bol u grudima

pilence91

Početnik
Poruka
2
Postovani,htela bih pomoc i neki savet
Moj otac ima 64 godine, 90kg,visina 180cm,nije bolovao ni od kakve bolesti,niti je imao neke probleme sa zdravljem.Medjutim od pre dve godine su poceli problem.Krenulo je sa bolom u grudima koji se sirio ka donjem desnom rebru,oduzimao mu dah i skoro dovodio do gusenja.Zatim nije mogao da proguta pljuvacku ni da dodje do daha,pocne da bude nervozan i pritisak mu dodje do 170/110.Isao je kod lekara,cak bio i dve nedelje u bolnici jer je imao ubrzan puls..davali su mu aspirin,cardiopirin,jos neke lekove ne znam tacno..na kraju su mu dali i lorazepam(njega kad popije spava bar 3 sata i jedva se probudi i tad mu bude bolje)Ali stalno se javljaju ti problemi,radjen je i ekg i svi nalazi,i urea i kreatinin,trigliceridi i sve je u redu nista nema sumljivo..ali njega i dalje muci,taj boli u grudima.Ne znamo vise kod kog lekara da idemo,radjen je i rengden pluca bilo je u redu.Jedan doktor je rekao da je kicma da je zbog tezine jer e moze da podnese sav taj pritisak.Molim vase misljenje,savet,bilo sta..pomagajte...hvala

U skladu sa njegovim godinama sigurno je da ima degenerativne promene na kicmi,ali ovako dramaticne simptome tesko da moze da izazove spondiloza ili sl.Mislim da je anksioznost ipak verovatniji nalaz.Pozdrav

Hvala..I m ismo pomislili da je to da je psiha u pitanju,jer obicno se desi kad je pod stresom,kad razmislja o nekim glupostima..On se previse optereti oko nekih stvari ,gluposti,i krene da raymislja i tad mu skoci pritisak i bude sve gore i gore..ali je mnogo poceo da pije lorayepam..da ne stekne neku zavisnost,to ce biti najgore

Лоразепам ствара зависност.
Три месеца пијења (око 30 милиграма) и зависност је ту.
Боље психотерапија него лоразепам. ;)

Back