User Friendly
Buduća legenda
- Poruka
- 25.007
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jbte
gledao sam pre lik je ranio skolskog druga SEKIROM, nadam se tupim delom![]()
Znam ja likove koji su nosili keser u grad (veliki zidarski cekic) i time tukli ljude! A izbije sranje lik ne zapocinje prvi,ali izvadi keser ili debeli kljuc i udara po telu pa se ti sibaj sa njim ponovo ako smes! A znam i lika koji je bezao od nekih budala (lik je sitan dosta) i udje coveku u garazu i uzme sekiru i prvog odvali po glavi,ali sa strane glave i napravi mu rez od 22 kopce,ja mislim da mu je i uho osekao! Ima zanimljivih ljudi da se upozna!![]()
taj fazon i pevaju jos u svetu postoji jedno carstvo u njemu caruje drugarstvo...![]()
xaxaxa j.b.t kakvi likovi![]()
sada vidim na tv-u kazu da je ove likove izbo neki nakckli od 15 god o_O
deca su se propederisala...
Tja, najbolja stvar je dobar elektrosoker tipa "stun gun". Istreses u coveka niskofrekfrentni impuls od oko 50000V, u trenutku pada na zemljicu majku, povracanje upišavanje, gubi sopsobnost da kontrolise voljne pokrete tog dela tela oko 10-15 min. I jos dva sata mu napamet ne pada da se zajebava.
A pri tom ne ubija.
I ima i suzavac naravno. Ima raznih varijanti, sa kapsacinom je najčesća. I to je efikasno, ne može da udahne, gleda, lice, nos i usta peku ko da ih je držao u vatri itd. Posle se izljušti koža na mesu gde je prskano. Moj omiljeni iz te grupe pored spreja ima u sebi i staklenu prašinu.
Culi ste verovatno sta se dogodilo, malo sam skratio vest
"У тучи која се догодила испред Средње трговачке школе у центру Београда 9. фебруара увече учествовало је укупно осам малолетника, а петоро ученика је због убодних рана у стомак и леђа пребачено на Ургентни центар и Институт за мајку и дете. Најтеже повреде задобио је М. М. (17), који је био и на реанимацји и који је сада ван животне опасности."
Ja prosto ne mogu da zamislim ovu scenu, gde svi vade nozeve i saketaju se.
vala sve sve al bodenje... mislim to je em oičarski em psihopatski... potegni pajser pa da pričamo...
pa i ako se odbranis nozem,moze sutradan da te upuca sa daljine
msm,glupost
taj fazon i pevaju jos u svetu postoji jedno carstvo u njemu caruje drugarstvo...![]()
xaxaxa j.b.t kakvi likovi![]()
jbte
gledao sam pre lik je ranio skolskog druga SEKIROM, nadam se tupim delom![]()
Uh nmg se naglavljivat s tobom,sta sam treba ako te napadnu 3-ica , 40ica da cutis i trpis i sutra sve OK, ma izvadis nozinu,odbranis se ali od sjutra zivis u srahu od osvete, sve se vrti u krug![]()
Himna BG-a
St