам цитирао лика, па испаде чудно, моја грешкаnince:Mihajlo tebi je ocigledno LDP postao nocna mora pa ih vidis i kada ih nema... 8)![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Нисам цитирао лика, па испаде чудно, моја грешкаnince:Mihajlo tebi je ocigledno LDP postao nocna mora pa ih vidis i kada ih nema... 8)![]()
mene nije on vredjao vec ona, po 1000 putWesley Earl Craven:Ok, a šta misliš o pokretaču ove teme? Kad smo već kod vređanja...
dr hirurg:Svi znamo da su smradikali i legIJalisti najveca bolest u Srbiji. Kancerogeno delovanje Stranke Retardiranih Srba i Druge Socijalistichke Stranke je odavno poznato. Ostaje josh samo pitanje kako da eliminishemo taj tumor?
Da 5. Oktobar pobedi 12. Mart!
SRBIJI SE RADI!!!
Radikali non stop gube (ili kako tvrde "pobedjuju"), pa su nesto non stop ljuti.no_problem:e moj decace ... ko gubi ima pravo da se ljuti
radi je parola kampanjeKohen:![]()
![]()
![]()
![]()
Ma, ovo je provokacija, ljudi
![]()
![]()
Beba Popovic u avataru, ovakav recnik, izrazavanje, i na kraju bojni poklik![]()
hahhahaha....ma radikal....garant![]()
![]()
![]()
(ili "OBRAZ")
![]()
![]()
p.s.
Kaze se "SRBIJI SE ZURI" a za rad......nisam nesto siguran :wink: ...
crow:a ti se zali za bebu doktora ako te uvredio, shto se meni zalish...
crow:mene nije on vredjao vec ona, po 1000 put
al smeshna mi je pa joj i ne zameram![]()
8) trudim se...Andreavk:...ti meni uopste nisi smesan...posle nekih tvojih izjava zgnjecila bih te ko muvu...ali se uzdrzim.... zbog svih ovih ljudi koji nas citaju![]()
Pa to je onaj ''demonokratski'' post o kome smo pričali na Primedbama. Nisam više ništa dirao.crow:neko me mrzi
i ovde bio josh jedan post...
pa... dobro 8)
nije moj problem
ma ...jomini:Pa to je onaj ''demonokratski'' post o kome smo pričali na Primedbama. Nisam više ništa dirao.
dr hirurg:Svi znamo da su smradikali i legIJalisti najveca bolest u Srbiji. Kancerogeno delovanje Stranke Retardiranih Srba i Druge Socijalistichke Stranke je odavno poznato. Ostaje josh samo pitanje kako da eliminishemo taj tumor?
Da 5. Oktobar pobedi 12. Mart!
SRBIJI SE RADI!!!