bol u grudima

srdjannbg

Početnik
Poruka
2
pozdrav imam 32g imam bol kod leve sise ili dojke traje vec 6 dana bolime kada pomeram ruku ili kad napravim neki pokret isto boli i kada jace pritisnem to mesto bol se nesiri nego je u jednom mestu pa bi hteo da pitam da nije neki misic upitanju ili mozda srce malo meje strah da odem do lekara

Мишић, највероватније.
Али наравно да ћеш отићи код лекара ако болови не буду прошли и ако се буду појачавали. ;) Диференцијална дијагноза је разнолика ал' ја увек полазим од најблаже могућности.

pozdrav imam 32g imam bol kod leve sise ili dojke traje vec 6 dana bolime kada pomeram ruku ili kad napravim neki pokret isto boli i kada jace pritisnem to mesto bol se nesiri nego je u jednom mestu pa bi hteo da pitam da nije neki misic upitanju ili mozda srce malo meje strah da odem do lekara

Vidi, razumem kad se neko prehladi pa ga mrzi da ide kod lekara, već tako pije limuna i jede belog luka pa čeka da prođe. Ili da kupi sinacilin u apoteci pa da pije. Ali da neko sumnja na nešto vrlo ozbiljno pa da neće kod lekara, to već ne razumem. Biće ti bolje ako ne saznaš? Ni logike ni pameti u tome. Moj deda je nedeljama imao problema sa glavom, trnula mu ruka, gubio ravnotežu, a krio je to od svih kao zmija noge. Nije hteo kod lekara ni za živu glavu. Na karju se šlogno i umro od posledica istog.

Dakle, knjižicu u šake i pravac kod lekara. Najverovatnije da ćeš kod fizijatra, ne liči to na srce već na upalu grudnog mišića. Ali ako jeste, bolje da znaš nego da ne znaš.

To je filozofija deteta koje stavi jastuk na glavu i misli da ga niko ne vidi.

Јел` ти то имаш страх од лекар још од детињства?
Лечили те само ињекцијама, па се плашиш?
Или си до сада увек био здрав, без било каквих болова, па ти је ово сада новост...
Сагласна сам са колегама да вероватно није ништа озбиљно,а по најмање личи на тегобе срчане тегобе...

Али тебе боли...
Дакле...и трећи савет...
Правац код доктора...
И да нам се јавиш сутра да чујемо шта је дијагностиковано...z;)

Imam 24 god,uglavnom na promenu vremena mi se javi bol tacno na sredini grudi,najcesce dok spavam.Sportista sam,i radim ekg svake godine 2 puta,i bilo je sve u redu...Pre 5 godina sam na utakmici dobio jak udarac u grudi,od tad svaki dan kad se istezem pukne nesto u grudima..Bojim se da imam neki srcani problem :( Molim vas odgovor,hvala unapred...

Imam 24 god,uglavnom na promenu vremena mi se javi bol tacno na sredini grudi,najcesce dok spavam.Sportista sam,i radim ekg svake godine 2 puta,i bilo je sve u redu...Pre 5 godina sam na utakmici dobio jak udarac u grudi,od tad svaki dan kad se istezem pukne nesto u grudima..Bojim se da imam neki srcani problem :( Molim vas odgovor,hvala unapred...

Немаш срчани проблем сигурно. ;)
Ти повремени болови у нивоу груди су најчешће због грчења грудних или међуребарних мишића.

Како пуца кад се истежеш?

Back