Body fat/ forma

gost 371695

Elita
Poruka
19.917
Hajde neka svako postavi po sliku neke za njega idealne figure...

Body fat nije uvek 100% pouzdan, neretko se dešava da nam se mast gomila samo u određenom delu tela, što daje poprilično konfuzne rezultate.

Sa kojim % bi vi bili zadovoljni? + slika idealne forme po vašem mišljenju.

thumb3_Phoenix-irrational-man-9d61a8f5.jpg

Savrsenstvo nesavrsenosti

Upravo dokazujem korelaciju izmedju ovakvih tipova stomaka i smisla za humor kod ljudi koji ih poseduju.

Momcilo to je film, i dotični je glumac...
Pritom sam sasvim siguran da je za neku ulogu bio i fit biliv or not

Pa to je za mene idealna figura. Godinama pokusavam da se odvedem u ovakvu formu, ali izgleda nisam u stanju jer nemam dovoljno razvijen smisao za humor, pa je tu caka.

Sta ima veze sto je doticni glumac, a ovo film? U tom trenutku izgledao je savrseno i to je za mene ideal ljudskih proporcija,

Pa to je za mene idealna figura. Godinama pokusavam da se odvedem u ovakvu formu, ali izgleda nisam u stanju jer nemam dovoljno razvijen smisao za humor, pa je tu caka.

Sta ima veze sto je doticni glumac, a ovo film? U tom trenutku izgledao je savrseno i to je za mene ideal ljudskih proporcija,
Pa spomenuo si humor .
Takoreći sam si sebi skočio u stomak :mrgeen:
Al šalu na stranu, ako je to ideal kojem težiš, onda je zabeleženo i ispoštovano.

Znam da sam sâm sebi uskocio u stomak, kojeg nemam baj d vej(bar ne kao finiksov), jer da imam imao bih i smisao za humor...

Hajde nam ti daj idealnu figuru
Meni je moja idealna, morao bih baš da guglam da nađem nešto po meri..A sebe neću da exponiram))

Naćiću već nešto...Elem, msm da humor nema veze sa fizičkim izgledom, zapravo možda čak i grešim, možda najbolji( najuverljiviji, kako god) humor dolazi iz samosažaljenja ili dubokog nezadovoljstva, a opet dovoljno inteligencije za sarkastične ispade, i nedovoljno volje da se nešto promeni? Evo ne znam...To je vrv za Filozofiju..Da li je humor povezan sa fiz izgledom?

Meni je moja idealna, morao bih baš da guglam da nađem nešto po meri..A sebe neću da exponiram))

Naćiću već nešto...Elem, msm da humor nema veze sa fizičkim izgledom, zapravo možda čak i grešim, možda najbolji( najuverljiviji, kako god) humor dolazi iz samosažaljenja ili dubokog nezadovoljstva, a opet dovoljno inteligencije za sarkastične ispade, i nedovoljno volje da se nešto promeni? Evo ne znam...To je vrv za Filozofiju..Da li je humor povezan sa fiz izgledom?

Nemoj da sad pragimo digresiju, to sam uzgred pomenuo. Akcenat je na dobroj formi, hajde nam navedi neki primer dobre forme (poznata licnost) ili kaci sebe

20191030_145844.jpg

Evo recimo..Mada ima tu stvari koje se meni me svidjaju al ajd...oči mi ispale izgubih 25min jbt..bio sam u iskušenju svoju da stavim.

nači malo manje naznačena vaskularnos', bolja koža i malo jači trbušnjaci i to bi bilo ideal onda.

Back