Bodibilder bokseru;Alo,bre misu pocepat cu te na delove!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

GODFATHER10

Iskusan
Poruka
6.064
Ovo sam juce cuo u teretani,kada je veliki momak poceo
sa provokacijama upucene momku,koji je trenirao na dzaku.
Momak je neko vreme cutao i ignorisao ga,ali je i njemu
prekipelo pa mu je odgovorio'' Ajde ,bre vise oladi ,sta se khurcis''
Na,ovu recenicu je veliki momak odbrusio recenicom iz naslova
i,krenuo ka momku,sa urlikom (Sacuvaj boze),da ne duzim ...
Momak je sa dva -tri razorna udarca poslao na spavanku velikog momka.
Razlog njegovog ponasanja (To,sam kasnije cuo) je sto mu je smetalo
udaranje po dzaku:eek:

Inace primetio sam da se mnogi sklanjaju bilderima u teretani,
kad prolaze mrkog pogleda,a ,to se desava i na ulici....

Samo da ne budem pogresno shvacen,to je moje misljenje,
ako neko ima suprotno misljenje ,ok ....I,ne generalizujem sve iz sveta bodibildinga

Razlog njegovog ponasanja (To,sam kasnije cuo) je sto mu je smetalo
udaranje po dzaku:eek:

Inace primetio sam da se mnogi sklanjaju bilderima u teretani,
kad prolaze mrkog pogleda,a ,to se desava i na ulici....

Samo da ne budem pogresno shvacen,to je moje misljenje,
ako neko ima suprotno misljenje ,ok ....I,ne generalizujem sve iz sveta bodibildinga

Ја не знам какве ти то теретане посећујеш кад имаш овакве колеге из теретане. У свакој у којој сам био су фини и пристојни момци и никада није било сукоба нити тешких речи.

Још пишеш како си виђао да се други склањају билдерима. Не знам у којој си то ситуацији гледао. У теретани се никоме не склањам нити имам потребу а опасни момци у граду су можда билдери, можда боксери, можда каратисти, не знам. Они су реткост на местима где излазим. А и кад су ту, не знам...не примећујем да се разликују од осталих људи.

Изгенерализовао си а онда се оградио да не генерализујеш. Наравно, увек има оваквих прича, у некима су билдери лоши момци, у некима боксери а у некима неки трећи опасни момци.

Ја не знам какве ти то теретане посећујеш кад имаш овакве колеге из теретане. У свакој у којој сам био су фини и пристојни момци и никада није било сукоба нити тешких речи.

Још пишеш како си виђао да се други склањају билдерима. Не знам у којој си то ситуацији гледао. У теретани се никоме не склањам нити имам потребу а опасни момци у граду су можда билдери, можда боксери, можда каратисти, не знам. Они су реткост на местима где излазим. А и кад су ту, не знам...не примећујем да се разликују од осталих људи.

Изгенерализовао си а онда се оградио да не генерализујеш. Наравно, увек има оваквих прича, у некима су билдери лоши момци, у некима боксери а у некима неки трећи опасни момци.

Ma pusti ga, vidis da je izmislio.

Tako moze da reaguje samo neko ko ima 'roid rage, a ni ja nikada nisam video nekog da to radi....

A pazi ovo - video lika udara na dzaku u teretani i odmah je "boxer" hahahahahahaha

Eeeeee nije svako boxer ko udara u dzak. Da on znao koliko tu ima tehnikalija.......Pravi boxer nece udarati u dzaku u teretani nego na treningu svom u boks klubu.

A po teretani se mogu naci mentoli koji udaraju u dzak kao debili, pa zeznu ruku, lakat, rame i sl. Udaraju nepravilno, udaraju bez rukavica, ispustaju neke smesne i kvazi opasne zvuke, tako da mogu da zamislim nekog lika da mus e sve skupilo i da je morao da odreaguje u fazonu " Alo bre pozeru sta izigravas na tom dzaku" ?

I post je totalno smesno napisan klinacki a to se vidi gde se uporedjuej borac i sportista iz druge vrste sporta (a ne borilackog) . Sve nesto klinacki da se dokaze zbog kompleksa da su bilderi ovakvi onakvi, a oni ljudi ne treniraju da bi se tukli vec da bi razvili maximalno muskulaturu sa sto vise telesne masnoce, oni su umetnici - vajari (svog tela) a neke sirovincine koje urlaju po teretani.

To urlaju napaljotke wannabe boxeri koji misle da ce da nauce box tako sto ce da odu da dizu tegove u teretani (malo samo da se nabudze a box vec apriori znaju, rodjeni su sa znanjem)

Poslednja izmena:

Boze,kakva rapsodija...Pa,nisam ja kriv sto se to desilo,pa da sad
ja dobijam kritiku od tebe .
Ovo,sto sam video je prvi put da se desilo u teretani od kada ja odlazim.
Drugo ,da znalo se desavati da bilderi kad idu iz prostorije u prostoriju ,
momci koji su krenuli u teretanu ili su slabe gradje sklanjaju se ''Velikim momcima''
Mozda ne zele da se zamere ili sta ,vec....
I,sam si rekao da su retkost takva desavanja ,jer na takva mesta slabo izlazis,e,vidis
to se moze desiti na bilo kom mestu...Mozes ,biti normalan ,ako naletis na nenormalnog ..
U,sred bela dana i na pijaci.
A,sad mi podcrtaj u tekstu gde sam izgeneralizovao,a da sam se posle ogradio,ajde cekam
Pisem o situaciji ,koja se desila ,gde je tu generalizacija,to je moglo biti i obratno,pa da neko kaze
generalizujes boksere,apsurd i glupost.
Zar,covek ne moze ispricati sta je video ,a da ne bude blesavih kritika

Istina,postoje napucani sabani koji misle da su najjaci,al ima i bolida koji treniraju boks da bi tukli ljude po ulici.
Ja sam imao problem sa jednim bodibilderom pre par meseci u diskoteci,doslovno je duplo veci od mene.
Prvo je pokusao da me zaplasi izgledom,onda recima ako te ja zakucam neces se dici vise.
Kad sam ga pozvao napolje da me zakuca onda je rekao da nece sranja.

Istina,postoje napucani sabani koji misle da su najjaci,al ima i bolida koji treniraju boks da bi tukli ljude po ulici.
Ja sam imao problem sa jednim bodibilderom pre par meseci u diskoteci,doslovno je duplo veci od mene.
Prvo je pokusao da me zaplasi izgledom,onda recima ako te ja zakucam neces se dici vise.
Kad sam ga pozvao napolje da me zakuca onda je rekao da nece sranja.

HAhaha! Mene ne diraju ni jedni ni drugi jer sam i jedno i drugo. Od svakog bildera imam bolji rad ruku, a od svakog boxera sam dosta tezi i jaci haha !

Mada moram da priznam, kada sam krenuo sa pricom zvanom box, bio sam nekako trn u oku boxerima i svi su nekako bas voleli da me sto vise ravase, unista sta li vec....Neka kompenzacija jer kada me vide osecaju se ugrozeno valjda, antimuzevno, misle da ne vrede, i onda moraju da se dokazu da ja padnem i onesvestim se da bi on mislio da je i dalje alfa muskarac i da vredi.

Dok npr bodibilderi nisu imali nista protiv sto se zamajavam sa boxom, samo mi je cini mi se 1 rekao - to je sranje, radis tamo neke vezbe, 1000 punavljanja, to ce da ti istrosi misice pa ces biti manji......ostali su bili ok.

Tako da moj glas pre ide bilderima ako cemo uopsteno.

:D

Ako obojica imaju dovoljno snage " za uspavljivanje" , nebitno je "čiji je veći" nego ko prvi udara.

Tu bih dao i neku prednost bokseru jer je istreniran i zna da primi udarac, više može da istrpi a lakše pronalazi slabe tačke i tajming za "uspavanku".

Poslednja izmena:
Ma pusti ga, vidis da je izmislio.

Tako moze da reaguje samo neko ko ima 'roid rage, a ni ja nikada nisam video nekog da to radi....

A pazi ovo - video lika udara na dzaku u teretani i odmah je "boxer" hahahahahahaha

Eeeeee nije svako boxer ko udara u dzak. Da on znao koliko tu ima tehnikalija.......Pravi boxer nece udarati u dzaku u teretani nego na treningu svom u boks klubu.

A po teretani se mogu naci mentoli koji udaraju u dzak kao debili, pa zeznu ruku, lakat, rame i sl. Udaraju nepravilno, udaraju bez rukavica, ispustaju neke smesne i kvazi opasne zvuke, tako da mogu da zamislim nekog lika da mus e sve skupilo i da je morao da odreaguje u fazonu " Alo bre pozeru sta izigravas na tom dzaku" ?

I post je totalno smesno napisan klinacki a to se vidi gde se uporedjuej borac i sportista iz druge vrste sporta (a ne borilackog) . Sve nesto klinacki da se dokaze zbog kompleksa da su bilderi ovakvi onakvi, a oni ljudi ne treniraju da bi se tukli vec da bi razvili maximalno muskulaturu sa sto vise telesne masnoce, oni su umetnici - vajari (svog tela) a neke sirovincine koje urlaju po teretani.

To urlaju napaljotke wannabe boxeri koji misle da ce da nauce box tako sto ce da odu da dizu tegove u teretani (malo samo da se nabudze a box vec apriori znaju, rodjeni su sa znanjem)

Lagano priglupi covece,psiholoze...Reci cu ti ime teretane ,trk i lepo pitaj ,pre nego pocnes pljuvati
Momak ,koji je udarao na dzaku ,je nekada isao u bokserski klub ''Fontana''.Propali psiholoze ,koji je nasao mesto gde ce prosipati svoje ''Znanje''

Poslednja izmena:
Lagano priglupi covece,psiholoze...Reci cu ti ime teretane ,trk i lepo pitaj ,pre nego pocnes pljuvati
Momak ,koji je udarao na dzaku ,je nekada isao u bokserski klub ''Fontana''.Propali psiholoze ,koji je nasao mesto gde ce prosipati svoje ''Znanje''

po tvom emocionalnom reagovanju kao i usled nedostatka tolerancije na frustraciju da postoji mozda neko ko bi i mogao da posumnja u tebe i iskritikuje te, odajes utisak da si neki trol ili da si izmislio iz ko zna kog razloga (debela je psihoanaliza)

Ajde da sam samo to ja rekao pa da ja ispadnem neki trol koji te namerno tovari, ali i pre men je lepo uvideo covek i napisao i on.

Kao sto je rekao, mislim tvoja prica je toliko naucno fantasticna da cak i da smisle film po tom dogadjaju ispalo bi smesno i za decu do 5 godina, jer su ljudi bili u 1000 teretana i to nikad nisu videli niti doziveli.

Obicno su u teretani svi ok, i gledaju se kao braca po gvozdju, bez obzira da li udara dzak ili dize tegove. Ono, cim vezba u teretani - obostrani respect.

Postoj budale, to ne osporavam, ali bas da se desi ovako sa takvim recima koje si ispisao..... Hm malo smesno.....

I ko si ti pa da mi tebi bespogovorno verujemo na rec bez tracka sumnje?

Post moram da ti prijavim jer je neumesan i uvredljiv.

po tvom emocionalnom reagovanju kao i usled nedostatka tolerancije na frustraciju da postoji mozda neko ko bi i mogao da posumnja u tebe i iskritikuje te, odajes utisak da si neki trol ili da si izmislio iz ko zna kog razloga (debela je psihoanaliza)

Ajde da sam samo to ja rekao pa da ja ispadnem neki trol koji te namerno tovari, ali i pre men je lepo uvideo covek i napisao i on.

Kao sto je rekao, mislim tvoja prica je toliko naucno fantasticna da cak i da smisle film po tom dogadjaju ispalo bi smesno i za decu do 5 godina, jer su ljudi bili u 1000 teretana i to nikad nisu videli niti doziveli.

Obicno su u teretani svi ok, i gledaju se kao braca po gvozdju, bez obzira da li udara dzak ili dize tegove. Ono, cim vezba u teretani - obostrani respect.

Postoj budale, to ne osporavam, ali bas da se desi ovako sa takvim recima koje si ispisao..... Hm malo smesno.....

I ko si ti pa da mi tebi bespogovorno verujemo na rec bez tracka sumnje?

Post moram da ti prijavim jer je neumesan i uvredljiv.

Vidi propali psiholoze,niko nije imun na pljuvanje ili uvrede,pa cak ni ti.
Sto ce reci da i po tvom emotivnom nastupu i nacinu kako si reagovao prijavom
ostavilo je traga .
Ja,nemam sta biti frustriran ,nemam komplekse poput tebe ...Otvoreno pisem i pitam ono sto
ne znam ,i ucim na datim odgovorima ,ako su kako treba.
Ne,mlatim nekakve gluposti o psihoanalizma pojedinih forumasa,niti se takmicim sa bilo kim
,kao sto ti radis ,ne bi li ostavio trag na nekoga ili nesto...
Kritike ,ako imaju smisla podnosim ,opet za razliku od tebe ,jer si mnogo umisljena licnost
sa nekakvim pokusajem odavanja utiska sa znanjem Frojda.
Vidim ,ostavljas na PSIHOLOGIJI ,teme ...Ljudi ti se javljaju ,ti im delis savete...Sve je to lepo
za onoga ko mozda ne zna da si prepun kompleksa i da ne trpis kritike ,jer smatars da si bogom dan
sa psihologijom! Ti,da si pametan ...Ti ,bi od te psihologije i znanja nesto uradio u svom zivotu ,a ne da ovako
veliki snagator i MMA udarac i Bokser ....Gubis vreme.
Ja ne moram biti niko i nista ,ne patim od visine poput tebe ...Ali,rekoh dobit ces ime teretane i izvoli prosetaj
,ne budi prepun sebe i sarakastican i cinican, arogantan...
I,kad pominjes rec ''Ko si ti'' ,da ja tebe pitam ko si ti da svakome na svakoj temi solis pamet ,ko si ti da ti iko mora
poverovati u ono sto pricas??Da,nadjes svakome mane i greske ,ali zamisli ti ih ne smes imati ,taman posla da te neko zacne.mozes misliti.
Kucni odgoj ti je davno iscezao ,ali mora da si to naucio kroz zivot ''Braca po gvozdju'' ''Psihologije'' , ''MMA'' ''Atletsku gradju UF borca'',
Za,tebe je psihonalaiza!
Moja uvreda tebi ,je produkt tvog karaktera i nacina kako se ponasas.
Ja,samo mogu reci da tebe moze biti sramota koliko se proseravas,ali....Mislim da za sramotu ne znas.

Poslednja izmena:
Ma vidi se ko imam kakvo vaspitanje ovde, i ko vredja, ja sam samo napisao - ma pusti ga a ti si napisao priglup ovakav onakav i izneo jos milion reci, To sve govori.

I ne znam zasto te toliko dira tema Izgled UF borca, ali sam znao 100% da ces to da ponovis. Zato sto sam dobar psi.

Znaci, nema da se ljutis, imamo pravo da ti ne verujemo u pricu, kako ja tako i drugi ljudi, jer je pomalo smesna i a kladim se da si mnogo toga i dodao + rekla-kazala, + nije tako bilo evo ja da kazem sta sma ja video. Gluvi telefoni iz psi. To sto se i desilo ako se desilo i kako si nam prepricao - mzoe da bude doope i oko.

Ma vidi se ko imam kakvo vaspitanje ovde, i ko vredja, ja sam samo napisao - ma pusti ga a ti si napisao priglup ovakav onakav i izneo jos milion reci, To sve govori.

I ne znam zasto te toliko dira tema Izgled UF borca, ali sam znao 100% da ces to da ponovis. Zato sto sam dobar psi.

Znaci, nema da se ljutis, imamo pravo da ti ne verujemo u pricu, kako ja tako i drugi ljudi, jer je pomalo smesna i a kladim se da si mnogo toga i dodao + rekla-kazala, + nije tako bilo evo ja da kazem sta sma ja video. Gluvi telefoni iz psi. To sto se i desilo ako se desilo i kako si nam prepricao - mzoe da bude doope i oko.

Sta,jesi li se malo zbunio u prvoj recenici pa napravio lapsus?
Kako to da se desi vrlom psihologu poput tebe,m?
Nama smrtnicima i sme da se desi lapusus,ali tebi Frojd ,to ne sme!

Da,evo ja ti pricam o vaspitanju...Molim te lepo pogledaj sebe,gde su
kaznjeni forumasi zbog vredjanja,NIKO ,ali niko nije ''Corkiran'' sa kaznama
,kao ,ti....Sta ti to govori? Pa,o tvom vaspitanju,toliko si svojom arogancijom sebe
doveo u situaciju vredjajuci ljude po forumima ,da ti je avatar najvise pobrao lovorika
,a kako avatar cini tebe to znaci da si sebe oznacio ,kao osobu sklonu incidentnim
razgovorima i zapocinjanju problema i provokacija.

Da,si stvarno psiholog u stvarnom svetu i da dobijes onoliko kazni od strane pacijenata
ili komore iz oblasti psihologije ,ti vise nikada ne bi imao ordinaciju svi bi te napustili.
Na,kraju bi obrao bostan....Reputacija bi ti bila srozana.I,to samo zahvaljujuci samom sebi.

Pa,vidis mene tvoja tema me dotice,koliko tebe ...Koliko si samo ocekivao da se
povede prica u tom pravcu ,ali tema ti je stala...Verujem da si zbog toga frustriran.
Ja,sam na tvojoj temi dao odgovor i kako ja vidim da borac treba biti ,to je moj stav
bi ,bez da ikoga vredjam ponajmanje tebe ,kao postavljaca teme,ali ti se ponasas skoro
prema svakome psiholog kriticar,e vidis to kod mene ne drzi vodu.

Nauci se normalnom razgovoru i dobit ces dobrotu i lep odgovor,a budes li bio bezobrazan
ja cu ti vratiti uvredom ili poduzim razgovorom....

Treci put ti dajem informaciju da proveris ime gde se incident desio,ali apriori odbijas cuti.
Sto to govori ,o tebi?
I,onda opet nastavljas pisati da sam izmislio,ti imas ozbiljnih problema!

Savetujes ljude na forumima ,pokusavas im pomoci u savetima kako da se izbore
sa psihickim i zivotnim nedacama.pomozi na tom polju malo sebi.Znas covek moze vremenom
imati psihickih problema ,a da ih nije svestan.
Mislim ,bas si nasao mesto gde ces leciti svoje komplekse neuspelog psihologa,ej saveti forumasa.
Jel pokusavas osvojiti srce neke devojke svojom ''Pameti'',imas problem naci devojku ,ili si toliko narcisoidan
izgledom ,da je svest o izgledu potisnula realnost da budes malo normalniji ??

Ajde opet ,ti ....Malo tvoje ''Psihologije'' ,pa onda ,ja....Amater protiv ''Profesionalnog psihologa'':lol:

promocija nasilja nije u duhu sporta...
moram da se složim sa pojedinim forumašima da su i iz mog iskustva ljudi koji se bave BB,MMA i srodnim veštinama,a koje sam ja imala prilkiku da upoznam ljudi dostojni poštovanja,a tako su se i oni postavili...
ovo ili su neki uličari ili osobe sa problematičnim ponašanjem...
to ne spada u domen respekta bilo koga....

zbog toga tema ide pod lock...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back