Boks: Klička &Pulev

sale89ns

Zainteresovan član
Poruka
421
Meč je sutra uveče, tacnije 15. novembra.
Voleo bi da Pulev pobedi. Boks u teskoj kategoriji bi postao zanimljiviji. Onda bi i Brigs mogao da boksuje sa Klickom. Klickove borbe su dosadne, svaki put kada runda postane zanimljiva on se nagne na protivnika rukama, sto ce u ovom slucaju biti teze jer je protivnik konacno visi od njega. Navijao sam do sada za Klicka, ali sada cu navijati za boks i vremena kao sto su bila u vreme Majka Tajsona :)

Ne razumem se bas puno u boks pa me zanima sta vi mislite?

Evo sta je Lennox Lewis nedavno izjavio: „Trenutno je teška kategorija mrtva. Braća Kličko i njihovi protivnici samo pune kese s novcem. Njihovi rivali neće napredovati, meni oni ne bi bili ni sparing partneri“,
14159626648083.jpg

ne pratim nesto vise box ko nekada
al da kazem nesto o luisu, bio je dobar bokser, i svidjalo mi se kako boksuje, samo se nije proslavio u mecu protiv klicka, igrao je na jednu kartu, udarao ga je u kat koji je puko da bi sudija prekinuo mec, tako da bi mu bilo postenije da cuti

ne ne volim ni klickose kako boksuju smorovi su al su sa pravom najtezi za koksovanje

Слабо се нешто коментарише синоћни меч, и она туга на коју је спао профи бокс у тешкој категорији. Иако не волим оно што су Кличкови урадили од бокса, мислим да оно синоћ није било за више од неријешеног, премало чистих удараца, оно што модрица има више је нанесено главом у клинчу него шакама. Углавном, велика нула од меча, од прве до посљедње секунде.

Tokom svake runde sam se nadao sad ce krene ozbiljnije nesto al nista na od toga... Meni je jednostavno neverovatno da nema boljih boksera danas, sta se desilo sa borcima kao Tyson, Holifild, Ali ?
Zestoko sam se smorio gledajuci ih a po meni je bruka da se ono zovu sampioni...

Uvek bude i nad popom ima pop.
Nekada davno bese Roki Marcano, Demsej, Ali,Foreman,pa bio Tajson,Volujev, a sada su braders Klicko.Sutra ce neko novo lice biti u fokusu, a u svemu novac igra glavnu ulogu, jer je profi liga.
Ko hoce pravo dobar boks ide na lokalne meceve,:)

Back