S
stefaneka007@ptt.yu
Gost
Sta ocekivati sutra?
:shock: :?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
stefaneka007@ptt.yu:Sta ocekivati sutra?![]()
![]()
![]()
:shock: :?
begunac:Malo vise optimizma molim....
ena28:begunac:Malo vise optimizma molim....
...OK....
..svakoga dana u svakom pogledu sve mi je bolje..svakoga dana u svakom pogledu sve mi je bolje..svakoga dana u svakom pogledu sve mi je bolje..svakoga dana u svakom pogledu sve mi je bolje..svakoga dana u svakom pogledu sve mi je bolje..svakoga dana u svakom pogledu sve mi je bolje..........................................................................................................................................................->...................................................................................
begunac:ena28:begunac:Malo vise optimizma molim....
...OK....
..svakoga dana u svakom pogledu sve mi je bolje..svakoga dana u svakom pogledu sve mi je bolje..svakoga dana u svakom pogledu sve mi je bolje..svakoga dana u svakom pogledu sve mi je bolje..svakoga dana u svakom pogledu sve mi je bolje..svakoga dana u svakom pogledu sve mi je bolje..........................................................................................................................................................->...................................................................................
valjda: svakog dana u svakom pogledu sve vise napredujem..?
Lilu:eh sto volim delije sa juga!