Bojenje potpisa

Kerkyra

Legenda
Poruka
62.144
Procitala sam uputstvo o potpisu, ali kad sam htela da promenim boju u plavo, nije funkcionisalo.
Da napomenem, da sam u samom podesavanju potpisa i kad sam ga snimila u izmene - dobila zeljenu plavu boju i tako tamo stoji, ali na forumu i u postovima se pokazuje kao crna.

Evo slika korak po korak i zasto to ne funkcionise, a vidim da ima i obojenih potpisa i zelim da saznam kako doci do toga.

Prilozi

• 00 boja potpisa bez bb koda.png
    00 boja potpisa bez bb koda.png
    149,3 KB · Pregleda: 9
  • 00 boja potpisa posle ukljucenja bb koda.png
    00 boja potpisa posle ukljucenja bb koda.png
    168,2 KB · Pregleda: 9
  • 00 boja potpisa posle snimanja - ostaje plava.png
    00 boja potpisa posle snimanja - ostaje plava.png
    166,3 KB · Pregleda: 10
Nije vazno, ako vec postoje obojeni potpisi, a nisu sasvim sigurno svi prebaceni sa stare verzije (i moj je bio prerbacen ali htela sam da promenim boju), onda nema svrhe jednima to dozvoljavati (ciniti na molbu) a drugima uskracivati da sami izmene boju.

Trenutno nije moguće kako reče heroina, dokaz sam i ja koja je htela da podeblja slova i izgubila boju i zato stoji ovaj smajli
Moguce je, ali ocigledno samo adminu i ocigledno samo na molbu. Pa se postavlja pitanje, da li su neki "jednakiji od jednakih" i kakva je to diskriminacija?

Ili cemo svi da imamo crne potpise, ili ako je vec dozvoljeno bojenje, onda daj da svi bojimo kad zelimo i neka nam neko otkrije tu "tajnu" kako da sami obojimo.

Poslednja izmena:
Moguce je, ali ocigledno samo adminu i ocigledno samo na molbu. Pa se postavlja pitanje, da li su neki "jednakiji od jednakih" i kakva je to diskriminacija?

Ili cemo svi da imamo crne potpise, ili ako je vec dozvoljeno bojenje, onda daj da svi bojimo kad zelimo i neka nam neko otkrije tu "tajnu" kako da sami obojimo.

Ja sam pratila uputstvo kao i ti i nisam uspela.
Pitala sam taba što ne može, pa mi je on to odradio.

Nema diskriminacije, svako ima pravo na molbu! Nećemo u detalje! :zcepanje:

ja ne znam zasto pricate da ne moze kad moze :)
nema u opcijama ..zato sam i dao uputstvo kako se radi.

piko..naravno da ti nije uspelo jer na screenshotu jasno vidim da nisi dobro uradila :)

ajde pokusacu jos jednom da objasnim :kez:

SIFRA BOJE SE STAVLJA POD NAVODNIKE !!!

znaci u tvom slucaju je trebalo da stoji "#01DFD7"

567331

Thnx ali to sam i uradila i opet nece, stavila potpis u centar jos, slova i dalje ostaju crna.

Kad odem opet u rubriku u "poptis" da proverim sta je smetnja i iskljucim BB kod, pokazuje se u zagradama kao da nisam stavila navodnike, jednostavno navodnici "volsebno" nestanu.

Evo i slika redom i kako boja nestaje, sa proverom u potpisu naknadno.

Prilozi

• 00 boja navodnici.png
    00 boja navodnici.png
    170,9 KB · Pregleda: 9
  • 00 boja navodnici se vidi u potpisu.png
    00 boja navodnici se vidi u potpisu.png
    163,1 KB · Pregleda: 9
  • 00 boja navodnici snimljena ali dzaba.png
    00 boja navodnici snimljena ali dzaba.png
    159,6 KB · Pregleda: 9
  • 00 boja navodnici provera1.png
    00 boja navodnici provera1.png
    143,4 KB · Pregleda: 8
  • 00 boja navodnici provera2.png
    00 boja navodnici provera2.png
    148,1 KB · Pregleda: 8
Pa kako kad i ne znam kako izgleda na drugim pozadinama? Jer kad nismo ulogovani, potpisi se i ne vide.

Kazem, dobro bi bilo da sivi stil bude glavni, da postoji neko ravnanje po tome ( ili po nekom drugom, svejedno).

Evo kako sada to kod mene izgleda, i sasvim mi je ok.

Prilozi

• capture_20190610105123.png
    capture_20190610105123.png
    244,4 KB · Pregleda: 10
Poslednja izmena:
P.S. Odlicno izgleda i na belom, ne strci, skladne su i nenametljive boje ( u odnosu na crvenu ili bordo svakako), tek sad promenih stil koliko da vidim...i nadam se da se salis tj. da imas los ukus za boje.

Prilozi

• capture_20190610222021.png
    capture_20190610222021.png
    152,9 KB · Pregleda: 5

Back