Boganci...

• Začetnik teme Začetnik teme Tree
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Tree

Aktivan član
Poruka
1.228
Hej Boganci, trbuhozborci, proud owners of Australian visas and passports....
Samo da vam prenesem narodnu umotvorinu, koju sam cuo ovde i mislim da vredi da se zapise :flert:. Nije bas da je poslovica, mozda postapalica, definitivno nesto sto se cesto cuje u razgovorima nasih ljudi, obicno pri kraju kao vrsta zakljucka ili u sredini, sa ironicnim prizvukom, eventualno propraceno ili zacinjeno sa jos ponekim prigodnim sarkazmom (oprosti duhom obdareni obrazovani citaoce sto moram da napomenem gde je ironija a gde ovo drugo, jer dokazano mnogi to ne znaju sami da prepoznaju i mora im se napisati)... (Takodje se izvinjavam za dugacke recenice koje nekad nicim izazvan koristim... )

Australia is a beautiful country,
but people...
:mazi:

Poslednja izmena od moderatora:
Hej Boganci, trbuhozborci, PROUD owner's of Australian visas and passports....
Samo da vam prenesem narodnu umotvorinu, koju sam cuo ovde i mislim da vredi da se zapise :flert:. Nije bas da je poslovica, mozda postapalica, definitivno nesto sto se cesto cuje u razgovorima nasih ljudi, obicno pri kraju kao vrsta zakljucka ili u sredini, sa ironicnim prizvukom, eventualno propraceno ili zacinjeno sa jos ponekim prigodnim sarkazmom (oprosti duhom obdareni obrazovani citaoce sto moram da napomenem gde je ironija a gde ovo drugo, jer dokazano mnogi to ne znaju sami da prepoznaju i mora im se napisati)... (Takodje se izvinjavam za dugacke recenice koje nekad nicim izazvan koristim... )

Australia is a beautiful country,
but shit people...
:mazi:

Umjesto sto filozofiras uzmi casove engleskog.

Boganci su obicni oni koji nisu dovoljno inteligentni (da ne kazem ograniceni) da nauce jedan vrlo jednostavan jezik.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back