Bodigard

Našim uvaženim kolegama, u slučaju da se domognu neke tajkunske ili političke pozicije, preporučujem nešto u stilu Gadafijeve "amazonske straže", takozvane Zelene monahinje...

81d5be54d553ae58daa5cbc7af53d88a.jpg

:lol:

Našim uvaženim kolegama, u slučaju da se domognu neke tajkunske ili političke pozicije, preporučujem nešto u stilu Gadafijeve "amazonske straže", takozvane Zelene monahinje...

81d5be54d553ae58daa5cbc7af53d88a.jpg

:lol:

S obzirom da smo videli epilog sa Gadafijem...ne hvala :D . Nekako mi bolja investicija oni zombirani ružni likovi što se bacaju na metak.

S obzirom da smo videli epilog sa Gadafijem...ne hvala :D . Nekako mi bolja investicija oni zombirani ružni likovi što se bacaju na metak.

Pored američkog blagoslova njegovoj egzekuciji, ni Čak Noris ga ne bi spasio.

Međutim, ovo za Amazonsku stražu...ne treba apriori odbacivati mogućnost da bi(su) žene bile isto tako požrtvovane , odane i obučene čuvarke kao i muški bodigardovi.
Recimo, poznato je da je Ajša, jedna od najomiljenijih Gadafijevih telohraniteljki (šta god to značilo) poginula, tj. bukvalno umesto njega primila metak zaklonivši ga svojim telom, negde krajem devedesetih (pogledaću tačno kad).

Razmisli ti Fortes ponovo..mism, ako ikada budeš neki ..pa dobro, ne baš dzamahirisjki vođa, ali recimo opako nabudzen tajfun..:lol:

Čekaj Tes...ali on ne zna da ti i ja redovno vežbamo već neko vreme..Zategnute, zrele, odane, ozbiljne koke u najboljoj snazi i psihofizičkoj funkciji :rotf:
I sad, logično je da bi svaki normalan muškarac pre svoju sigurnost poverio nama, nego tamo nekim napaljenim, beskarakternim, napumpanim, na enerdzi drinkovima nasteroidiziranim, uznojenim i nedoyebanim mladićima, kojima su mudanca manja od naših jajnika, a refleksi očajno oslabili od danonoćnog buljenja u sopstveni fejs i instagram nalog.

jao:lol:

vidim jedan prefiks ili pridev, zbog kojeg bi sigurno ustuknuo od nas :rotf:

trebao bi da razmisli, mi bi ga sigurno zaštitile svojim telima :zcepanje:
...
čak i taj metak, ako baš treba, da se primi :lol:
Bože sačuvaj! :pop2: :lol:

Zrele koke koje primaju metak :lol: dok naš Forti troši mlađanu piletinu po Tajlandima i Maldivima?
Sumnjam da tu za našeg kolegu ima nepovoljnih prefiksa i prideva:malav:

Odoh,
banovaće nas tajfun zbog mene:rotf:

vidim jedan prefiks ili pridev, zbog kojeg bi sigurno ustuknuo od nas :rotf:

trebao bi da razmisli, mi bi ga sigurno zaštitile svojim telima :zcepanje:
...
čak i taj metak, ako baš treba, da se primi :lol:
Bože sačuvaj! :pop2: :lol:

Zrele koke koje primaju metak :lol: dok naš Forti troši mlađanu piletinu po Tajlandima i Maldivima?
Sumnjam da tu za našeg kolegu ima nepovoljnih prefiksa i prideva:malav:

Odoh,
banovaće nas tajfun zbog mene:rotf:

win :rotf:

Dakle ja trošim piletinu po tajlandima i drugim egzotičnim destinacijama a vi ste tu da me štitite zategnutim telima i povremeno primite....metak....mislim ako zatreba :lol: ...po meni sasvim prihvatljiv scenario :p

pa što da ne,unajmio bih bar 4 komada,neka švrćkaju
samo,ja sam jako zahtevan bogataš,jedan bi morao da zna da mota,drugi da kuva,treći da održava paradajz,rotkvice i luk,a četvrti da vezuje udice
nema sedenja kod mene,mora da se radi:rtfm:

- - - - - - - - - -

morali bi svako jutro u 6 da rade filskuturu

Back