Bogati Arapi se žene srpkinjama!

Ако им такав живот одговара, зашто да не? Свакако данас курта и мурта може да ожени Српкињу. Практично нема народа (на свету, а поготово у З. Европи и САД) одакле није потекао бар један српски зет. Удавале су се и за неке из афричких племена.

То је структура сваког епилога поражених у рату: кад те победе, таслаче ти жене.

http://www.alo.rs/naslovna-za-8-6-2016/54624

Bogati Arapi se žene srpkinjama!
Nakon dva meseca veze saopštio mi je da ima ženu, ali da bi voleo i da se oženi mnome...Prvo sam planula, ali sam onda prelomila i rekla sebi:"Ivana bićeš mu druga žena"

.........................

Sve cesca pojava.

Ćud je ženska smiješna rabota! Ne zna žena ko je kakve vjere, stotinu će promijenit vjera da učini što joj srce žudi.” Petar Petrović Njegoš.

Neak ih brate, neka im ih. Samo sto vise Karleusa dalje odavde. Usrecice se.

Ипак, не тврдим да су све спонзоруше a priori оперисане од осећаја за своје порекло, па и донекле његовог промовисана. Многе наше западњачке снајке које је наше јавно мњење прозвало као "продане душе" или "покондирене тикве" то у ствари нису. На пример, жена оног глумца Мајкла Ведерлија, Бојана, прошлог лета је довела мужа и децу у Црну Гору и Београд, након чега је он на свој инстаграм поставио фотку њих двоје у црногорској етничкој ношњи; затим, има и слика где су се сликале она и ћерка, Оливија, са кесицом "Смокија"; онда сину је наденула средње име "Милан", итд ...

Јесте ми одбојно када жена по удаји за странца пљуне на своје порекло. Али мешање као такво - што да не...? Боже мој, то раде све.

Мени смета конкубински (да не употребим беднији израз) контекст тог мешања у случају српске женске популације данас, али то је друга тема.

Back