Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma reknem ja al ko me shvati shvati...samoj meni je krivo sto tako reagujem,inace sam veoma tolerantna i osoba od strpljenja...a onda nastaje ta transformacija...Dodje mi da napisem tablu " do daljneg ujedam ne prilazi"Betty:heh...pa kaži da su promene raspoloženja hormonalne prirode i zahtevaj da te ne shvate preozbiljno
Ja tako radim - mada se nekad stvarno naljutim, ali to niej bitno, bitno je preteriovanje u reakcijama i preosteljiivost. Samo se preterivanje zamera, a to je lako "srediti", objašnjenjem.
perpendikulus:U pitanju je klinicko stanje, i najcesce je indikovana terapija Zoloft-om.
u pitanju je specifican neurofizioloski i hormonski disbalans koji se uspesno tretira kako navedenim medikamentom, koji nije rizican, tako i promenama u ishrani...
Naravno postoji sansa da sam pogresio u Ako sam pomogao, drago mi je, pa ako zelis, mozemo nastaviti komunikaciju, naravno, ne u tim fazama. 8)
Pozdrav
Aphroditi:Sta mislis sto mi muz nadenu nadimak - namcor?! :?
Ne znam da li sam vec u PMS, ali dobro se pi.ckaramo ovih dana, trebalo bi da bacim pogled u kalendar.![]()
Inace, ja sam narucila od dragog da mi kupi onu vrecu za box (vec sam negde spomenula to kao lek za PMS), i onda kad mi dodje bes, nervoza i sve sto uz to ide, a ja lepo samo po vreci, umesto da ujedam i grebem druge. Ranije nisam primecivala to kod sebe, al' sto sam starija sve je izrazenije. Bas kao sto si i ti rekla. Al' hvala bogu pa ja ne radim, te ne mogu da dobijem otkaz zbog toga.Jedino, ako mi muz da otkaz?! :?
AntunTun:i ja se bojim pms-a....al se vishe bojim mirne vode....uh kad pogledam jezero u suton obuzme me neka jeza
xpajamacax: