Umri_muski
Legenda
- Poruka
- 73.635
Ne, nego bas bez kulture biranja......samo licni interes i oportunizam nije kultura biranja, a takva je kultura biranja srpskog naroda...Bez prakse pre nego kuture biranja?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne, nego bas bez kulture biranja......samo licni interes i oportunizam nije kultura biranja, a takva je kultura biranja srpskog naroda...Bez prakse pre nego kuture biranja?
Takođe, ali ja sam takva ceo život.Pa po prirodi moga zanimanja, ne profesije, ja sam cesto izolovan totalno , samoizolacija...u raznim vremenskim intervalima, i tada se desava da nemam nikakvih ama bas nikakvih kontakata sa svetom po nedelju dana..
Ne moze niko da zaustavi nesto sto ne postoji. Mocnici koji su ovo i izmislili diktiraju igru a i kraj.Bilo bi dobro! Bilo ko, samo da zaustavi ovaj pomor!
Misliš da su samo izmislili?Ne moze niko da zaustavi nesto sto ne postoji. Mocnici koji su ovo i izmislili diktiraju igru a i kraj.
Draga moja Indigo, moje misljenje je da se radi o obicnom sezonskom gripu sa novim imenom. Naravno da mogu, ali to za sada nisu ucinili.Misliš da su samo izmislili?
Misliš da nisu u stanju da ga naprave?
Prica se vrti oko vakcine, i nastavice da se vrti dok ne smanje populaciju.SZO će da nas spasi a evo kako
Npr.
Test na koronu, crvena linija se pomera prema potrebi "više sile", pa recimo u Srbiji je uvedeno vanredno stanje sa 55 pozitivnih zašto je bilo tako malo a opasno.
.
.
120
110
Crvena linija
90
80
70
.
.
Iznad crvene linije si pozitivan, ispod negativan
U ovo vreme kada razni virusi haraju
.
.
120
110
100
90
80
70
60
Crvena linija
40
30
.
.
Nemojte se zavaravati da nemate virus u vašem organizmu. Imate.
Kada szo podigne liniju na 200 pandemija se završava, ljudi će i tada biti virusoidni i dalje će umirati, ali pre toga linija mora da se spušta dok se ne uvale vakcine.
Nije običan, veštački je, made in kina, ali nije strašan kako ga prikazuju (zarad uterivanje straha) i dižu larmu. Naravno za onog koga smlati njemu je strašan.Draga moja Indigo, moje misljenje je da se radi o obicnom sezonskom gripu sa novim imenom. Naravno da mogu, ali to za sada nisu ucinili.
Mozes li mi objasniti kako je ceo Vuhan bio zarazen a Sangaj koji je bukvalno tu pored njega (veliki biznis centar), ostao bez zarazenih? HmmNije običan, veštački je, made in kina, ali nije strašan kako ga prikazuju (zarad uterivanje straha) i dižu larmu. Naravno za onog koga smlati njemu je strašan.
Početak
Vuhan, zatvorili grad, provinciju a dozvolili avionima da se leti za evropu i ostale kontinente. Oni nemaju više zaraženih a svet "bukti". Biološko oružije.
Već rečeno, zatvorili vuhan a pustili avione van kine. U to vreme iz hubeja nigde se nije moglo u kinu. U toj pokrajini živi 60 miliona ljudi a samo 86 hiljada zaraženo što je za kinu ispod statističke greške.Mozes li mi objasniti kako je ceo Vuhan bio zarazen a Sangaj koji je bukvalno tu pored njega (veliki biznis centar), ostao bez zarazenih? Hmm
Ne postoji?Ne moze niko da zaustavi nesto sto ne postoji. Mocnici koji su ovo i izmislili diktiraju igru a i kraj.
Nisam bio.@daco9633
Da si kojim slučajem bio na Irinejevoj sahrani, da li bi lizao jednu te istu kašiku koju ližu zaraženi kovid-19...
Obzirom da kažeš da taj virus ne postoji?
Ne, zemlja je u obliku buzdovana.Ne postoji?
A, da nije zemlja ravna ploča, a?
Da li izbegavaš odgovor?Nisam bio.
Normalno da ne bih.Da li izbegavaš odgovor?
Pitala sam da li bi lizao istu kašiku koju dvi ližu, da bi se pričestio?