Pipi Langstrumpf
Buduća legenda
- Poruka
- 31.793
obrisachu ja. mozze? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha, ja sam tek sada pročitao tvoju ispovest.Ja se vratila da izbrisem moju ispovest...hahaha...blam me sad...ja nekad stvarno cross line...
Buši... pardon, briši bre, Pipi, hahaha.obrisachu ja. mozze?![]()
Slušam ovu stvar,
pa nešto razmišljam...
Poznato je da neke žene svoje partnere psihički toliko upropaste da se posle ovi jadnici dugo oporavljaju, ako se ikad i oporave.4umaši, imate li takvih iskustava, ili znate nekog ko je tako nastradao?
Urmašice, sažvaćete li pa ispljunete vaše muškarce, pre nego što krenete na sledeću žrtvu?
Ovo bi trebala biti ozbiljna tema, ali kad je ozbiljno, onda je i dosadno, zato udrite kako vam odgovara!
Hahaha, ja sam tek sada pročitao tvoju ispovest.
Dođe mi sad da obrišem svoj post. I mene sad blam.![]()
obrisachu ja. mozze?![]()
...bas je lepo sto si ti moderator...mozda ce trebati puno toga da se delete kod gossce this days
![]()
...bas je lepo sto si ti moderator...mozda ce trebati puno toga da se delete kod gossce this days
![]()
Ispascu dvolicna ako to uradim...nek' stoji...who care
Slušam ovu stvar,
pa nešto razmišljam...
Poznato je da neke žene svoje partnere psihički toliko upropaste da se posle ovi jadnici dugo oporavljaju, ako se ikad i oporave.
4umaši, imate li takvih iskustava, ili znate nekog ko je tako nastradao?
Urmašice, sažvaćete li pa ispljunete vaše muškarce, pre nego što krenete na sledeću žrtvu?
Ovo bi trebala biti ozbiljna tema, ali kad je ozbiljno, onda je i dosadno, zato udrite kako vam odgovara!
Ostavi, naravno - to si ti, sada. Možda će ti biti od koristi da posle nekog vremena pročitaš šta si napisala i vidiš kako si razmišljala.
Ništa ne može tako dobro da osvesti čoveka kao kad svoje sopstvene misli sagleda sa dinstance.
narocito onaj dio gdje si pricala da varash muza i da ima malu kitu![]()
Vrlo chesto nashu slabost ili nesposobnost da se nosimo realnoshchu pripisujemo loshoj nameri nekog nama bliskog...nekima su josh uvek roditelji za sve krivi, nekome bivsha zzena/muzz i tako dalje....
Onog trenutka kada preuzmemo odgovornost za sebe i svoje postupke ojachamo a zatim vidimo da niko na svetu nije odgovoran za nashu srechu i blagostanje do nas samih.