Bol u kolenu - potreban savet

d4ywalker

Početnik
Poruka
1
Ovako, imam 23 godine, pusac, sportista od 7 god, treniram ceo zivot. Imao sam 0 problema oko kostiju/zglobova u zivotu. Po prvi put imam blag bol u desnom kolenu.. trcim 2-3 puta nedeljno, pocetak avgusta 2013 po zavrsetku trcanja osetio sam prvi bol u desnom kolenu koji traje i dan danas..septembar 18... Stalno sam mislio da ce proci jer je tako i delovalo. Detaljan opis: Avgust 2013 kada se javlja bol prvi put bio je nista preterano jak ali mi nije dozvoljavao da trcim vise od 5-6 km jer tada naglo krece da se pojacava i moram da stanem(inace trcim 10km svaki trening) - Nakon trcanja me je bolelo jako koleno da nisam lako mogao uz stepenice i niz...Pauzirao sam 10 dana odp i nisam se lecio nikakvim metodama...posle pauze nisam imao bol jedno 2 treninga, ali sam onda trcao po kisi pravo iz stana ne zagrejan i to se vratilo... Inace smatram da mi se taj problem dogodio na trcanju jer nisam nigde povredio koleno. Nakon pauze od 10 dana bol se vratio samo kad sam na 4+km trcanja...i posle treninga ga nema.. sve radim normalno.. po neki put 2 sata nakon treninga i osetim mali bol ako savijem nogu ili napravim neki neobican sedeci polozaj ali vise nema ni toga....Danas je jedini problem sto ne mogu da trcim.... Zanima me sledece: Da li mogu da se lecim nekim kremama, mastima, tabletama, preparatima ili da palim kod doktora? Sve ovo pisem jer me iskreno mrzi da odem na pregled i nemam puno vremena, imam rokove na faxu haos... Unapred zahvalan na savetima, pozdrav.

Back