saj98 Obećava Poruka 52 08.08.2014. u 02:05 - Boks (Cacak) #1 Poz svima.. Treba mi neko ko zna da li negde u Cacku ima da se trenira boks? Ako da,gde i koliko se krece cena? Hvala unapred.
Poz svima.. Treba mi neko ko zna da li negde u Cacku ima da se trenira boks? Ako da,gde i koliko se krece cena? Hvala unapred.
PLP Poznat Banovan Poruka 9.849 08.08.2014. u 08:44 - Boks (Cacak) #2 saj98: Poz svima.. Treba mi neko ko zna da li negde u Cacku ima da se trenira boks? Ako da,gde i koliko se krece cena? Hvala unapred. Kliknite za proširenje... BK “SOKO” Ljubićki Kej Soliter D/66, Čačak Branislav Damjanovski E-mail: bdamnjanovski@gmail.com
saj98: Poz svima.. Treba mi neko ko zna da li negde u Cacku ima da se trenira boks? Ako da,gde i koliko se krece cena? Hvala unapred. Kliknite za proširenje... BK “SOKO” Ljubićki Kej Soliter D/66, Čačak Branislav Damjanovski E-mail: bdamnjanovski@gmail.com
saj98 Obećava Poruka 52 13.08.2014. u 22:07 - Boks (Cacak) #3 Zahvaljujem vam,poslao sam mejl PLP: BK “SOKO” Ljubićki Kej Soliter D/66, Čačak Branislav Damjanovski E-mail: bdamnjanovski@gmail.com Kliknite za proširenje...
Zahvaljujem vam,poslao sam mejl PLP: BK “SOKO” Ljubićki Kej Soliter D/66, Čačak Branislav Damjanovski E-mail: bdamnjanovski@gmail.com Kliknite za proširenje...