Bogomoljke

• Začetnik teme Začetnik teme Golub
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Slušam ovu stvar,
pa nešto razmišljam...
Poznato je da neke žene svoje partnere psihički toliko upropaste da se posle ovi jadnici dugo oporavljaju, ako se ikad i oporave.4umaši, imate li takvih iskustava, ili znate nekog ko je tako nastradao?
Urmašice, sažvaćete li pa ispljunete vaše muškarce, pre nego što krenete na sledeću žrtvu?

Ovo bi trebala biti ozbiljna tema, ali kad je ozbiljno, onda je i dosadno, zato udrite kako vam odgovara!

Vidjao sam razne slučajeve(svakodnevno na poslu) , i kada ga žena "psihički isprazni " čovek još tu i tamo ima šanse da nastavi sa životom (ako mu se kao posledica ne javi i zdravstveni krah) , ali kada još pored toga uspe i materijalno-finansijski da ga uništi, e onda mu preostaje samo da živi kao Robinson Kruso...

Slušam ovu stvar,
pa nešto razmišljam...
Poznato je da neke žene svoje partnere psihički toliko upropaste da se posle ovi jadnici dugo oporavljaju, ako se ikad i oporave.

4umaši, imate li takvih iskustava, ili znate nekog ko je tako nastradao?
Urmašice, sažvaćete li pa ispljunete vaše muškarce, pre nego što krenete na sledeću žrtvu?

Ovo bi trebala biti ozbiljna tema, ali kad je ozbiljno, onda je i dosadno, zato udrite kako vam odgovara!

nije to bas tako jednostavno..najvise zavisi od samog spoja, ne od jedne strane. ne moze niko nikog da proguta ako se ovaj dovoljno vesto koprca.
uglavnom, uvek je jedno jace jedno malo slabije. to je tako normalno. ali do kojih granica to ide zavisi od oboje. ne moze niko da pretera u necemu ukoliko ovaj drugi cvrsto cuva svoje pozicije. to je kao u ratu prsa u prsa. to je ljubav. taktika. zavisi od snage protivnika koliko ces ti uopste biti jak. ili slab. dakle, radi se o spoju, ne o pojedincima.

nikad nisam unistila nikog sa kime sam bila.

ne kazem da im nije bilo tesko kad smo raskidali.

kad sam prekinula brak - bila sam svom ex pri ruci za svaku podrsku..

nije mi bio problem ni da mu spremim i odnesem hranu..dogovaram se s njim oko kredita za njegov stan koji cu na svoje ime da uzmem..

normalno mi je da ostanem prijatelj sa nekim sa kime sam delila lepe trenutke dok ih je bilo..i da mu zelim samo dobro.

znam osobe koje su bile unistene u vezama u kojima su bili..emotivno..
i od kojih su se jedva oporavili..
i posle dugog niza godina se tim osobama opet vratili..
ne znam koje su sile koje ih teraju na tu samodestrukciju..bojim se samo da ce ovog puta ta destrukcija biti na svim poljima..i emotivno..i psihicki..i materijalno..

sigurna sam da negde u svojim glavama vide realno situaciju u kojoj su..ali da su iz nekog razloga suvise slabe da se odupru..do potpunog samounistenja..a onda..?

Vrlo chesto nashu slabost ili nesposobnost da se nosimo realnoshchu pripisujemo loshoj nameri nekog nama bliskog...nekima su josh uvek roditelji za sve krivi, nekome bivsha zzena/muzz i tako dalje....
Onog trenutka kada preuzmemo odgovornost za sebe i svoje postupke ojachamo a zatim vidimo da niko na svetu nije odgovoran za nashu srechu i blagostanje do nas samih.

Vrlo chesto nashu slabost ili nesposobnost da se nosimo realnoshchu pripisujemo loshoj nameri nekog nama bliskog...nekima su josh uvek roditelji za sve krivi, nekome bivsha zzena/muzz i tako dalje....
Onog trenutka kada preuzmemo odgovornost za sebe i svoje postupke ojachamo a zatim vidimo da niko na svetu nije odgovoran za nashu srechu i blagostanje do nas samih.

AMIN!

imala sam vezu iz koje smo oboje izasli sazvakani, ispljuvani, razbijeni. previse intenzivan spoj za oboje,poguban, uz abnormalno jake emocije. na kraju smo licili na boksere gde, svako u svom kraju ringa, poluonesvescen, kaze- ne mogu vise. moja i njegova najveca ljubav.ili patologija. pre ovo drugo, jer ipak mislim da prava ljubav donosi katarzu, smiraj, ispunjenje.

Back