Bolest kod deteta -prognoza kada ce ozdraviti

Interesantno je sto je jedan vl.ACS u 6.kuci(bolesti) a drugi u 12.(bolnice,lecenje).
tr.SA prelazi preko JU,a mali se nalazi u "sade satima",sto naglasava taj tezak period koji ce popustiti kada SA izadje iz Device.
Zatim,oba vl.ASC su u medjusobnoj inkonjukciji sto govori o prilagodjavanju odredjenom nacinu zivota bas kada je bolest u pitanju,rekla bih da ce to kod njega biti hronicno,takodje,oba vl.ACS ucestvuju u T kvadratu,jedan u fiksnom,drugi u promenljivom.

Mislim da mozda malome ipak nece biti hronicno jer sam se ja debelo zafrknula i napisala da je rodjen u 7:26 AM a rodjen je, u stvari u 7:36AM, te mu je ASC na 0* Ovna.

Mozda tih 10 min nesto znace, mada i nije neka razlika (sem sto mu je Mars u stvari ne u II vec u I polju) i ovo za Asc., a sve ostalo je isto.
Ali nikako ne mogu da postavim kartu., a Verula se tako potrudila....izem ti brzinu...

Ja ima obaveze da citam i saljem roditeljima deteta (jer ja zivim u Srbiji, a oni tamo, povremeno se vidjamo), znaci, ja imam zadatak da citam o ishrani i da ono sto je interesantno prosledim njima da oni procitaju.

Posto mama deteta ceni astrologiju, ja cu prouciti sajt koji si mi naveo, da vidim sta je to, i onaj deo gde je interesantno, ja cu jednostavno taj link poslati snaji da procita i odluci (jer oni nemaju vremena za setanje netom, sto je razumljivo jer ta boljka okupira roditelje tako da se stalno moraju baviti detetom).
Znaci, ja nemam moc odlucivanja, ali ipak imam donekle uticaj da ih upucijem na ono sto ja odaberem (jer su mi tako oni rekli, ja sam baba detetu).

A moj muz ima zadatak da sve to prati sa medicinske strane i salje sinu bilo obradjen text, bilo interesantan sajt.

To je ono sto su trazili od nas i sto im znaci.
Volela bih da mogu vise.... a, evo nesto se ipak pocelo da dogadja - mozda uskoro maloga odvedu negde na more, d avide kako ce mu koza reagovati....

BAs sam se nasekirala sto sam zabrljala za 10 min sto se vremena rodjenja tice!!!! Izem ti brljavost, a inace sam preterano precizna, kako takav gaf da mi se desi, c, c, c....
Jer nije rodjen u 7:26 vec u 7:36AM
... pokusacu da nekako stavim ispravnu kartu (jer je u ovom slucaju ASC na 0* Ovna, ispada da ne obuhvata Ribu.

@emily "sade sati" je sanskritski termin od kojih "sade" znaci sedam a "sati", pola, imam osecaj da si to pomesala sa nasom reci sat. Negativnost tog perioda je malo preuvelicana, ali poteskoce se osete, u zavrsnoj je fazi, tad obicno udara po zdravlju.

Nisam pobrkala,vrlo dobro znam sta znaci taj period,ali se ni ne odrazava kod svakoga isto,samo sam prokomentarisala da je kod njega i taj period aktuelan...:)

E pa ja videla da mi se sa ovo malo znanja koje imam nesto ne uklapa :) mozda je i bolje podznak ovan sta znam sd cu da vidim bolje....
maleni.gif

E sad posto neki pisu kako ce ti Bog pomoci ako trazis pomoc u astrologiji. Ja kazem Bog neka je u pomoci da maleni sve pregura i da bude dobro i da mu da snagu da izdrzi. A posto je tema astrologija i posto si zatrazila pomoc na toj istoj temi ja ne vidim razlog zasto neko nebi ucinio makar onoliko koliko moze i ume. tako da ko ne veruje neka ne zalazi na one teme koje nemaju veze sa necim drugim. naravno da niko nece traziti pomoc od astrologa i biti zadobvoljan ako mu ovaj kaze e ima pomoci i svi signu ruke. da ne duzim bez veze.

Mislim da bi pravilnom ishranom moglo da dodje do poboljsanja i po karti bi rekla da mali voli slatkise da jede i to u velikim kolicinama. Ne znam sta tacno da kazem za karmu posto nisam najvestija. Njemu bi trebalo da se popravilo stanje u zadnjih par mesecii moglo bi jos da se popravlja a skroz da bude bolje tek krajem 2009 godine tamo negde novembar mesec.
rekla bi da su problemi vezani malo za psihui nerve.Mogtu da budu i pluca, za glavu ramena,grlo pa nesto u vezi toga svega. mada bi trebalo da sve na kraju ima dobrog ishoda uz veliki trud naravno. negde sam citala kojim danom treba koja hrana da se izbegava. naravno odredjene namirnice su povezane sa odreedjenom planetom ali sam zaboravila. ako rponadjem negde ponovo ispisacu. pozz i nadam se da sam makar malo pomogla

Evo sad pronadjoh jos nesto. ima aspekt takav da mora da pzai dobro celog zivota sta uzima od lekova i jos ne znam da li je alergican na pojedine ali svakako ima predispozicije za to. I mozda sada ne ispoljava ali moze da ima problema sa besom, ljutnjom,zadrzavanjem u sebi ljutnje i da bude previse ponosan pa sve to da utice na nerve ili da pocne da se drogira. tako da ja se uvek okrecem ka tome da kako iznutra vladamo sobom tako nam se bolesti ispoljavaju zato sam i napisala ovo jer je povezano pa prilikom odrastanja i vaspitavanja moze da pomogne u prevazilazenju nekih problema.

Svakako da je mnogo bolja opcija da je podznak Ovan, mada s obzirom da je podznak na 0 Ovna teško je utvrditi da li je zaista Ovan ili je možda ipak Riba. Nije isto da li je vladar podznaka u drugoj ili šestoj kući. Isto tako jako bitna stavka je to što Mars pravi sekstil sa Suncem, taj aspekt najavljuje mogućnost izlečenja. Sunce je u 12-oj u Ribama u sekstilu sa Marsom u Biku u 2-oj. Ja bih za ovo rekao da se bolest može lečiti alternativnom medicinom, što čajevima, što pravilnom ishranom i to rekao bih ljutom hranom, a može biti i neka "hormonalna" ishrana.
Sa druge strane ono što nije ohrabrujuće je to što nema ni jednu planetu u svom sedištu ili bar na egzaltaciji, a ima čak pet planeta u izgonu. Proces lečenja svakako neće biti lak i mislim da neće moći da se saniraju sve posledice bolesti. Što se tiče pluća, znak Blizanaca i treća kuća se gledaju za to, u ovom slučaju Merkur je u 12-oj u znaku svog izgona. Rekao bih da će svakako biti problema i sa tim, ali i to će moći da se drži pod kontrolom jer i Merkur ima sekstil sa Marsom. Ali u potpuno izlečenje iskreno ne verujem.

Putzaraj, iskrena si bila. Bas si se potrudila, i zahvalila bih se kao i UltimiN, ali uroka radi to ne cinim.

Maleni se do sada bas mnogo namucio, noci su bile jedna neprekidna borba i jedna patnja, a kako je sada videcu i sama uskoro, ali lici da je ono najgore proslo ako maloga urazumomo po pitanju ishrane, narocito da pocne da shvata da ne sme krisom jesti cokoladu koju je probao tek od skoro.

Zbog hrane je i skola odlozena za dogodine, valjda ce tada biti razumniji jer zbog nekih slucajno uzetih namirnica, nosimo uvek sa sobom inekciju adrenalna.

Psiha je u uskoj vezi sa ovom boljkom (rekla sam da se u zametku iz iste klice se stvaraju i nervi i koza).
Duravac je veliki, ali nije placljivac vec je nekako pravi borac i, jadnicak, naucio je da trpi.

Meni deluje vrlo otimisticki ako je poboljsanje krajem iduce godine, jer sta je to naspram vise od 4 godine nespavanja, bolnica, svraba, pucanja koze i svega sve ne.

Cvrsto verujem da ce nekakvo poboljsanje biti, ali sam ubedjena da ce celoga zivota morati paziti na ishranu - samo ne znam dal` ce biti dovoljno razuman da to prihvati kako valja jer lici da je samosvojan i tvrdoglav. Astma moze biti i u blagom obliku - to mi je isto optimisticki... jer svi mi se zadovoljavamo ubazenju boljke, a o izlecenju jos ne razmisljamo...

Poslednja izmena:
putzaraj, po meni, SVAKO na ovaj ili onaj nacim mora da pazi na ishranu tokom celoga zivota! To nije karma vez prihvatanje zdravog nacina zivota, ali ce ljubitelj cokolade ako dobije boljku gde mu se zabranjuje cokolada to shvatiti drugacije...

Vise puta sam rekla da mi je ishrana profesija. Ogroman broj odraslih ljudi nece da se odrekne zadovoljstava koja donosi hrana i cesto time sami sebi skracuju zivot... valjda ce ovaj mali tvrdoglavko kada poraste neke stvari naprosto morati da shvati i prihvati.:)
Puno te pozdravljam

U pravu si skroz. Ja se recimo uzasno iznerviram kad na ulici naidjem na milion ljudi jkoji imaju ogroman problem sa kilazom.preterano velikom kilazom rjer je to samo nacin ishrane i prozdrljivosti bez vodjenja racuna i malo o svom zdravlju. a lepo glasi Bozija zaposvest da je prejedanje greh!
ne mislim nista lose ali jako malo ljudi brine o sebi pa kako onda da misli i na druge?
A i koliko nam se fast foodova pootvaralo naravno da svi svracaju samo tamo i kupuju brzu hranu. uf... tako me neke sitnice nekad pogode i onda ti kazes imas malenog sa problemom pa kako i da ne bude kad se sve otglo kontroli i ni ocemu se ne vodi racuna. sto se potrduditi kad sve moze da ide lako za pojedniku pa kako se dalje razvija svet nema veze.

Pricala sam sa mamom, nevenova mast je veoma dobra (calendulla); njena prijateljica je imala neke ekceme po licu, i posle gomile dermatologa koji joj nisu pomogli, ode nevezano do lekara zbog kicme, i on primeti lice i kaze joj da stavlja kremu za sunce sa faktorom-mama kaze da se zeni lice ocistilo (ne znam jel njen mozda ekcem od sunca, tj. neka alerija). Vredi sve probati...

Ps. To sto je astrolog rekao od iduce godine da ce biti detetu bolje, je najverovatnije zato sto bas sad u septembru i delom u oktobru saturn iz seste kuce pravi opoziciju sa suncem kao vladarem seste kuce, ali i merkurom a devica je isto u sestoj kuci. Sad bi mu moglo zbog toga biti gore nego inace.
Poboljsanje bi trebalo d abude dogodine, ali krajem godine, kad saturn skroz izadje iz sete kuce (device).
Krajem ove godine isto malo bolje (novembar, zbog sextila sa marsom, kao vladarem AC), ali sve izlazak saturna iz sest je najbitniji.

Poslednja izmena:
Verula, bas sad krstarim po jednom sajtu gde nesto slicno proizvode i kada malisa dodje, ima da ga ceka i i neka prirodna mast.

Svasta je probano, ali jos je tu ostalo jos dosta mesta za nova probanja! :)

Veliki pozdrav svim dobrim dushama koje su me na ovaj nacin podrzale i saslusale

onaona, altajski mumio-proizvodi se mogu nabaviti u apotekama, ima da se uzme melem, koji je veoma dobar za ekceme, mozda vredi i to pokusati...

pa koliko ja vidim po ovoj karti ac je vrlo blizu samog stupnja egzaltacije venere - koža, dakle nije čudno što je preosjetljiva. venera je u izgonu a egzaltira prvo polje, međutim, venera u ovnu u ovom kontekstu govori o najranijoj životnoj fazi. moja sestra ima vrlo sličan horoskop i imala je s time probleme negdje do 15 godina.

sama činjenica da je jupiter kao jedan od vladara riba otišao baš u 6 polje, baš usvoj izgon govori da će on glboalno imati dosta zdravstvenih problema.

stvar dodatno objašnjava paralelna naglašenost vatre i vode. vječna borba.

meni se nekako čini da koža neće biti njegov jedini problem. mjesec kao vladar 8 = operacije, odlazi baš u 6 polje, i odmah kvadrat sa marsom. ovo uvijek donese određene vrste operacija i razne patnje.

pa i sunce kao simbol života je u ribama u 12 a tu je i merkur = dijete, što samo potvrđuje da će dosta često boraviti u bolnicama.

zaista kompleksan problem.

Back