Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Do skoro omiljena boja bi je bila roza al je doslo do prezasicenja tako da mi je sad ogavna i odvratna. sto se tice odredjene boje pretezno belo, crno, plavo...crvenoEmily_Bg:Koja Vam je omiljena boja?Da li imete garderobu odredjenih boja koju nosite u zavisnosti od raspolozenja?
drage žene, da ne otvaram novu, mislim da bi ovo mogle da se nadoveže na ovu temu. mene zanima kako uklapate i kako treba uklapati boje odeće i šminke sa bojom kose? ja sad imam tamno braon kosu i odeća koju imam mi, pretostavljam, neće stajati baš isto kad budem izvukla plave pramenove. prosto ne znam kakvu odeću bi bilo najbolje kombinovati uz takvu kosu. da li su suviše šareni komadi odeće loš izbor? ili na šarene pruge? čini mi se da bi bilje išle stvari umerenog kolorita (jednobojne, npr. braon, bež, belo, sivo, crno, maslinasto) ili ako su neke jače boje onda da budu jednobojne? mislim, da se ne bi "svađale " s kosom koja će i sama biti šarena.
drage žene, da ne otvaram novu, mislim da bi ovo mogle da se nadoveže na ovu temu. mene zanima kako uklapate i kako treba uklapati boje odeće i šminke sa bojom kose? ja sad imam tamno braon kosu i odeća koju imam mi, pretostavljam, neće stajati baš isto kad budem izvukla plave pramenove. prosto ne znam kakvu odeću bi bilo najbolje kombinovati uz takvu kosu. da li su suviše šareni komadi odeće loš izbor? ili na šarene pruge? čini mi se da bi bilje išle stvari umerenog kolorita (jednobojne, npr. braon, bež, belo, sivo, crno, maslinasto) ili ako su neke jače boje onda da budu jednobojne? mislim, da se ne bi "svađale " s kosom koja će i sama biti šarena.
Samo u zavisnosti od vremena, kratki rukavi ili bez rukava, sandale ili japanke.I od toga sta sam nosila juce, prekljuce, pre dva dana, necu da nosim stalno isto na ista mesta. I zavisi da li idem u kladionicu, ili u biblioteku...