Bogati Arapi se žene srpkinjama!

drdoktor

Elita
Banovan
Poruka
23.062
http://www.alo.rs/naslovna-za-8-6-2016/54624

Bogati Arapi se žene srpkinjama!
Nakon dva meseca veze saopštio mi je da ima ženu, ali da bi voleo i da se oženi mnome...Prvo sam planula, ali sam onda prelomila i rekla sebi:"Ivana bićeš mu druga žena"

.........................

Sve cesca pojava.

Ćud je ženska smiješna rabota! Ne zna žena ko je kakve vjere, stotinu će promijenit vjera da učini što joj srce žudi.” Petar Petrović Njegoš.

Pa ne bih ja rekao da takvi sto napadaju muskarce nisu videli pi...
Neki se ogrebu pa hajde da bude da pate sto nemaju vise, ali neki imaju redovno nego su seljaci po vaspitanju i razmisljanju, to im je usadjeno i onda oni misle da su veci muskarci ako uzdizu u globalu zenske i tako imaju rezervu da svoju samaraju i tuku ako nije onako kako su vaspitani da treba da bude...

Znaci oni imaju program u glavi kako treba i tako ispoljavaju...zenama deo odgovara, deo pretrpe a deo ignorisu....
Zenama se svidja to sto su takvi alavi na pare pravi animalci....to im i odgovara, zatim sto vole da se duvaju svojim imanjem, tu zena vidi svoje polje delovanja i ugadjanja njoj....jer ce ona bas preko toga da daje sugestija sta treba i gde ce seljo da bude prvi i veci u selu...
A to sto nekad poludi pa je isamara, ako se ne ponavlja cesto , zaboravice...
A ako moze, onda ce mu uvaliti strah za to, na neki nacin....tako da i to moze da hendluje i resi..
Nekad moze nekad ne moze, rizik donosi profit, tako razmislja zena koja je sa takvim...
A nekad i ona ima program koji je takav ali uvek hoce da poboljsa svoju varijantu...

Seljacka srbija je presla u BG, a planinska je samo nadskup te seljacke i onog sto je ostalo po planinama....isto je to ili priblizno....
A ovo ostalo sto je bilo u varosicama i gradskog mentaliteta to je otislo ili u zesci snobizam i elitizam palanke ili otislo iz zemlje...

Zasto toliko prezirete zene ? :) Ako se kresu to rade sa svojim telom ne sa vasim :mrgreen: svojom voljom niko ih ne primorava da imaju sex sa Arapima i ako se i udaju to rade da bi lako dosle do bogatstva :)

I vi bi tako da ste zene :malav:

Niko ovde ne prezire zene, makar ja nemao nijednu , meni ne smeta sto se neka dobro udala za rusa ili arapa....kao modelsice i slicno...
Meni smeta kad ona ostane ovde pa mi glumi vecu modelsicu od modelsice i trazi zonglera , sto nece proci kod mene a onda ce muskarci pajaci da krenu da vrse pritisak da bi im se uvukli i onda prave haos i u poslu , pravu , sluzbama, svuda i na svakom mestu...

Dodje zenska ne ispunjava uslove, ali dovede bilmeza koji bi da se svadja i tuce i ako je musko uplaseno ili ako je zensko na salteru, to prolazi....a ako je neko kao ja, onda krenu kod mog sefa pa onda ako kod njega prodje, meni se vrati kao bumerang, a ako ne prodje, onda krene osveta...

I tako nastaje korupcija pre mita....posle dodje mito , jer kad radis korupciju bez mita, vrlo brzo predjes u korupciju sa mitom, lakse i psiholoski objasniti...
I tako sam dokazao da zene donose korupciju u Srbiji svojim samovoljnim i egocentricnim i narocito narciosiodnim pekmezackim zeljama i ophodjenjem.

Dobro svakoga to nervira ali pametni muskarci ne obracaju paznju na takve Bitch :) Moze joj se ima telo za prodaju koje koristi za ciljeve :) Kad pameti nema mora necim da trguje i da ponudi tim Boss-ovima :aha: Da bi je zadrzali na nekom mestu i sponzorisali <3

Ti nadju neku devojku i misli na nju kao da uzivas sa njom i bude ti lepo :per: Ne mozes promeniti takve zene :) One su takve jer muskarci zele da one budu takve :lol: Muskarci vole kuckaste i droljaste ribe jer su perverzni :mrgreen: i te devojke postaju takve zbog potraznje :lol:

Kada bi svi zeleli manastirske ribe - sve zene bi se zamonasile :rotf:

nista se nije promenulo, isto kao vekovima u nazad, ma da sigurno ima jos nacija gde je tako

pre bih pasao travu ili se ubio ako i to nemam, nego se materijalnim zadovoljstima tesio da nisam kupljen za novac i da sam zensko tako bih mislio, ja kao i moja porodica smo bili na dnu pa ne moze niko da mi kaze da bih u tom trenutku popustio...

Pa eto, oni imaju pare, mi imamo qrve i ološ ..i prirodna "razmena".
Neka idu ali da im se poništi srpsko državljanstvo, kao što u pojedinim EU zemljama ne dozvoljavaju dvojna državljanstva ( Nemica se udala za Turčina, poništili joj nemačko državljanstvo, kad se razvela došla da grebe na vrata a oni joj uvale molbu za prijem u državljanstvo..i odbiju je. Mrš nazad u Anadoliju, xexexe )

Nije problem što će nešto ološa da promeni adresu nego da se ne vraćaju i ne šire bolest.
Žene puno lažu ( posebno druge žene ) da bi sebe "ulepšale" i prikazale se u što boljem svetlu. Onda ih druge slede ( pogotovu one povodljive ) a kad ćurke shvate zaheb..e onda je kasno.

Pazi ne treba gledati tako bukvalno kroz naciju - svaka zena je individua - ona svoj zivot zeli da sredi i ne mari za politiku :lol: Svako trazi svoj put do srece na svoj nacin i koliko je to moguce :)

Teba da prosi da bi dokazala da voli svoju zemlju ? :mrgreen: na primer :lol: Mozda nije u redu ali zivot je nekad surov i nemilostiv i one se samo snalaze kao najbolje mogu da se izvuku iz necega loseg ili problema etc.

Pa eto, oni imaju pare, mi imamo qrve i ološ ..i prirodna "razmena".
Neka idu ali da im se poništi srpsko državljanstvo, kao što u pojedinim EU zemljama ne dozvoljavaju dvojna državljanstva ( Nemica se udala za Turčina, poništili joj nemačko državljanstvo, kad se razvela došla da grebe na vrata a oni joj uvale molbu za prijem u državljanstvo..i odbiju je. Mrš nazad u Anadoliju, xexexe )

Nije problem što će nešto ološa da promeni adresu nego da se ne vraćaju i ne šire bolest.
Žene puno lažu ( posebno druge žene ) da bi sebe "ulepšale" i prikazale se u što boljem svetlu. Onda ih druge slede ( pogotovu one povodljive ) a kad ćurke shvate zaheb..e onda je kasno.

Pa ovo je za posebnu temu.:ok:

Back