Бол у доњем делу леђа?

Vojvodjanin = Zemunac

Zainteresovan član
Poruka
333
Пре неких месец дана, крајем јануара смо имали кондициони тренинг, прескакали смо неке конопце. Тај дан сам нешто незгодно наскочио (чиними се на пете) и од тада имам повремен бол у доњем делу леђа (колико сам читао, и схватио, зове се "лумбални део"?). Најчешће се појављује бол кад скачем или брзо трчим, када радим трбушњаке зна такође да ме заболи. Није баш јак бол, више је онако... као да ме пресече.... Да ли знате у чему је фора, да ли ће проћи, неке вежбе?

Пре неких месец дана, крајем јануара смо имали кондициони тренинг, прескакали смо неке конопце. Тај дан сам нешто незгодно наскочио (чиними се на пете) и од тада имам повремен бол у доњем делу леђа (колико сам читао, и схватио, зове се "лумбални део"?). Најчешће се појављује бол кад скачем или брзо трчим, када радим трбушњаке зна такође да ме заболи. Није баш јак бол, више је онако... као да ме пресече.... Да ли знате у чему је фора, да ли ће проћи, неке вежбе?

Mozda prodje samo od sebe a mozda te zakuca i sevne niz nogu pa je posle muka ziva.Kad si vec u sportu imas sportskog lekara pa kreni od njega.Nije losa ni posteda par dana i vitamin B.

Imala sam problema sa bolovima u donjem dijelu leđa prije skoro 3 mjeseca i na kraju sam to riješila kod kiropraktičara koji mi je namjestio tri pomjerena pršljena. Sada nosim pojas zbog boljeg fiksiranja leđa. Međutim sada se ponovo kao i prije par mjeseci vratio bol u desni kuk koji često otekne i u desnu nogu kada i cijela noga otekne i mišić se zgrči. Noga je tada tvrda i slabije mogu da hodam. Moram reći i da me liječe od reumatoidnog artritisa već 6 godina ali meni nije puno bolje. Da li je uzrok bolova opet u diskusima ili je išijas ili nešto drugo?

Ima li neko slično iskustvo i neki savjet u vezi ovoga? Hvala unaprijed.

Back