BOG ĆE DA NAS SPASE OD KORONA VIRUSA

Pa po prirodi moga zanimanja, ne profesije, ja sam cesto izolovan totalno , samoizolacija...u raznim vremenskim intervalima, i tada se desava da nemam nikakvih ama bas nikakvih kontakata sa svetom po nedelju dana..
Takođe, ali ja sam takva ceo život.
Mislim da je bilo krajnje licemerno sa moje strane da tvrdim u pojedinim postovima da mi Korona ne može ništa, da sam neki ovakav-onakav čovek. Pa... baš hajd' da proverimo kako je na Aljasci, imaju li oni Koronu... Imaju i oni pozamašno prema podacima, verovali mi u to ili ne,
mada imaju možda i najmanje preminulih, lupih neprovereno.

Vernik jesam, u Boga se uzdam, ali ne pozivam nikoga da se skuplja po hramovima, da ide po slavama koje su inače sve samo ne verništvo u većini slučajeva...
Ja na slave nisam išla ni pre... to je slika i prilika greha-prejedanje, napijanje, hvalisanje...
U Boga se veruje i moli Mu se bez paradiranja.
Kako ljudi koji žive u modernoj Srbiji mogu da se zovu uopšte vernicima kad je ovo sekularna država, a njena crkva 8. rupa na svirali?
Bog se ne nalazi u institucijama, bar ne ovakvim.

SZO će da nas spasi a evo kako
Npr.
Test na koronu, crvena linija se pomera prema potrebi "više sile", pa recimo u Srbiji je uvedeno vanredno stanje sa 55 pozitivnih zašto je bilo tako malo a opasno.
.
.
120
110
Crvena linija
90
80
70
.
.
Iznad crvene linije si pozitivan, ispod negativan
U ovo vreme kada razni virusi haraju
.
.
120
110
100
90
80
70
60
Crvena linija
40
30
.
.
Nemojte se zavaravati da nemate virus u vašem organizmu. Imate.
Kada szo podigne liniju na 200 pandemija se završava, ljudi će i tada biti virusoidni i dalje će umirati, ali pre toga linija mora da se spušta dok se ne uvale vakcine.

SZO će da nas spasi a evo kako
Npr.
Test na koronu, crvena linija se pomera prema potrebi "više sile", pa recimo u Srbiji je uvedeno vanredno stanje sa 55 pozitivnih zašto je bilo tako malo a opasno.
.
.
120
110
Crvena linija
90
80
70
.
.
Iznad crvene linije si pozitivan, ispod negativan
U ovo vreme kada razni virusi haraju
.
.
120
110
100
90
80
70
60
Crvena linija
40
30
.
.
Nemojte se zavaravati da nemate virus u vašem organizmu. Imate.
Kada szo podigne liniju na 200 pandemija se završava, ljudi će i tada biti virusoidni i dalje će umirati, ali pre toga linija mora da se spušta dok se ne uvale vakcine.
Prica se vrti oko vakcine, i nastavice da se vrti dok ne smanje populaciju.

Draga moja Indigo, moje misljenje je da se radi o obicnom sezonskom gripu sa novim imenom. Naravno da mogu, ali to za sada nisu ucinili.
Nije običan, veštački je, made in kina, ali nije strašan kako ga prikazuju (zarad uterivanje straha) i dižu larmu. Naravno za onog koga smlati njemu je strašan.
Početak
Vuhan, zatvorili grad, provinciju a dozvolili avionima da se leti za evropu i ostale kontinente. Oni nemaju više zaraženih a svet "bukti". Biološko oružije.

Na današnji dan
Screenshot_20201124_210130.jpg

Screenshot_20201124_210209.jpg

Nije običan, veštački je, made in kina, ali nije strašan kako ga prikazuju (zarad uterivanje straha) i dižu larmu. Naravno za onog koga smlati njemu je strašan.
Početak
Vuhan, zatvorili grad, provinciju a dozvolili avionima da se leti za evropu i ostale kontinente. Oni nemaju više zaraženih a svet "bukti". Biološko oružije.
Mozes li mi objasniti kako je ceo Vuhan bio zarazen a Sangaj koji je bukvalno tu pored njega (veliki biznis centar), ostao bez zarazenih? Hmm

Ljudi u Šangaju su se odmah zatvorili, tu je disciplina, ljudi kad im se kaže-zatvaraj, oni zatvore.
Prvi su školovanje preveli na online, prvi su ostali imuni na ekscese tipa-nema toalet papira,
prvi su bili ljudi koji će biti 'ladovina, ja za ovo vreme od njih nisam čula da nešto nema, da ne može.
Ljudi iz Šangaja koje poznajem su bili oko mesec dana svi u karantinu.
Roditelj je odlazio u kupovinu kad mu se pošalje SMS da može. Doviđenja!

Mozes li mi objasniti kako je ceo Vuhan bio zarazen a Sangaj koji je bukvalno tu pored njega (veliki biznis centar), ostao bez zarazenih? Hmm
Već rečeno, zatvorili vuhan a pustili avione van kine. U to vreme iz hubeja nigde se nije moglo u kinu. U toj pokrajini živi 60 miliona ljudi a samo 86 hiljada zaraženo što je za kinu ispod statističke greške.
Sjebali su svetsku ekonomiju a sad će vakcine da uvaljuju. Po meni ovo je III svetski rat u kome kina pobeđuje.
Mi i ostale nebitne države smo koleterarlna šteta.

Back