Ne znam mozda sam ja u zabludi , ali ja verujem kad je koncentracija virusa velika da organizam moze da reaguje odmah....
Zasto tako mislim....?
Pa po prirodi moga zanimanja, ne profesije, ja sam cesto izolovan totalno , samoizolacija...u raznim vremenskim intervalima, i tada se desava da nemam nikakvih ama bas nikakvih kontakata sa svetom po nedelju dana..
To znaci ako mi pri izlasku ili posle izlaska, odmah nastupi neko stanje koje lici na virus, da je to nastupilo tada a ne nedelju dana pre toga ili deset dana pre toga...
Naravno da moze biti i tiho , kad je koncentracija virusa mala a imunitet veliki...
Isto kao sto ne verujem da mislite da ako se smrznete danas u nekom zagadjenom okruzenju , da necete fasovati bolestinu odmah, a ne kroz 7 dana...
Zacudo , postoje predeli gde nema virusa u prirodi i stvarno mozete da se smrznete i da vam ne bude nista...jedino ako bas dodje do promrzlina..
Da mi se nije desilo ne bih verovao , ali su mi ljudi rekli , koji su cesto na tim terenima, i stvarno je tako...da ne poverujes..
Naravno to vazi za odsustvo ljudi, iako ovo nije bas logicno , kao trebalo bi svuda da nema virusa ako nema ljudi, ali ta teorija u praksi bas i ne pije vodu...
Ne znam kako.
Mozda ima veze sa osuncanoscu i vlaznoscu terena , promenama temperature koje su znatne...kao da imate stalno svaki dan pasterizaciju...
Npr Sloboda u Cacku , to je leti po 3 puta promena temperature , vremena i osuncanosti...ne zna covek sta da radi pa nosi slojevito...