Bole, Boško Obradović, iz back!

Шта ћемо са гласањем ван бирачког места ?
И са онима који су били приморани да гласају за СНС, где је ту слобода бирања ?
Kapitalizam bajo, peti listopad
šta će nana Socijalizam hahahaha

'oćeš posao?
ima da glasaš k'o u Americi

slobodna ti volja
vidi sano od čega će posle plaćaš račune, kazne, servis...

Ti ili si na jaslama ili na maminoj šerpi.
Kod Privatnika nisi.
Мајсторе ако си навикао да се понашаш ad hominem, a па да гледаш твог председника који се жали да га само помињу ad hominem, oнда не разумем како се то понашаш. Онако како твој председник не воли да се понашају према њему.
Ако се плашиш да говориш о сопственим ставовима, онда добро, шта да ти радим, сам си себе објаснио.

Мајсторе ако си навикао да се понашаш ad hominem, a па да гледаш твог председника који се жале да га само помињу ad hominem, oнда не разумем како се то понашаш.
Ако се плашиш да говориш о сопственим ставовима, онда добро, шта да ти радим, сам си себе објаснио.
Nije on moj
Niti sam član
Niti mi našo posao a i dadoh otkaz
Nisam imao koga pametnijeg da glasam.

N1 i Danas mi neće bindžovati spin info sigurno.
Sve što rade političari po svetu rade i kod nas.
Vozi Miško!

Nije on moj
Niti sam član
Niti mi našo posao a i dadoh otkaz
Nisam imao koga pametnijeg da glasam.

N1 i Danas mi neće bindžovati spin info sigurno.
Sve što rade pilitičari po svetu rade i kod nas.
Vozi Miško!
Eво препустићу ти да твоја порука буде последња да се осетиш надмоћно и да си ме скроз поразио.
Нисам ништа рекао о томе зашто си гласао за кога си гласао, нити сам поменуо ни N1 ни Данас, већ то што оправдаваш присиљавање људи да гласају за Вућића, који оне које не присиљава, испира им мозак да ће држава пропасти ако ту није Вучић.
Чак је и Ђука рекао на Пинку да је срамота да приказују десет људи који блокирају цео град (а знамо колико је људи демонстрирало).
Да ли си чуо Вулина, рекао је да је питање колико би СНС имао да у називу странке није било Вучићево име ? А са његовим именом је добио 15% мање од Вучића.
Дакле то је та снага, преузети много медија, забранити СНС да гостује на појединим медијима и присилити људе да гласају.
Економски тигар, видим да ни људи са двојим држављанством нису могли да донесу победу Београду.
И чудна ми чуда, да ли је неко са двојним држављанством гласао против Вучића ?
Избори су нелегитимни и нелегални, у Београду су нађени вишкови гласачких листића на бирачким местима. Колико је било превара где је неко добро уклопио број па није било вишка, па су признали резултате ?

Eво препустићу ти да твоја порука буде последња да се осетиш надмоћно и да си ме скроз поразио.
Нисам ништа рекао о томе зашто си гласао за кога си гласао, нити сам поменуо ни N1 ни Данас, већ то што оправдаваш присиљавање људи да гласају за Вућића, који оне које не присиљава, испира им мозак да ће држава пропасти ако ту није Вучић.
Чак је и Ђука рекао на Пинку да је срамота да приказују десет људи који блокирају цео град.
Да ли си чуо Вулина, рекао је да је питање колико би СНС имао да у називу странке није било Вучићево име ? А са његовим именом је добио 15% мање од Вучића.
Дакле то је та снага, преузети много медија, забранити СНС да гостује на појединим медијима и присилити људе да гласају.
Економски тигар, видим да ни људи са двојим држављанством нису могли да донесу победу Београду, који су слободно и организовано гласали за Вучића.
- jedina smo zemlja u Evropi i malo koja u svetu koja je uspela da nabavi vakcine iz više izvora pošto nam je narod vajber hemijski pismen pa ih bira po sistemu Rusija, Amerika, Kina... Dojče Wele pisao da se otimali Evropljani da dobiju vizu za Srbiju za vakcine na koje su ovde neki Bogom imuni...

- finansijska podrška u više navrata, mada su u svetu ispoštovali minimalac i ko radi i ko ne radi

- paket od Deda Mraza a nije Nova Godina (bila i Jaffa Crvenka unutra)

- pametno vodjenje ekonomske politike otvaranjem Srbije ka Rusiji i Kini što boli Global evroatlantski Market pa otud kompletna agresivna anti propaganda preko N1 i Danas-a

Poslednja izmena:

Back