Ja ima obaveze da citam i saljem roditeljima deteta (jer ja zivim u Srbiji, a oni tamo, povremeno se vidjamo), znaci, ja imam zadatak da citam o ishrani i da ono sto je interesantno prosledim njima da oni procitaju.
Posto mama deteta ceni astrologiju, ja cu prouciti sajt koji si mi naveo, da vidim sta je to, i onaj deo gde je interesantno, ja cu jednostavno taj link poslati snaji da procita i odluci (jer oni nemaju vremena za setanje netom, sto je razumljivo jer ta boljka okupira roditelje tako da se stalno moraju baviti detetom).
Znaci, ja nemam moc odlucivanja, ali ipak imam donekle uticaj da ih upucijem na ono sto ja odaberem (jer su mi tako oni rekli, ja sam baba detetu).
A moj muz ima zadatak da sve to prati sa medicinske strane i salje sinu bilo obradjen text, bilo interesantan sajt.
To je ono sto su trazili od nas i sto im znaci.
Volela bih da mogu vise.... a, evo nesto se ipak pocelo da dogadja - mozda uskoro maloga odvedu negde na more, d avide kako ce mu koza reagovati....
BAs sam se nasekirala sto sam zabrljala za 10 min sto se vremena rodjenja tice!!!! Izem ti brljavost, a inace sam preterano precizna, kako takav gaf da mi se desi, c, c, c....
Jer nije rodjen u 7:26 vec u 7:36AM
... pokusacu da nekako stavim ispravnu kartu (jer je u ovom slucaju ASC na 0* Ovna, ispada da ne obuhvata Ribu.