Бодови

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I ja sam isto to čuo. Ako je istina, onda je to sramota stvarno...

Ne znaš iz kog razloga? Gde ti živiš? Dovoljno je da izađeš na ulicu i vidiš malo šta Cigani rade, pa će ti biti jasno zašto nekome smetaju...

Мислим дај е одлично ако се масовно уписују и завршавају школе, макар основну. Тако ће имати већу спрему, и шансе за запослење.
А када се запосле неће бити на терету друшзва.

Ако је ово тачно, ја подржавам.

Ako pogledas stanje stvari u Srbiji videces da su Romi totalno izopsteni iz drustva, zive u paralelnom svetu.... Konstantna meta diskriminacije... Ne verujem da oni zele da zive takvim zivotom...

daj olvo nije istina. vecina ZELI da zivi takvim nacinom zivota. pa nemoj da mi pricate , ako nista drugo na gradjevini uvek ima posla i moze da radi ko hoce nikakva skola ne treba, al jedonostavno oni nece da rade normalne poslove vecina, cast izuzecima i da udju u sistem.

програм јесте добар и то би успело када би они то схватили озбиљно да се школују да заврше и да
тако могу да нађу боље плаћени посао,али тај проценат ће бити јако мали.

daj olvo nije istina. vecina ZELI da zivi takvim nacinom zivota. pa nemoj da mi pricate , ako nista drugo na gradjevini uvek ima posla i moze da radi ko hoce nikakva skola ne treba, al jedonostavno oni nece da rade normalne poslove vecina, cast izuzecima i da udju u sistem.

ajd ne lupaj..kako te nije blam?kako ce da udju u sistem kad i ne znaju kako funkcionishe..ko zheli da zhivi kao oni?si ti normalan?:dontunderstand:

Људи, чух ја да је појма немам кад усвојен закон о образовању по којим Цигани који желе да упишу средњу добијају додатних 30 бодова. Јел` ово тачно??

Pa ljudi su vidoviti, znaju da ce ovo biti ciganska zemlja za nesto manje od 10 godina.

Мислим дај е одлично ако се масовно уписују и завршавају школе, макар основну. Тако ће имати већу спрему, и шансе за запослење.
А када се запосле неће бити на терету друшзва.

Ако је ово тачно, ја подржавам.

Ja se slažem sa ovim što si rekao, ali pitanje je koliko njih želi zaposlenje... Većina njih bi najradije da lenčare i kradu...

to je nastavak one akcije po skolama "i ja sam zvezdas" kontam da ce ova imati jos vise uspeha :D
Ajde, slaninar, pokrij se ušima i idi da okopavaš kukuruz...:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back