Bol i pucketanje u potkolenici

lela.jelic

Zainteresovan član
Poruka
189
Zdravo drugari, imam jedan problem.

Ja sam u kolicima od rodjenja i po kuci se maltene oduvek krecem puzeci.

Od juce imam problem sa potkolenicom (ispod desnog kolena). Najednom je pocelo da me boli i da mi pucketa kad sedam na noge ili izmedju....

U cemu je problem?

P.S. Sve do juce je bilo ok a to pucketanje mi smeta vise nego bol :(((((((

Hvala:heart::heart::heart::heart:

Zdravo i tebi. :) :heart:

Nešto mi nije jasno, u kolicama si a ipak osećaš nogu tj. bol?

Da, imam ja osecaj sasvim normalan. Ja i hodam uz pomoc roditelja...Sve je bilo ok do juce, kad je pocelo da mi pucketa u potkolenici kad sedam na noge.... E sad, malo sam se ugojila (iskreno volim da jedem) pa razmisljam da nije malo i od toga tj. da mi nisu kosti malo otezale....

Drugo je sve ok, nikad nisam a i nemam druge bolove nigde, imam 22 godine i zdrav i jak organizam....

ja osecam bol u laktu u nekom polozaju a pucketanje u ramenu leve ruke i dal da idem na pregled ne znam

Na tvom mestu bih išla, ali mislim da je to od utrnulosti jer često si na kompu. :D Probaj da malo masiraš lakat i staviš topli oblog kao i na rame (ne sedaš pravilno, je l' da? :))

Da, imam ja osecaj sasvim normalan. Ja i hodam uz pomoc roditelja...Sve je bilo ok do juce, kad je pocelo da mi pucketa u potkolenici kad sedam na noge.... E sad, malo sam se ugojila (iskreno volim da jedem) pa razmisljam da nije malo i od toga tj. da mi nisu kosti malo otezale....

Drugo je sve ok, nikad nisam a i nemam druge bolove nigde, imam 22 godine i zdrav i jak organizam....

Kosti su već formirane tako da u tvojim godinama ne može se reći da su otežale, nego može bude od vreme ili si postala lenja. :)
Radiš li neke vežbe ili masažu na noge, radi muskulature?

Ako potraje danima, ne dao Bog, videćemo.

Back