Deo naših patriota se, čini se, ljuti i bojkotuje pdf 'Politika' do daljnjeg.
Smatraju da su na ovom podforumu u neravnopravnom položaju. Tvrde da se njihovi prekršaji strožije kažnjavaju, da se njihove teme neopravdano zatvaraju, da moderatori nisu objektivni već da 'drže stranu drugoj strani' i sl. Ističu da Krstarica više nije otvorena za sve, da ovde ima sve više cenzure...
Interesanto, većina njih najavljuje svoj povratak posle izbora 11. maja.
Šta mislite o svemu tome?
samo mi jedna star nije jasna.kako to krstarica nije otvorena za sve?
pa jel vidi ovde neko kakve su sve teme otvorene,koju tematiku imaju?jel vide ljudi sta su napisali pre nego sto kliknu na "posaljite odgovor"
dalje sto se strozeg kaznjavanja tice - dnevno stigne ne znam koliko zalbi (medjusobnih naravno) na ostale forumase.gomila su gluposti,a da bi dosao do pravih problema treba da sednes i iscitas celu temu,vidis ko je koga tu isprovocirao i zasto i da na kraju shvatis da mozes da kaznis ili obojicu ili ni jednog - i opet u obe varijante,jedan ili obojica ce ostati nezadovoljni sto bas onaj drugi nije kaznjen.
a sto se toga tice ko je kaznjen i kako - uopste mi nije jasno odakle ljudima ideja da oni imaju predstavu o tome ko koliko kazni ima - kada registrovani korisnik vidi samo svoje prekrsaje u profilu,a tudje ne vidi.a ja lepo kazem skoro da nema nikoga ko nije kaznjavan poenima o cemu naravno ostali mogu da imaju pojma jedino ako krenu da se raspituju od svakog forumasa i da lupaju sebi evidenciju o tome.dakle prazna prica.
i sto se tice toga kako su neki u losem polozaju i kako ih ja ili neko od moderatora mrzi ( pricam o novim clanovima) - da ih mrzim i da necu da postuju ne bih im odobravala poruke,nego bih ih korisnickog panela odma brisala bez blama,a niko ne bi imao pojma da su oni ikada postovali.i tu ne biram sta odobravam jer se odmah vidi kako ko postuje - vec brisem samo duple poruke i spam.
i na kraju ko hoce da bojkotuje forum - njegovo pravo.ziv bio,nek se zabavlja kako mu je najprijatnije.ali da je ovde zaista takva cenzura ko sto bi neko naivan poverovao sa strane - o tome ne bi ni bilo reci - jer ne bi imali priliku da guknu.a ko sto se vidi,uvek se i stalno neko zali na ostale.