Bodybuilding 2 Sta Uzeti

acaraketic:
Nije mi malo ali nisam dobio na obimu misica vrlo malo.A sta mislis o bio-tech-ovom kreatinu?

backo to sto ti hoces se godinama gradi i oblikuje to ti nisu rekli u teretani?napucao si kilazu koncetratima, da bi postigao to sto hoces za to ti trebaju meseci i meseci vezbanja nemoj se opterecivati budi strpljiv i za dve godine ces videti na sebi rezultat !

Sedam nedelja(dva put nedeljno) Deca,Enantat i nadodavaj se sa Metanom(ustnim putem)...uz to Aminokiseline,Kreatin i proteini i ima da se raspadnes za dva meseca...:lol::lol:...naravno da se salim...
Rokaj se ti bajo sa pravilnom ishranom i eventualno neki kreatin i jos nesto na tu temu..i nemoj da se lozis mnogo...stetno je za zdravlje..samo polako pa ce biti i misica i riba i svega;)

dragi moj acaraketic....nisam mogla a da ne napisem nista na ovaj topic.Imas 16 godina ma kakav creatin!!!!To je najvece smece koje postoji u bb,nista se ne moze postici na brzinu i toliko kilograma u tom vremenskom periodu dobiti je jednostavno previse i nije zdravo.Ja kao instruktorica fitnessa ti od srca preporucujem bavljenjem sportom poput plivanja...za prirodnu izgradnju misicne mase koju ces ako prirodnim putem izgradis tijelo uvijek imat!Sad ces se samo napuhat i za tren oka sve to spadne.Puno pozdrava i sretno

Draga cocolata, molim te zasto pricas svasta?
To sto si(ako si) instruktorka fintnesa ti ne garantuje znanje iz oblasti dodataka ishrani i suplementacije sportista. Recenicama kao: "nista se ne moze postici na brzinu i toliko kilograma u tom vremenskom periodu dobiti je jednostavno previse i nije zdravo"
ili "Sad ces se samo napuhat i za tren oka sve to spadne" samo pokazujes da nemas osnovno znanje o kreatinu.
Pa sunce mu kako to da ni ja, niti BILO KO od onih za koje znam da uzimaju kreatin, nismo dobili "toliko kilograma za kratko vreme", vec sve polako i mukotrpno.
Nista licno, ali ovakvi komentari su upravo ono sto stvara u potpunosti pogresnu sliku o sportu.

Back