Bodenje

Sa moje tacke gledista tj sa tacke gledista mirnog coveka koji ne pravi nasilje,ok je upotrebiti noz samo u samoodbrani i kad si visestruko nadjacan,znaci kad likovi tebe prvog napadnu i kad hoce da te lincuju! U ostalim slucajevima jednostavno nije vredno toga da nekom zivot oduzmes!

jbte :D
gledao sam pre lik je ranio skolskog druga SEKIROM, nadam se tupim delom :(

Znam ja likove koji su nosili keser u grad (veliki zidarski cekic) i time tukli ljude! A izbije sranje lik ne zapocinje prvi,ali izvadi keser ili debeli kljuc i udara po telu pa se ti sibaj sa njim ponovo ako smes! A znam i lika koji je bezao od nekih budala (lik je sitan dosta) i udje coveku u garazu i uzme sekiru i prvog odvali po glavi,ali sa strane glave i napravi mu rez od 22 kopce,ja mislim da mu je i uho osekao! Ima zanimljivih ljudi da se upozna!:D

ja sam srecom iz malog grada pa mi ne treba nikakvo hladno ili vatreno naoruzanje mada bih htio nabaviti onaj elektro soker kad me neko ispiz.di da ga malo prodrmam.... kao samo odbrana martinke caruju jedan potez u koljeno i onesposobljen je maximalno ko god me napadne..... ko ce da udari nek izvoli XD

Znam ja likove koji su nosili keser u grad (veliki zidarski cekic) i time tukli ljude! A izbije sranje lik ne zapocinje prvi,ali izvadi keser ili debeli kljuc i udara po telu pa se ti sibaj sa njim ponovo ako smes! A znam i lika koji je bezao od nekih budala (lik je sitan dosta) i udje coveku u garazu i uzme sekiru i prvog odvali po glavi,ali sa strane glave i napravi mu rez od 22 kopce,ja mislim da mu je i uho osekao! Ima zanimljivih ljudi da se upozna!:D

ja sam u I srednje nosio jedno vreme cekic u rancu :rumenko:

taj fazon i pevaju jos u svetu postoji jedno carstvo u njemu caruje drugarstvo...
90alp3.png

xaxaxa j.b.t kakvi likovi :mrgreen:

to su moji drugari :D

Tja, najbolja stvar je dobar elektrosoker tipa "stun gun". Istreses u coveka niskofrekfrentni impuls od oko 50000V, u trenutku pada na zemljicu majku, povracanje upišavanje, gubi sopsobnost da kontrolise voljne pokrete tog dela tela oko 10-15 min. I jos dva sata mu napamet ne pada da se zajebava.

A pri tom ne ubija.

I ima i suzavac naravno. Ima raznih varijanti, sa kapsacinom je najčesća. I to je efikasno, ne može da udahne, gleda, lice, nos i usta peku ko da ih je držao u vatri itd. Posle se izljušti koža na mesu gde je prskano. Moj omiljeni iz te grupe pored spreja ima u sebi i staklenu prašinu.

Tja, najbolja stvar je dobar elektrosoker tipa "stun gun". Istreses u coveka niskofrekfrentni impuls od oko 50000V, u trenutku pada na zemljicu majku, povracanje upišavanje, gubi sopsobnost da kontrolise voljne pokrete tog dela tela oko 10-15 min. I jos dva sata mu napamet ne pada da se zajebava.

A pri tom ne ubija.

I ima i suzavac naravno. Ima raznih varijanti, sa kapsacinom je najčesća. I to je efikasno, ne može da udahne, gleda, lice, nos i usta peku ko da ih je držao u vatri itd. Posle se izljušti koža na mesu gde je prskano. Moj omiljeni iz te grupe pored spreja ima u sebi i staklenu prašinu.

I dodje ti sjutradan i izbode te ili upuca sa distance ;)
Ma ne zezajte se ,kad vec vadite noz vadite ga u situaciji kad nemate izlaza u samoodbrani, a ne da idete gradom i da trazite kavgu jos sa nozem,boxem i tim.Mada u takvim situacijama svi nastradaju,samo je pitanje ko zadnji :)

Culi ste verovatno sta se dogodilo, malo sam skratio vest

"У тучи која се догодила испред Средње трговачке школе у центру Београда 9. фебруара увече учествовало је укупно осам малолетника, а петоро ученика је због убодних рана у стомак и леђа пребачено на Ургентни центар и Институт за мајку и дете. Најтеже повреде задобио је М. М. (17), који је био и на реанимацји и који је сада ван животне опасности."

Ja prosto ne mogu da zamislim ovu scenu, gde svi vade nozeve i saketaju se.

Ja vjerujem da je bilo i klinaca koji su se derali tuca tuca i ono poznato zavadjanje UUUUUUUUUUU sta ti rece

ko ih j*** kad su budale danas ce da potegne noz sutra ce da izvadi utorku i da overi nekog ina kraju ce da zavrsi zatvor ili ce nejmu neko da pridje sa ledja..iz blokova sam 91 sam godiste znam najgori sljam ovde deca bre pocinju da nose nozvece sa 12-13 godian sta da vam pricam dalje

Uh nmg se naglavljivat s tobom,sta sam treba ako te napadnu 3-ica , 40ica da cutis i trpis i sutra sve OK, ma izvadis nozinu,odbranis se ali od sjutra zivis u srahu od osvete, sve se vrti u krug :cool:

pa onda je bolje da ih omamis tim,sta god da je naveo kao primer,i lepo se komiraju,nego da ih grebuckas nozem.
dobro,ti si valjda iskusan,ne igram se ja omamljivacima i nozicima,samo barbikama i dildom.

Poslednja izmena:

Back