Bodibilderski tip kože

Da, zato ti izgledas kako izgledas (isto si mi pokazao preko PP-a), a bavis se sportom i teretanom ceo zivot, a ja se bavim naukom ceo zivot i treniram 2 godine u teretani bez ikakvog dodatnog sporta (sem malo MMA-a) i izgledam kako izgledam a ni kreatin nisam uzimao duze od mesec dana :lol: I FitnessGuy je svestan da su Amerikanci itd. bolji od Srba u ovoj oblasti...tako da mi nije bitno da tragam za nekim tamo likovima...vec sam pronasao spostveni balans koji donosi rezultate :lol: Bitno je tvoje telo i puno toga se razlikuje od osobe do osobe, od metabolizma do genetike...treba optimizirati svoj performans i napredak i to je to. A ti se bavi teorijama i idolizuj neke likove s gangsterskim forum nickovima dok ja izgradjujem telo Garvina :rtfm::ok:

Poslednja izmena:
Nisam ti poslao svoju sliku...Ja u teretanu idem 3 godine ali sa prekidima,ni jednom nisam isao duze od 2 meseca u kontinuitetu jer ne mogu zbog fudbala...vec kad je sezona u toku idem samo 2 puta nedeljno u teretanu a tad ne moze da se napreduje...Ja ne mogu imati telo kao Garvin jer se bavim takvim sportom,jedino ako bi uzimao hemiju (sto radi 90% NFL igraca) a to necu raditi...tako da se tom polju mogu posvetiti kad zavrsim sa fudbalom...I kakve sad sve ovo veze ima sa procentom BF-a i Kaliperom,NIKAKVE,ti si samo rekao isto ono sto sam i ja prvo rekao,samo si bio konkretniji a ja nisam jer sam mislio da se to podrazumeva...ali ajde,imas neku potrebu da se takmicis,a to radis na pogresan nacin...

Back