SENA FR
Ističe se
- Poruka
- 2.043
i ja cu kupovati u istim, ako mi se nesto dopada. za moje pare, svako ce mi prodati ono sto mi se svidja, tako da mi nisu bitni vlasnici, a kamo i radnici u njima
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
samo što ti slovenci neće prodati, nego će ti uvaliti. kao i uvek.
I baš si se Slovenije setio, te svemoćne svjetske velesile?????
Bojkotuj Ameriku, za početak - deinstaliraj Windows, Internet explorer, Firefox, Linux, šta već koristiš od tih okupatorsdkih programa.......
samo što ti slovenci neće prodati, nego će ti uvaliti. kao i uvek.
"deklaracija:
svi proizvodi koji su poreklom iz zemalja koje priznaju nezamisno KiM ne smeju se kupovati
niko nema pravo da se odrekne prava da ne kupuje ove proizvode
pravi patriotski Srbin/Srpkinja koji imalo drzi do sebe ne ce koristiti sledece proizvode
farmerke jer je to u Americi izmisljeno,
americke patike (iskljucivo kineske)
Coca-Colu
krompir
kukuruz
kakao - sve je to poreklom iz Amerike
Milka cokolada jer je proizvod iz Svajcarske, a i ona namerava da prizna nezavisno KiM
sampone, praskove, deterdzente, sapune, uloske (nek koriste domaci kuvani sapun i plasticne gace i krpice ko onomad nase prababe) sve koji imaju porekla iz doticnih zemalja
kompjuteri se ne koriste, isto tako internet
toalet papir koji je uglavnom slovenackog porekla da se ne koristi, vec cokovima da se brisu ko onomad
deci da se ne kupuju barbike, lego kockice, monopol, riziko, plisane zivotiznje iz Diznijeve radionice, nek prave igracke od krpa i kukuruzne svile.............
i da ne nabrajam, znate na sta sve mislim"
kad vec ne gledamo americke serije, i kad vec uvodimo nacionaliyam do koske onda nek tako i bude
do koske
"deklaracija:
svi proizvodi koji su poreklom iz zemalja koje priznaju nezamisno KiM ne smeju se kupovati
niko nema pravo da se odrekne prava da ne kupuje ove proizvode
pravi patriotski Srbin/Srpkinja koji imalo drzi do sebe ne ce koristiti sledece proizvode
farmerke jer je to u Americi izmisljeno,
americke patike (iskljucivo kineske)
Coca-Colu
krompir
kukuruz
kakao - sve je to poreklom iz Amerike
Milka cokolada jer je proizvod iz Svajcarske, a i ona namerava da prizna nezavisno KiM
sampone, praskove, deterdzente, sapune, uloske (nek koriste domaci kuvani sapun i plasticne gace i krpice ko onomad nase prababe) sve koji imaju porekla iz doticnih zemalja
kompjuteri se ne koriste, isto tako internet
toalet papir koji je uglavnom slovenackog porekla da se ne koristi, vec cokovima da se brisu ko onomad
deci da se ne kupuju barbike, lego kockice, monopol, riziko, plisane zivotiznje iz Diznijeve radionice, nek prave igracke od krpa i kukuruzne svile.............
i da ne nabrajam, znate na sta sve mislim"
kad vec ne gledamo americke serije, i kad vec uvodimo nacionaliyam do koske onda nek tako i bude
do koske
I sada neka mi neko kaze gde to kupovati?
Pa kod Kineza
Em su nam "braća", em nisu priznali Kosovo, em za drugo nemamo para....![]()
Jaoj Seno, pokušavam da ironišem a ti mi kvariš rabotu.......![]()