Manastirka
Buduća legenda
- Poruka
- 31.898
Dakle? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dakle,hoću li ja biti situirana kroz brak?Dakle šta![]()
Naravno da ću to odgovoritiDakle,hoću li ja biti situirana kroz brak?
Ali već znam šta ćete odgovoriti. Da vam pošaljem natalne karte.Možete li ovako prokomentarisati Veneru u Jarcu u 2-oj kući.Hvala.
OK, hvala. Pogledaću šta piše na net-u.Naravno da ću to odgovoritijer za to i jeste potrebna karta.
Na tu vrstu pitanja ne može se odgovarati na osnovu jedne pozicije. Mogu da opišem poziciju, ali je net prepun takvih i mnogo detaljnijih i boljih opisa, koji se mogu a ne moraju odnositi na tebe i tvoje pitanje. Ako me razumeš![]()
Odlicna je Venera u Ovnu,zene izgledaju atraktivno a metiljavi Mars u Ribama nije metiljav nego je zenstven,uvek da lepe usne.Zar je dobra Venera u Ovnu i metiljavi Mars u Ribi ?
Lepota ostala na poslu.Kod mene je Venera u Jarcu, u 2-oj kući.![]()
Mnogo radim.Je'l to?Nisam baš pitala za lepotu, nego za dobrostojećeg muža.Lepota ostala na poslu.
Stariji gospodin,svakako zreliji mada zavisi od cele natalne.Mnogo radim.Je'l to?Nisam baš pitala za lepotu, nego za dobrostojećeg muža.
Čestitam!Dobio sam 54 kn na eurojackpotu jucer. To je nekih 7 €.
![]()
![]()
Nemam namjeru dijeliti svoju vrecu para.Čestitam!
Pazi...još ako si mator, mo'ž biti da si čovek mog života!![]()
I nisi neki gospodin!Nemam namjeru dijeliti svoju vrecu para.
Ne bih rekla.Znaju oni biti prilično izdašni.Samo vode računa o novcu.Sigurno je gospodin Bik.
Kad je hrana u pitanju mozda.Ne bih rekla.Znaju oni biti prilično izdašni.Samo vode računa o novcu.
Kad je hrana u pitanju mozda.