Slavan
ne i poznat
- Poruka
- 10.311
Јеси ли пробао или шта би пробао?Јесам, нема о чему нисам размишљао. Буквално кажем, нема о чему нисам.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Јеси ли пробао или шта би пробао?Јесам, нема о чему нисам размишљао. Буквално кажем, нема о чему нисам.
Пробао сам, много тога. Предложи нешто па ћу ти рећи јесам лиЈеси ли пробао или шта би пробао?
Није препорука, јер нисам пробао, али чуо сам за реики, тета хилинг, поредак љубави и неке друге технике, методе, терапије. Знам неке људе који су користили нешто од тога и да им је помогло.Пробао сам, много тога. Предложи нешто па ћу ти рећи јесам ли
Од свега сам једино за реики чуо. Можеш ли мало више о томе?Није препорука, јер нисам пробао, али чуо сам за реики, тета хилинг, поредак љубави и неке друге технике, методе, терапије. Знам неке људе који су користили нешто од тога и да им је помогло.
Да то тек сад доживљавам. У односу на период пре месец дана - ренесансаSlusaj,dacu ti ja savet...za depru alternativna medicina ne pomaze...ako se vec lecis,tj ides kod lekara i uzimas antidepresive a ne deluju ti dovoljno govori o tome s njim.Trazi da ti menja terapiju ili podigne dozu...
Imaj na umu to da treba par meseci da to uopste pokaze neku promenu koja se primecuje tek kad se osvrnes i uporedis kako se osecas.
I tek kad to budes uradeo shvatices koliko te je pesimizam i taj osecaj da nista nema svrhu kocio.I onda ce ti lakse pasti i da se motivises i za rad i za sve ostalo.
Такође, лечен сам погрешно годину и по дана. Нажалост, можда чак и дужеBudite oprezni sa medikamentima oko depresije. Meni su dali neku terapiju i još gore mi je bilo posle, mogao sam dobiti psihozu pa su mi to skinuli kada sam bio u euromedik. Ne znaju svi doktori svoj posao, tako da samo oprezno.
Strašno je kakvi su nam lekari. Od tada kad god imam pare i treba mi za šta god, samo kod privatnika. Žena se šokirala kad videla šta su mi dali. A dok sam bio na toj terapiji evo prisećam se parcijalno kao kroz maglu kako mi je delanje bilo dosta suženo, suženje svesti. Čak se nekih stvari i ne sećam. Neko mi priča neke događaje, a ja to uopšte ne pamtim. Izgubio sam posao baš tada zbog tih lekova jer su mi odluke bile katastrofalne.Такође, лечен сам погрешно годину и по дана. Нажалост, можда чак и дуже
Meni je pa lokalni bio prepisao anksolitik koji mi je jos vise spustao raspolozenje i odbijao da ga promeni.Tek kad sam otisao opet kod strucnije ona mi je to izbacila i zamenila antidepresiv koji je bio suvise slab za neki malo jaci...jbg nije svako za taj posaoТакође, лечен сам погрешно годину и по дана. Нажалост, можда чак и дуже
Ako deluju onako kako treba onda ce ti se polako i raspolozenje stabilizovati i iskoristi to kako se oslobadjas tog pesimizma da se polako motivises malo po malo za neke sitne promenice,i trazi stvari koje ti daju osecaj zadovoljstva...setnje,trcanje,neki sport,hobi,sta god...Samo nemoj da se fokusiras na kupne stvari vec smisljaj sebi korak po korak male ciljeve koji su lakse ostvarivi.Да то тек сад доживљавам. У односу на период пре месец дана - ренесанса
Ради се о техникама где се кроз разговор/третман настоји да се уклоне негативна уверења/осећања, блокаде, страхови, трауме итд. Као што рекох, немам личног искуства, осим тих утисака неколико људи које сам упознао, који су ми рекли да им то помаже. Укратко су ми нешто рекли о томе и упутили ме да прочитам на интернету.Од свега сам једино за реики чуо. Можеш ли мало више о томе?
Такође, имам губитак памћења једног периода. Јако се слабо сећам свега од тадаStrašno je kakvi su nam lekari. Od tada kad god imam pare i treba mi za šta god, samo kod privatnika. Žena se šokirala kad videla šta su mi dali. A dok sam bio na toj terapiji evo prisećam se parcijalno kao kroz maglu kako mi je delanje bilo dosta suženo, suženje svesti. Čak se nekih stvari i ne sećam. Neko mi priča neke događaje, a ja to uopšte ne pamtim. Izgubio sam posao baš tada zbog tih lekova jer su mi odluke bile katastrofalne.
TO su teske droge. Samo kod eksperta da proveri terapiju. Ali ne valja postati zavistan od njih jer si onda zombiran i nema napretka. Nece lek sam po sebi da te izleci. Ti moras psiholoski da savladas problem i onda da skines terapijuТакође, имам губитак памћења једног периода. Јако се слабо сећам свега од тада
Иначе сам противник лекова. Огроман, међутим, без њих није било теорије да ишта савладам самTO su teske droge. Samo kod eksperta da proveri terapiju. Ali ne valja postati zavistan od njih jer si onda zombiran i nema napretka. Nece lek sam po sebi da te izleci. Ti moras psiholoski da savladas problem i onda da skines terapiju
Slažem se.Иначе сам противник лекова. Огроман, међутим, без њих није било теорије да ишта савладам сам
Bravo za babu, medalja za njuСлажем се скроз са тобом. Но ја не зависим од родитеља. Ја зависим више од бабе која је преузела бригу о мени. Али сада док се лечим ми је јако тешко ишта да радим, раније без проблема, кад ти се не живи ни не помишљаш на рад, ал почињем нешто полако не могу све одједном
Жена је змај, прави. Шта све за мене није урадила, не могу а да јој не захвалим. Била ми је оба родитеља у телу старе женеBravo za babu, medalja za nju![]()