Pumpaj Dinstanović
Zaslužan član
- Poruka
- 103.792
O svima vama koji sada podržavate Boška Obradovića.
A šta sam ja to rekao, da je tebi licemerno?
Preciziraj, kad me već optužuješ, kao, za nešto.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
O svima vama koji sada podržavate Boška Obradovića.
Ne lično tebi.A šta sam ja to rekao, da je tebi licemerno?
Preciziraj, kad me već optužuješ, kao, za nešto.
Ne lično tebi.
Zato što podržava Boška.I zašto onda pišeš 'svima vama'?
Мислиш псеудо-десничар ?Ma on je kripto desničar .
onoliki narod - Vučić 60%Мислиш псеудо-десничар ?
Шта ћемо са гласањем ван бирачког места ?onoliki narod - Vučić 60%
ko vas slago kako su izašli da glasaju za opoziciju?
Kapitalizam bajo, peti listopadШта ћемо са гласањем ван бирачког места ?
И са онима који су били приморани да гласају за СНС, где је ту слобода бирања ?
Oво за шта се ти залажеш је диктатура, а не слободна воља.Kapitalizam bajo, peti listopad
šta će nana Socijalizam hahahaha
oćeš posao?
ima da glasaš k'o u Americi
slibodna ti volja
vidi sano od čega će poske plaćaš račune
Ti ili si na jaslama ili na maminoj šerpi.Oво за шта се ти залажеш је диктатура, а не слободна воља.
Мајсторе ако си навикао да се понашаш ad hominem, a па да гледаш твог председника који се жали да га само помињу ad hominem, oнда не разумем како се то понашаш. Онако како твој председник не воли да се понашају према њему.Ti ili si na jaslama ili na maminoj šerpi.
Kod Privatnika nisi.
Nije on mojМајсторе ако си навикао да се понашаш ad hominem, a па да гледаш твог председника који се жале да га само помињу ad hominem, oнда не разумем како се то понашаш.
Ако се плашиш да говориш о сопственим ставовима, онда добро, шта да ти радим, сам си себе објаснио.
Eво препустићу ти да твоја порука буде последња да се осетиш надмоћно и да си ме скроз поразио.Nije on moj
Niti sam član
Niti mi našo posao a i dadoh otkaz
Nisam imao koga pametnijeg da glasam.
N1 i Danas mi neće bindžovati spin info sigurno.
Sve što rade pilitičari po svetu rade i kod nas.
Vozi Miško!
- jedina smo zemlja u Evropi i malo koja u svetu koja je uspela da nabavi vakcine iz više izvora pošto nam je narod vajber hemijski pismen pa ih bira po sistemu Rusija, Amerika, Kina... Dojče Wele pisao da se otimali Evropljani da dobiju vizu za Srbiju za vakcine na koje su ovde neki Bogom imuni...Eво препустићу ти да твоја порука буде последња да се осетиш надмоћно и да си ме скроз поразио.
Нисам ништа рекао о томе зашто си гласао за кога си гласао, нити сам поменуо ни N1 ни Данас, већ то што оправдаваш присиљавање људи да гласају за Вућића, који оне које не присиљава, испира им мозак да ће држава пропасти ако ту није Вучић.
Чак је и Ђука рекао на Пинку да је срамота да приказују десет људи који блокирају цео град.
Да ли си чуо Вулина, рекао је да је питање колико би СНС имао да у називу странке није било Вучићево име ? А са његовим именом је добио 15% мање од Вучића.
Дакле то је та снага, преузети много медија, забранити СНС да гостује на појединим медијима и присилити људе да гласају.
Економски тигар, видим да ни људи са двојим држављанством нису могли да донесу победу Београду, који су слободно и организовано гласали за Вучића.