Boj na Kosovu

Film je toliko losh da prosto morash da ga obozavash..josh kad se stavi u tadashnji politichki kontext postaje smejurija a to shto LDP Lechic glumi Bajaztia pa se negde do sredine filma pogubi da li je u pitanju Bulevar Revolucije ili Boj na Kosovu....:rotf:

*****te o tim greskama u filmu a to ste culi od nekih koji su to negde citali,te greske tipa satovi,avioni,traktori su bile u bioskopskoj verziji ali su izbacene u verziji na dvd-u.Film je snimljen za jebenih 20 000 maraka tako da je do jaja ispalo.

greske su tehnickog tipa...

visoka umetnost nije izostala, pre svega zato sto je film radjen po maestralnoj simovicevoj drami

a neki likovi, kao sto su Milos Obilic (Lausevic), Vuk Brankovic (Voja Brajovic) ili Murat (Ljuba Tadic) spadaju u najvise domete srpskog glumista.... pa onda Milos Zutic, Gorica Popovic, Tanasije Uzunovic i Pepi Lakovic...maestralno

Film je toliko losh da prosto morash da ga obozavash..josh kad se stavi u tadashnji politichki kontext postaje smejurija a to shto LDP Lechic glumi Bajaztia pa se negde do sredine filma pogubi da li je u pitanju Bulevar Revolucije ili Boj na Kosovu....:rotf:

Za tvoju informaciju Bajazit se pojavljuje tek u drugoj polovini filma, a Bulevar revolucije je snimljen 1992, znaci tri godine posle Boja na Kosovu. A Lecic odavno nije u LDPu...Malo si izgubio kompas.:lol:

Za tvoju informaciju Bajazit se pojavljuje tek u drugoj polovini filma, a Bulevar revolucije je snimljen 1992, znaci tri godine posle Boja na Kosovu. A Lecic odavno nije u LDPu...Malo si izgubio kompas.:lol:

Nema veze bre..gledano retrospektivno chovek se spremao za sledecu tezgu..zato mu je i "Bajazit zalizana frizura"ista ko iz Bulevara..josh da je mogao da koristi pishtolj...pa da se potpuno uzivi u sledecu ulogu:lol:

Kao što rekoste, maestralna gluma Tadića, Lauševića, Brajovića, Lečića. Doduše, Žutić mi je uvek bio preteatralan, a ja volim prirodniju glumu, koju je pokazao Tadić (zaista neprevaziđeni genije). Dijalozi su takođe sjajni, ali realizacija je 0 bodova. Verovatno zbog kratkog budžeta. U filmu mi se ne sviđa borba, koja je jadna, ali ostatak filma nije loš.
Greške tipa dalekovod, traktor, patike i slično nikada nisam primetio, jer ih nisam ni tražio. NIsu bitne.

Da,da drage nindza kornjace :hahaha::rotf:

mislim...:roll:smajlikojiglasnoispustabrhhhhh
nisu reptili u pitanju nego replike
..ova danasnja deca...
Elem , htedoh reci pa mi ovo gore zasmetalo...
Juce sam gledala LOTR drugi deo
i gledam i mislim se
evo ovako..ova bitka za Rohan...u Helmovom ponoru
e tako ja zamisljam boj na Kosovu
samo sto su orke turci a ovi "nasi" su nasi:hahaha:
e Dzeksone, Dzeksone
kud ti neko ne dade taj scenario...

Back