Bol u desnoj strani grudi

eluvnn

Početnik
Poruka
9
Pozdrav svima, imam jedno pitanje, nadam se da neko moze da mi pomogne.

Imam 20 godina, studiram i u poslednje vreme sam izlozen velikom stresu. Takodje sam pusac od 17te godine ( 1 kutija dnevno ). Kao klinac sa 6 godina sam imao upalu pluca.

U poslednjih nedelju dana mi se javlja konstantan bol u ledjima u predelu lopatice a ponekad me probada kroz desnu stranu grudi i imam utisak kao da nemam dovoljno vazduha iako me ne boli na udisaj. Bio sam kod lekara opste prakse koji kaze da se nista ne cuje ali da ako se simptomi nastave treba da odem na VMC na vadjenje krvi i snimanje pluca.

Ja cu to u svakom slucaju uraditi ali u medjuvremenu bih bio zahvalan ako bi neko mogao da me posavetuje sta bi to moglo biti. Hvala

U najbezazlenijem slucaju to moze biti posledica prevelikog stresa, posto si i sam rekao da si izlozen stresu i najverovatnije je to a i mlad si za nesto ozbiljnije.Ali to je samo moje misljenje svakako ce ti doktor reci sta je u pitanju.I nemoj da odugovlacis sa pregledom.

Pozdrav svima, imam jedno pitanje, nadam se da neko moze da mi pomogne.

Imam 20 godina, studiram i u poslednje vreme sam izlozen velikom stresu. Takodje sam pusac od 17te godine ( 1 kutija dnevno ). Kao klinac sa 6 godina sam imao upalu pluca.

U poslednjih nedelju dana mi se javlja konstantan bol u ledjima u predelu lopatice a ponekad me probada kroz desnu stranu grudi i imam utisak kao da nemam dovoljno vazduha iako me ne boli na udisaj. Bio sam kod lekara opste prakse koji kaze da se nista ne cuje ali da ako se simptomi nastave treba da odem na VMC na vadjenje krvi i snimanje pluca.

Ja cu to u svakom slucaju uraditi ali u medjuvremenu bih bio zahvalan ako bi neko mogao da me posavetuje sta bi to moglo biti. Hvala

Могућности су:
1. стрес
2. промаја која је ухватила неки од мишића
3. нешто треће и озбиљније, али за ово озбиљније мора макар да се уради рентген плућа ;)

Мислим да није ништа страшно.

Back