Boja okica

• Začetnik teme Začetnik teme -
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa kad bi plave oci bile skroz plave, to bi pre plasilo okolinu! :evil:
I to da su svetle oci najlepse , blage veze nema sa zivotom!Za lepotu ociju nije dovoljna samo boja, vec oblik, velicina, duzina trepavica, a o samom pogledu i da ne govorim, koji sve prethodno baca u zasenak ! :D

divlja-u-srcu:
Pa kad bi plave oci bile skroz plave, to bi pre plasilo okolinu! :evil:
I to da su svetle oci najlepse , blage veze nema sa zivotom!Za lepotu ociju nije dovoljna samo boja, vec oblik, velicina, duzina trepavica, a o samom pogledu i da ne govorim, koji sve prethodno baca u zasenak ! :D

Sve $to se razlikuje pla$i okolinu. Eto.. zamisli da vidi$ crnca.. strah! A zamisli da vidi$ crnca sa plavim ochima.. onako.. razvijenog i sexu gradjenog i da te pogleda svojim plavim ochima i pita na neve$tom srpskom... "Izvini, a gde apoteka"!? hahahahaha

Anonymous:
Da li volite/se palite kada devojka ima neku odredjenu boju ociju? Standardno je ono da su plave oci nevine, zelene opasne a smedje tople.
Da li boja uopste igra neku ulogu?

A crne? Ja imam crne.
Boja ociju obicno ne igra nikakvu ulogu. Ali moj decko, npr., voli bas devojke sa tamnim ocima, tako da mu ja u tom pogledu BAS odgovaram - vrlo tamnu boju ociju imam.
Naravno, ne mozes generalizovati o tome... I meni se dopadaju svetle, ali su mi se uvek dopadali mladici sa tamnim ocima.
Takodje, iako je pravilo da se mladicima vise dopadaju svetle... dozivela sam da mi nekoliko puta uzivotu kazu "Samo crne oci su fatalne"

Snezna_kraljica:
Anonymous:
Da li volite/se palite kada devojka ima neku odredjenu boju ociju? Standardno je ono da su plave oci nevine, zelene opasne a smedje tople.

A crne? Ja imam crne.
Boja ociju obicno ne igra nikakvu ulogu. Ali moj decko, npr., voli bas devojke sa tamnim ocima, tako da mu ja u tom pogledu BAS odgovaram - vrlo tamnu boju ociju imam.
Naravno, ne mozes generalizovati o tome... I meni se dopadaju svetle, ali su mi se uvek dopadali mladici sa tamnim ocima.
Takodje, iako je pravilo da se mladicima vise dopadaju svetle... dozivela sam da mi nekoliko puta uzivotu kazu "Samo crne oci su fatalne"

Ne znam. :roll: Meni su uvek smedje oci bile fatalne... :lol: A, tu su se ugurale i jedne plave... ;)

A, da i jedne zelene: veliki pozdraf za Ana-Mariju. ;) :lol: Da ne kaze da sam zaboravio i zelenooke devojcice. ;)

Znam samo da nevolim one bebi plave kakve su bile jedno vreme u modi.Naravno da su vestacke.
Prirodna boja ociju je nesto najlepse.I to je sastavni deo jedne licnosti ,tako da nikada nepreferiram boju.Ipak crna je zaista boja koju volim.pa uz crnkicu najlepse pristaju crne oke.
Inace ja licno imam problem sa svojima.Uvek su mi zenice skupljene bio svetlo i li tamno.A oci mi imaju slican efekat kao u kameleona.Pa zavisno od raspolozenja brzo menjaju boju.Iz svetlo zelene preko plave do tamno braon.
I zbog toga su svi istripovani da nosim sociva u boji.

Anonymous:
Znam samo da nevolim one bebi plave kakve su bile jedno vreme u modi.Naravno da su vestacke.
Prirodna boja ociju je nesto najlepse.I to je sastavni deo jedne licnosti ,tako da nikada nepreferiram boju.Ipak crna je zaista boja koju volim.pa uz crnkicu najlepse pristaju crne oke.
Inace ja licno imam problem sa svojima.Uvek su mi zenice skupljene bio svetlo i li tamno.A oci mi imaju slican efekat kao u kameleona.Pa zavisno od raspolozenja brzo menjaju boju.Iz svetlo zelene preko plave do tamno braon.
I zbog toga su svi istripovani da nosim sociva u boji.
:shock:

iluzionista:
Snezna_kraljica:
Anonymous:

A crne? Ja imam crne.

Ne znam. :roll: Meni su uvek smedje oci bile fatalne... :lol: A, tu su se ugurale i jedne plave... ;)

A, da i jedne zelene: veliki pozdraf za Ana-Mariju. ;) :lol: Da ne kaze da sam zaboravio i zelenooke devojcice. ;)
PozdraF(1) i za tebe :? :lol:

Ana-Marija:
iluzionista:
Snezna_kraljica:
Anonymous:

A crne? Ja imam crne.

PozdraF(1) i za tebe :? :lol:

F1 F1 F1 :lol:
;)

Anonymous:
A kako onda mene definisati - moje levo oko je zeleno,a desno pola zeleno,pola smedje ? :?: :lol: :wink:

*Rea*:
iluzionista:
divlja-u-srcu:
U bre, ispade da su braon oci RETKOST! :lol:
Samo vas gledam kako se lozite! :lol: :lol: :lol:

Ma, volimo mi i vas smedjooke plavokose divljakusice. :P
:?: :!:

Potreban je odredjen nivo bitisanja na ovom forumu, da bi to shvatila... Mrzi me da objasnjavam. Ali, ukratko: kad si dugo na forumu saznas mnoge detalje o mnogim virtuelnim personama i oni o tebi. I to je to...

Back